Derfor skal du reise til Ras Al Khaimah

Vi gir deg flere gode grunner til hvorfor du skal velge Ras Al Khaimah som ditt neste feriemål. Fordelene med å velge nettopp emiratet Ras Al Khaimah er mange, foruten vakre, urørte strender er det en hel del spennende aktiviteter og utflukter å ta del av! 

Strand Ras Al Khaimah Nyt det gode liv ved en sandstrand i Ras Al Khaimah

1. Herlige strender

Ras Al Khaimahs lange kyst byr, akkurat som de øvrige emiratene på herlige, kritthvite strender og krystallklart vann. Her er det populære strender og en hel del urørte strender å utforske som passer så vel soltilbederen som den aktive som foretrekker snorkling eller vannsporter. 

2. Solsikkert

Ras Al Khaimah er solsikkert og det regner sjelden. Hit kan du reise året rundt, men sommeren blir ofte veldig varm med temperaturer over 40 grader. Visste du at det er vanlig at bassengene i Emiratene kjøles ned med is? 

 

Hampton by Hilton Marjan Island I Ras Al Khaimah kan du velge mellom mange lekre hotell med private sandstrender, herlige bassengområder og skikkelig bra restauranter.

3. Bo med stil

I Ras Al Khaimah har du mulighet til å bo både nært stranda og med herlige bassengområder som passer så vel barnefamilien som paret. Her kan du virkelig skjemme bort både deg selv og hele familien på ett av våre hotell! Hvorfor ikke starte dagen med et bad i bassenget og slapp av en stund i solsenga, etterpå er det bare å traske rett ned på den private sandstranda.

4. Fartsfylte aktiviteter

Det vakre ørkenlandskapet rundt Ras Al Khaimah er noe utenom det vanlige og å se utover sanddynene er nesten et must, og det gjør du på aller beste måte på en fartsfylt ørkensafari. Velger du denne utflukten kommer du til å ferdes i en jeep over det magiske ørkenlandskapet, flere stopp i ørkenen blir det selvsagt underveis. En morsom opplevelse og et minne for livet! 

 

Dubai Marina Bestill en kombinasjonsreise og bo en uke i Ras Al Khaimah med sol & bad og så en uke metropolen Dubai med alle de heftige severdighetene.

5. Bli kjent med Ras Al Khaimah og opplev Dubai

Få det beste av to verdener og bestill en kombinasjonsreise! Bo en uke på ett av våre hotell i Ras Al Khaimah, og bytt så emirat og bo en uke i metropolen Dubai. Du kan også velge å bo på hotell ute i ørkenen. Les mer om våre kombinasjonsreiser i De forente arabiske emirater.

Du kan også ta en dagsutflukt fra Ras Al Khaimah til Dubai og oppleve alle de kjente severdighetene. Her kan du se alle våre utflukter i Ras Al Khaimah.

6. 7000 år med historie og tradisjoner

I motsetning til Dubai og Abu Dhabi kan genuine Ras Al Khaimah skilte med en 7000 år gammel historie. Emiratet er ett av få som vært bebodd helt siden bronsesalderen, hvilket gjør at det er en hel del interessante og historiske severdigheter. Du kan blant annet besøke fortet Dhayah Fort som ble bygd på 1500-tallet. 

Polly & Mino La barna more seg med favorittene Polly & Mino på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

7. Glade barn = glade foreldre

Reiser du med barn skal du sjekke ut vårt Apollo Mondo Family-hotell Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Her er det flere basseng, et piratskip med vannsklier, restauranter fra alle verdenshjørner og selvsagt barnas favoritt – Club Polly & Mino.

Barna kan også lære seg å svømme med Swim School by Apollo, vår egen svømmeskole med skandinavisktalende instruktører, og kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (ferdighetsnivåer utarbeidet av det svenske svømmeforbundet).

Familieferien i Ras Al Khaimah blir en klar vinner!


Tips & Inspirasjon

Finn og bestill en reise til Ras Al Khaimah, se alle reisetips til Ras Al Khaimah eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Ras Al Khaimah

  • Fantastiske strender med krystallklart vann
  • Herlige eventyrs- og friluftsaktiviteter
  • Historiske severdigheter 

Våre reisetips til Ras Al Khaimah

Her finner du våre beste tips til fartsfylte aktiviteter, herlige strender, interessante severdigheter og mye mer!

Se all våre reisetips til Ras Al Khaimah

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.