Opplev mer når du bor på Doubletree by Hilton Marjan Island

På dette herlige hotellet venter deilige dager ved bassenget, barneklubb og svømmeskole. Men når dere er klare for å oppleve mer og få maks ut av ferien slik at det kiler i magen, eller kanskje krysse av ett par ting fra bucket lista – om dere skulle ha en slik. Ja, da kommer noe gode tips her. 

Ørkensafari Gi hele familien et adrenalinkick – kjør jeep i ørkenen!

1. Fartsfylte aktiviteter i ørkenen

Ørkenlandskapet rundt Ras Al Khaimah er noe utenom det vanlige og å begi seg ut i sanddynene er nesten et must – bli med på en fartsfylt ørkensafari. Jeepen tar deg med ut i det magiske ørkenlandskapet og det blir selvsagt fotostopp underveis for selfies og familiefoto. En morsom opplevelse og et minne for livet for hele familien!


2. Verdens lengste & høyest beliggende zipline

Ras Al Khaimah har et skikkelig bra utvalg av aktiviteter for den eventyrlystne familien! Hva sier dere for eksempel til verdens lengste zipline? Her får dere garantert en opplevelse utover det vanlige når dere fyker frem med en hastighet på opptil 130 km/t på den 2200 meter lange ziplineturen. Hvor kuult er ikke det? 

 

Badelandet Wild Wadi Water Park Hvem er den tøffeste i familien?

3. Opplev mektige Dubai

Cirka 1,5 time fra hotellet ligger Dubai - emiratet der mange bygninger og severdigheter har benevningen "verdens største". Å bli forelsket i Dubai er ikke vanskelig. Dubai er Midtøstens svar på Miami – en verdensmetropol der drømmer går i oppfyllelse! 

Tips til ting å gjøre med familien:

  • Shoppingparadiset Dubai Mall - alle tenåringers drøm. Utover de cirka 1200 butikkene er det også et dinosaurskjelett, et akvarium, en skøytebane og en gigantisk kino. Her finnes vedens største godteributikk, Candylicious, som oppleves som å vandre inn i Willy Wonkas godteriverden. 
  • Dra opp i verdens høyeste bygning, Burj Khalifa - en heftig opplevelse for så vel barn som voksne når heisen på ett minutt tar deg opp til 124. etasje. Svimlende utsikt og høy skrytefaktor av at man har vært i verdens høyeste bygning garanteres! 
  • Sett familien på prøve og finn ut hvem som er den tøffeste av dere og tør kjøre den verste vannsklia i Wild Wadi Water Park. Det er 30 vannattraksjoner tilpasset alle aldersgrupper og ønske om fart. 

Her tipser vi om mer å gjøre når dere har tatt turen til Dubai.