JA Palm Tree Court

På JA Palm Tree Court kommer feriefølelsen med det samme. Med privat strand og tre basseng er det aldri langt til nærmeste bad. Hotellet har et stort utvalg av restauranter med mat fra ulike deler av verden. Legg til et herlig spa, morsomme aktiviteter og varme kvelder – her er det enkelt å ferie for hele familien.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter premium for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse JA Palm Tree Court er en rolig oase i frodige omgivelser i Jebel Ali, rett ved en 800 meter lang privat sandstrand. Du veksler mellom sol og bad på den fine stranden eller i hotellets tre basseng. Det er også et separat barnebasseng og et av bassengene har barneseksjon. Få med dere Just Spash Park med vannsklier. Barn under 100 cm tillates ikke i vannskliene og barn mellom 100 cm og 120 cm må ha en voksen med seg. Just Spalsh splash pad/pool for de minste. Solsenger og parasoller samt badehåndklær. Swim-up bar i bassenget.

JA Palm Tree Court er en del av JA The Resort, der også hotellene JA Beach og JA Lake View inngår. Totalt for de tre hotellene er det massevis å prøve på i matveien og et vell av aktiviteter og trening å teste. Som gjest på JA Palm Tree Court kan du benytte deg av hele tilbudet.

I JA Palm Tree Court ligger La Fontana, hotellets bufférestaurant med internasjonal mat, restaurant White Orchid som byr på moderne mat fra Sør-Øst Asia, Tram Pool and Terrace, en utendørsservering for sesongbaserte delikatesser og Anchor, ved bassenget, som serverer enklere retter/snacks og forfriskninger. Utover dette er det Tram Bar for snacks og forfriskninger ved bassenget samt La Fontana, en swim-up bar. Og gå ikke glipp av et besøk i White Orchid Lounge for hotellets signaturcocktails. På området JA The Resort er det også mange flere restauranter og barer.

For barna er det lekeplass og barneklubb, for tenåringer er det en egen klubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Her kan du låne sykler uten ekstra kostnad, spille squash, volleyball, badminton eller svette ut i hotellets treningsrom. Mot avgift kan du blant annet snorkle, windsurfe og spille golf. Hotellet har et spa med utsikt over stranden og en meny av herlige behandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Nærmeste sentrum er IBN Battuta shoppingsenter som ligger cirka 15 kilometer fra hotellet. Marina Mall shoppingsenter ligger cirka 35 kilometer fra hotellet. Daglig hotellbuss tur/retur til IBN Battuta shoppingsenter inkludert. Det går også busser til Mall of Emirates shoppingsenter samt Dubai Mall shoppingsenter. Plass i bussene bestilles i resepsjonen.

Aldersgrense
Er du under 18 år kan di ikke sjekke inn på dette hotellet uten selskap av foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj eller middag i følge under).

Halvpensjonen består av frokostbuffé og lunsj eller middag. Måltidene kan inntas fra bufféen i restaurant La Fontana, IBN Majed (på Ja Beach) eller 81 (på JA Lake View) alternativt fra en av à la carte-restaurantene på området og inneholder da en forrett, en hovedrett og en dessert. En voucher/credit på 150 AED/voksen eller 125ADE/barn per dag dras av på regningen. Beløp som overstiger verdien på voucheren betales direkte til hotellet. Drikke betales separat og er ikke inkludert i verdien på voucheren. Noen begrensninger kan forekomme.

Når de voksne legger til halvpensjon er det inkludert for barn 2-11 år.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Dubai Jebel Ali

JA Beach – sommer 2024

JA Beach ligger ved en lang sandstrand i rolige og frodige omgivelser. Hotellet er en destinasjon i seg selv med en egen marina, flere restauranter og barer. Her er det også gode sportsfasiliteter og mange aktiviteter for barn og voksne. Vi kan love deg at det ikke blir tid til å kjede seg!

JA Beach – vinter 2024/25

Velkommen til det luksuriøse Apollo Sports -hotellet JA Beach der sport og aktiviteter møter herlig avkobling. Nyt sol og bad ved palmestranda eller ved de fine bassengområdene og flere høyklasse restauranter. Vil du være aktiv i ferien så pakk med deg treningsklærne og gjør deg klar til en sporty opplevelse!