Ørken i Ras Al Khaimah

4 gode grunner til at du skal legge ferien til Ras Al Khaimah

Vi gir deg 4 gode grunner til hvorfor du skal velge Ras Al Khaimah som ditt neste feriemål. Fordelene med å velge nettopp emiratet Ras Al Khaimah er mange, foruten vakre, urørte strender er det en hel del spennende aktiviteter og utflukter å ta del av! 

Dhayah Fort i Ras Al Khaimah

1. En 7000 år lang historie

I motsetning til Dubai og Abu Dhabi kan genuine Ras Al Khaimah skilte med en 7000 år gammel historie. Emiratet er ett av få som vært bebodd helt siden bronesalderen, hvilket gjør at det er en hel del interessante og historiske severdigheter. Du kan blant annet besøke fortet Dhayah Fort som ble bygd på 1500-tallet. 

2. Herlige strender

Ras Al Khaimahs lange kyst byr, akkurat som de øvrige emiratene på herlige, kritthvite strender og krystallklart vann. Her er det populære strender og en hel del urørte strender å utforske som passer så vel soltilbederen som den aktive som foretrekker snorkling eller vannsporter. 

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

3. Bo med stil

I Ras Al Khaimah har du mulighet til å bo både nært stranda og med herlige bassengområder som passer så vel barnefamilien som paret. Her kan du virkelig skjemme bort både deg selv og hele familien på ett av våre hotell! Hvorfor ikke starte dagen med et bad i bassenget og slapp av en stund i solsenga, etterpå er det bare å traske rett ned på den private sandstranda.

4. Fartsfylte aktiviteter

Det vakre ørkenlandskapet rundt Ras Al Khaimah er noe utenom det vanlige og å se utover sanddynene er nesten et must, og det gjør du på aller beste måte på en fartsfylt ørkensafari. Velger du denne utflukten kommer du til å ferdes i en jeep over det magiske ørkenlandskapet, flere stopp i ørkenen blir det selvsagt underveis. En morsom opplevelse og et minne for livet! 

 


Tips & Inspirasjon

Finn og bestill en reise til Ras Al Khaimah, se alle reisetips til Ras Al Khaimah eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Ras Al Khaimah

  • Fantastiske strender med krystallklart vann
  • Herlige eventyrs- og friluftsaktiviteter
  • Historiske severdigheter 
Les mer og bestill reise til Ras Al Khaimah

Alle reisetips til Ras Al Khaimah

Her finner du våre beste tips til fartsfylte aktiviteter, herlige strender, interessante severdigheter og mye mer!

Se all våre reisetips til Ras Al Khaimah

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her