Bli din egen reisearrangør

Bli din egen reisearrangør

Samle 20 personer og din reise er inkludert!*

Planlegger du en ferie med storfamilien, vennegjengen, treningsgruppa eller bryllupsfølget? Arranger reisen med oss. Vi tar hånd om alt det praktiske, som administrasjon, betalinger og deltakerlister – slik at du og resten av reisefølget kan bruke tiden på å glede dere til reisen.

Send oss en forespørsel på e-post med dine ønsker og behov. Vi tar så kontakt med deg og hjelper deg med å sette sammen den perfekte ferien.

*Gjelder ikke i disse periodene:

 

Uke 8 og 9      2023         Uke 25 til 32    2023

Uke 15             2023         Uke 40 og 41   2022

Kontakt oss:

21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-17.00
           Lørdag og søndag: Stengt

Hvordan fungerer det?

Du er kontaktperson og håndterer spørsmål og tilbakemeldinger fra gruppen, men vi assisterer deg og svarer på alle dine spørsmål underveis. Ved minst 20 betalende deltakere får du som arrangerer reisen gratis (del i dobbeltrom/leilighet). Dette gjelder kun nye bestillinger gjort direkte hos vår gruppeavdeling. Vilkår Ved avbestilling av antall deltakere til færre en 20 personer faller rabatten bort. Det er maks fire friplasser per gruppe. For tilleggsprodukter eller andre romkategorier gjelder ordinær pris. Visse perioder og typer av reiser er ekskludert fra tilbudet. Ta kontakt for fullstendige vilkår og informasjon begrensninger som gjelder. Tilbudet gjelder ikke restplasser, kun fly eller reiser som pakkes selv (rutefly og hotell) og kan ikke kombineres med andre rabatter. Reisen må bestilles senest 90 dager før avreise. Våre ordinære reisevilkår for pakkereiser gjelder.