Radisson Blu Marjan Island

Radisson Blu Marjan Island ligger ved den hvite paradisstranda i Ras al Khaimah. Her venter late dager ved bassenget og i barnebassenget eller på stranda. Legg til All Inclusive for en komfortabel ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og pent. God mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Marjan Island ligger på den hvite og fine stranda i Ras al Khaimah. På stranda venter deilige dager på solsengen og under parasollen. Her kan du også nyte en vakker solnedgang. Hotellet byr på lyse omgivelser med fin og elegant innredning. Hotellet har flere restauranter og barer. I hotellets treningsrom er det flere maskiner slik at du kan holde formen i ferien.

Radisson Blu Marjan Island har et fint bassengområde med ett basseng og ett separat barnebasseng, solsenger og parasoller samt pool- og strandhåndklær. Barnebassenget har vannsklier, vippehuske og klatrestativ. Poolbaren Shelf Pool Bar er åpen på dagtid og serverer dessuten kald drikke samt lettere retter.

En bufférestaurant for frokost, lunsj og middag. Flere à la carte-restauranter, Seafood Shack serverer fisk- og skalldyrsretter fra lunsjtid til sene kvelden, og på fredager dekkes det opp til brunsj. Her kan du også lytte til DJ-musikk. I La Med serveres pasta, pizza og grillmat med inspirasjon fra landene rundt Middelhavet og er åpen til frokost, lunsj og middag. Er du sugen på noe godt til kaffen eller bare en kopp god kaffe finner du det i Bake House. Sportsbar med herlig utsikt over havet.

Treningsrom. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Parkering.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter

 • Frokostbuffé i restaurant RBG kl. 6.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant RBG kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i Shelf Pool Bar kl. 11.00-19.00.
 • Middagsbuffé i restaurant RBG kl. 18.00-22.00.
 • Valgfri à la carte-lunsj og à la carte-middag i restaurant La Med. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 10.30-24.00.
 • 20% rabatt på all mat i restaurant Seafood Shack og i RGB Bar.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • I De forente arabiske emirater krever en del hotell et sikkerhetsdepositum ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellene foretrekker kreditt- eller kontokort. Ved utsjekking betales depositumet tilbake.
 • Ras Al Khaimah er i stadig utvikling og det er mange byggeprosjekter rundt omkring i hele emiratet
 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort –et hotell med egen strand og en upåklagelig utsikt over Persiabukta. I tillegg til denne beliggenheten har hotellet mottatt priser for servicen og de mange bassengene.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa –sommer 2023

Tiltalende Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah passer både store og små feriegjester. Her er det en 650 meter lang sandstrand og herlige badebasseng. Bestiller du All Inclusive i tillegg, så har du full oversikt over reisekassen underveis.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – vinter 22/23

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.