Bilde av: Venner rundt et bord

Bli din egen turarrangør

Er dere en større gruppe som skal på tur sammen? Er du ansvarlig for planleggingen? Vi kan hjelpe deg! Vi tar hånd om alt det praktiske som administrasjon, betalinger og deltakerlister, slik at du kan fokusere på å få med nok deltakere.

Samle vennegjengen, facebookgruppen, treningsgjengen eller bryllupsfølget og arranger din reise med oss. Ta kontakt via skjemaet på denne siden og fortell oss litt kort om din reise. Deretter kontakter en av oss deg og hjelper deg med å sette sammen en perfekt reise for deg og behovene deres. I tillegg skaper vi en egen bookingside her på nett for reisen deres. Samler du sammen 20 betalende deltakere reiser nr. 21 gratis. Tilbudet gjelder for nye bestillinger.
 

En reisekonsulent jobber med deres reise.

Vi tar hånd om det administrative.

Du fokuserer på å samle deltagere.

Bli din egen reisearrangør

21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-16.00

Hvordan fungerer det?

Ved minst 20 betalende deltakere får du som arrangerer reisen en kostnadsfri reise (del i dobbeltrom/leilighet) . For tilleggsprodukter eller andre romkategorier gjelder ordinær pris. Du er selv kontaktperson og håndterer spørsmål og tilbakemeldinger fra gruppen, men vi assisterer deg og svarer på alle dine spørsmål underveis. Ta gjerne kontakt for å få fullstendige vilkår eller mer informasjon om muligheter og begrensninger. Visse perioder og typer av reiser holdes utenfor tilbudet.

Vilkår

Tilbudet gjelder ikke på «restplasser», kun fly eller reiser som pakkes selv (rutefly & hotell) og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.
På ev. tilleggsprodukter gjelder normalt ordinær pris for alle reisende. Ved avbestilling av antall deltakere til færre en 20 personer faller rabatten bort. Det er maks fire friplasser per gruppe.

Tilbudet gjelder ikke med avreise i følgende uker i 2020:
Ukene 8 & 9, uke 15, uke 26–32, uke 40 samt uke 52 & 53. 

Reisen må bestilles senest 90 dager før avreise.

Apollos ordinære reisevilkår for pakkereiser gjelder.