Trening på JA Beach

Velkommen til JA Beach, et mer luksuriøst Apollo Sports-hotell i utkanten av Dubai. Her er mulighetene mange for sporting og trening. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren mosjonist, kan du nyte godt av en rekke forskjellige aktiviteter på individuell basis eller i gruppe. Fra styrketrening til vannsporter, vi tilbyr et omfattende program for en aktiv, minnerik og annerledes Dubai-opplevelse. Her kan du nyte luftkondisjonerte treningsrom, variert gruppetrening, spille tennis eller padel, nyte et bredt utvalg av vannsporter, spille golf, løpe eller prøve noen litt annerledes aktiviteter for våre sportshotell som riding eller skyting. Les mer om de ulike sportene og aktivitetene under.

Velkommen til JA Beach, der sport og trening møter luksus og avkobling.


Mer om treningen på JA Beach

Herunder kan du lese mer om sport og treningstilbudet på JA Beach.

Tennis & Padel

JA Tennis Academy har fire tennisbaner (hardcourt) med belysning, samt to padelbaner. Profesjonelle tenniscoacher med ATP-sertifisering tilbyr coaching for voksne og barn.
Pakker kan bestilles for 1 til 10 ganger.

Padelbaner og utstyr mot avgift (225 AED / 90 min inkl. utstyr)

Tennisbaner og lån av utstyr inkludert. Coaching fra 390 AED/time.

Golf

Golfbanen ligger vakkert til i de nydelige omgivelsene på JA Resort. Den idylliske 9-hullsbanen (par 35) med et opplyst treningsfelt med en par 3 bane byr på vakker natur og spennende utfordringer for alle spillere. Banen har etablert seg som en av de mest prestisjefylte stedene for golfspill i Dubai, og har hatt besøk av legender som Tiger Woods, Ernie Els og Greg Norman.

Muligheten til å velge blant 4 teer gir variasjon og ulike utfordringer samt at om du går 18 hull får du allikevel noe variasjon.

Det tilbys pro-timer fra kvalifiserte PGA-proffer til alle spillere uavhengig av nivå ved Golfakademiet.

Tee tider
Oktober - april fra kl. 7.00
Mai til september fra kl. 6.30
Golfresepsjon og Pro-Shop åpent fra kl. 6.30 – 21.00
Treningsfeltet er åpent fra kl. 6.30 – 19.45


Spillere bes bestille i forveien og opplyse om handikapp, om de ønsker å spille 9 eller 18 hull, ønske om tee-tid og kontaktinformasjon.
Forespørsler om tee-tider besvares i løpet av 24 timer.

Riding - JA Equestrian Centre

Vi tilbyr riding på hest og ponni for både barn og voksne med kvalifiserte instruktører. Med luftkondisjonert stall og en arena på 70 x 40 meter er JA The Resort et flott sted for riding i Emiratene.

Kvalifiserte instruktører instruerer så vel eksperter som nybegynnere i et velutstyrt paddock. Dette er en god mulighet til å bli kjent med hesteridning for hele familien. Mot avgift

Fakta:

• Stallen ligger nært hovedinngangen.
• Stallen tilbyr undervisning på alle nivåer, også nybegynnere.
• Stallen er åpen fra kl. 7.00-12.00 og 16.00-19.00, 365 dager i året.
• Sommertider i stallen kl. 6.00-8:00 og 18.00-20.00.

Treningsrom

Det velutstyrte treningsrommet har det meste av det du forventer av et bra treningsrom.

Gode muligheter for styrketrening, olympisk løft likeså frivekter, kondisjonsmaskiner og kabelmaskiner.
Cardiodel med tredemøller, sykler, romaskin, assault bike, crosstrainer og stakemaskin. Frivektområde med hantler, kettlebells, slamballs, wallballs mm. Sprintbane. Instruktører på plass for veiledning og støtte. Det er også et mindre treningsrom nabohotellet Lake View, det gjestene på JA Beach kan trene uten ekstra kostnad. Dette treningsrommet har kabelmaskiner og en del for cardio med tredemølle og crosstrainer.

Treningsrommene er åpne daglig kl. 9.00-21.00.
Aldersgrense: 16 år.

Gruppetrening

På hotellet tilbys et utvalg av gruppetreningstimer. Alt fra morgentimer i yoga, klassisk gruppetrening til mer intensiv HIIT og Tabata, funksjonell trening eller lignende timer. Timene ledes av hotellets instruktører samt vårt eget Apollo Sports-personale. Gruppetreningsprogrammet varierer fra uke til uke men inneholder alltid yoga eller stretch, ulike typer gruppetrening, aqua, sosiale sporter som strandfotball eller sandvolleyball.

Gruppetreningen skjer på den nybygde treningsplattformen utendørs, på stranda, i treningsrommet eller på en av hotellets store gressplener.

Løping

Inne på anlegget kan du enkelt ta en løpetur om morgenen på de asfalterte veiene. Du løper på asfalt på de små gatene mellom hotellene. Du kan også velge å ta hele strandlengden eller løpe barføtt på en av de store gressplenene.

Vil du løpe lenger kan du uten problemer løpe langs de asfalterte veiene og grusveiene i området. Det er ikke så mye å se på her men det er mange flate strekninger for å legge inn intervaller, langøkter og distanseøkter uten å løpe seg bort.

Selv om vi ikke tilbyr løping med instruktør på plass, kommer du til å finne komfortable og trygge omgivelser der du skaper din egen løpsopplevelse.

Vannsporter

På stranda ligger vannsportsenteret Blue Ocean Sports. Her finner du det meste for både nybegynnere og erfarne med både utleie av utstyr og kurs samt sertifiseringer. Senteret byr på alt fra SUP og kajakk, til Kite kurs, wakeboard og wingfoil. All vannsport er mot avgift og du kan både forhåndsbestille før avreise og bestille på plass. Bestillingen gjøres direkte til surfesenteret Blue Ocean Sports. 

SUP
Stand Up Paddle board, SUP, er et utmerket alternativ uansett alder og erfaring. Det kreves ingen tidligere erfaring og det er en fantastisk måte å komme seg ut på vannet på. Våre SUP-brett er meget stabile, hvilket gjør det enkelt å lære seg å padle uansett erfaring. Vi bruker oppblåsbare brett.

Kajakk
Å padle kajakk er gøy! Hold deg nært den grunnere stranda eller legg ut på det åpne havet og nyte mer sjølignende forhold. Du starter fra hotellstranda og å utforske det nærliggende området er enkelt. Vi har singel- og dobbelkajakker. Perfekt både for opplevelser og trening.

Kitesurfing
Lær deg kitesurfing i ferien! Vi tilbyr komplette kurs fra nybegynnertimer til avanserte kurs. Vårt dedikerte team av IKO-kvalifiserte kitesurfing-instruktører sørger for at du har all kunnskap og alle ferdigheter som kreves for at du skal kunne stå på brettet som en kommende proff! Vi benytter oss av Naish Kites og Prolimit. Vårt team er entusiastiske og engasjerte kitesurfere samt kvalifiserte instruktører. Vi fokuserer på et høyt servicenivå og tilbyr et personlig program i profesjonelle men komfortable omgivelser.

Hva får du?

 • Vi garanterer at du kommer i gang innen 10 timer.
 • Vi drives av Naish, et premium brand, og alt utstyr har mindre en 120 timers bruk på nakken.
 • Alle instruktører er IKO-sertifiserte.
 • Vi følger IKO-standarder som holder høyeste nivå for sikkerhet
 • Vi holder kurs kun når forholdene er akseptable siden hver time av undervisningen er viktig.
 • Sikkerhetsbåt i vannet eller beredskap tilgjengelig – alltid.
 • I blant underviser vi fra båten.
 • Vi følger IKO-standardstigen: Discovery 3 timer, Intermediate 8 timer, Independent 10 timer

Windsurf
Lei utstyr eller lær deg windsurfing med våre internasjonalt sertifiserte instruktører. Vårt utstyrt er fra Naish og Prolimit, og du kan leie det en halv eller hel dag i surfesenteret. Vi har leksjoner for nybegynnere og oppover. Hvert kurs består av 4 timer totalt. I kursene guider vi gjennom alt for å bli en kompetent windsurfer. Vi starter med de aller mest grunnleggende ferdighetene og går videre til avanserte teknikker. Dessuten vil du lære deg beachstart og teknikken for fotstyring. Vi kommer til å veilede deg steg for steg for å forsikre oss om at du blir en kompetent surfere.

Windy taster - Windsurf/Kite/Wingfoil – Intro
Hvorfor ikke teste windsurfing, kitesurfing eller wingfoil. En kjapp 45-minutters introduksjon til disse fantastiske sportene og en mulighet for deg til å kjenne på det før du tar neste skritt. Du har valget mellom følgende: Kite, windsurf og wingfoil. 

Wingfoil
Ta et introkurs i wingfoiling. Wingsurfing eller wingfoiling er en ny og spennende sport som er tilgjengelig for nesten alle. Kursene vil få deg opp på et nivå der du kommer til være tilstrekkelig kompetent til å utvikle dine ferdigheter videre selv, enten på en SUP eller på en hydrofoil.

E-Foil
Prøv denne nye surfesporten under veiledning av dyktige instruktører. Bestill en 30-minutters leksjon individuelt, eller del en 1- og 2-timerspakke på opptil 3 personer. Med Fliteboard e-foil får du følelsen av å fly over vannet. Fliteboard skjærer som et snowboard i nysnø, men med friheten til å kjøre hvor som helst, når som helst, uten vind eller bølger. Det er raskt, stille og en ren nytelse – når du mestrer det!

Wakeboard, vannski og wakesurfing
Her kan du teste wakeboarding, wakesurfing eller wakefoiling. Passer for deg uansett om du er nybegynner eller erfaren. Tilgjengelig for alle aldre. Delta på en wakesurfing-time, fra nybegynner til eksperter, i det rolige vannet i Jebel Ali Bay. Teamet vårt av erfarne instruktører sørger for at opplevelsen blir den aller beste.

 

 

 

Dykking

Utforsk livet under vann og oppdag en ny verden med en PADI-sertifisert dykkeundervisning. I tillegg til dykkerkurs for nybegynnere og eksperter tilbyr vi snorkling, nattdykking og bubble maker-aktiviteter.

Bestilles på plass. Mot avgift.

Skyting - JA Shooting Club

Hotellet har skytebaner både innendørs- og utendørs. Spennende for alle! Utfordre familien eller vennene i leirdueskyting, pistolskyting eller prøv lykken med bueskyting.

Fotball - JA Sports Centre

Tre gressbaner på et 68 hektar stor sportsanlegg for fotball-camper. JA Sports Centre er jevnlig vert for internasjonal fotballag for trening i varmt vær samt bedrift/sosiale happenings. Vår gjestfrihet strekker seg utover fotballbanen, med JA The Resort som også tilgodeser behovene for profesjonelle lag og bedriftskunder.

Åpningstider: 6.00-22.00.

Øvrig

Badminton, bordtennis, squash og biljard - en av hver finner du innendørs i et område for lekne aktiviteter (ikke proff standard).

Inkludert i reisens pris men tider bestilles på plass. Utlån av utstyr.

Inkludert

 • Treningsrom (2 stykk)
 • Gruppetrening - daglige timer med trener (yoga, stretch, funksjonell trening mm)
 • Tennis (fri tilgang til bane og utstyr)
 • Squash
 • Badminton (ikke profesjonell)
 • Bordtennis (ikke profesjonell) 
 • Biljard (ikke profesjonell)
 • Sandvolleyball
 • Strandfotball
 • Sosiale aktiviteter som sandvolleyball, strandfotball 

Mot avgift


 

Bestill en treningsreise for grupper og lag

JA Beach er et utmerket hotell for deg som vil trene og toppe formen. Bestill treningsreisen, trainingcamp, treningsleir, løpereisen, klubbreisen, reisen med vennegjengen eller treningssenteret. Er du en person med stort sosialt nettverk kan du Bli din egen reisearrangør. Ønsker du hjelp med bestillingen eller har spørsmål så kan du kontakt oss på:

Telefon: 21 01 75 41

Bestill gruppereise: [email protected]

Husk å gi kontaktopplysninger, navn og alder når du tar kontakt via e-post.

Flere flotte treningshotell

Apollo er Norges ledende tilbyder av treningshotell. Vi har et bredt utbud av hotell plukket ut og tilpasset fordi de har utmerkede treningsfasiliteter og gir muligheter for en aktiv ferie for alle typer sport. Her kan du se alle våre Apollo Sports-hotell.