Bli din egen reisearrangør

Samle 20 personer og din reise er inkludert!*

Planlegger du en ferie med storfamilien, vennegjengen, treningsgruppa eller bryllupsfølget? Arranger reisen med oss. Vi tar hånd om alt det praktiske, som administrasjon, betalinger og deltakerlister – slik at du og resten av reisefølget kan bruke tiden på å glede dere til reisen.

Send oss en forespørsel på e-post med dine ønsker og behov. Vi tar så kontakt med deg og hjelper deg med å sette sammen den perfekte ferien. Klarer dere å samle minst 20 betalende personer – så byr vi på en ekstra plass. Tilbudet gjelder nye bestillinger. 

 

Vilkår

Tilbudet gjelder ikke på restplasser, kun flybilletter eller reiser som du skreddersyr selv. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.

For tilleggsprodukter gjelder ordinære priser. Ved avbestillinger som innebærer at antall reisende blir færre enn 20 personer, så bortfaller rabatten og full pris innkreves. Antallet friplasser er maksimum fire per gruppe.

Tilbudet gjelder ikke for disse avreiseukene:

  • Uke 50 til og med uke 1
  • Uke 7 til og med uke 10
  • Uke 14 til og med uke 16
  • Uke 24 til og med uke 32
  • Uke 44
  • Uke 50 til og med uke 1


Bestill senest 90 dager innen avreisen.
Apollos reisevilkår gjelder.

Se reisevilkårene her »
 


 

Kontakt oss:

telefon-ikon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-17.00
           Lørdag og søndag: Stengt

Hvordan fungerer det?

Du er kontaktperson og håndterer spørsmål og tilbakemeldinger fra gruppen, men vi assisterer deg og svarer på alle dine spørsmål underveis. Ved minst 20 betalende deltakere får du som arrangerer reisen gratis (del i dobbeltrom/leilighet). Dette gjelder kun nye bestillinger gjort direkte hos vår gruppeavdeling. Vilkår Ved avbestilling av antall deltakere til færre en 20 personer faller rabatten bort. Det er maks fire friplasser per gruppe. For tilleggsprodukter eller andre romkategorier gjelder ordinær pris. Visse perioder og typer av reiser er ekskludert fra tilbudet. Ta kontakt for fullstendige vilkår og informasjon begrensninger som gjelder. Tilbudet gjelder ikke restplasser, kun fly eller reiser som pakkes selv (rutefly og hotell) og kan ikke kombineres med andre rabatter. Reisen må bestilles senest 90 dager før avreise. Våre ordinære reisevilkår for pakkereiser gjelder.