Mercure Barsha Heights

På Mercure Barsha Heights bor du i romslige leiligheter eller suiter på et moderne hotell med perfekt beliggenhet i Dubai. Byens severdigheter og fornøyelser ligger innen rekkevidde og for late dager har hotellet basseng og spabehandlinger samt flere restauranter. Her kommer du til å ha alle tiders ferie!


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Toromssuiter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fint plassert ved Metro'n så det var enkelt å komme til de attraksjoner man ønsket.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 16 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I åttende etasje på Mercure Barsha Heights ligger et utendørsbasseng for voksne og et barnebasseng med behagelig skygge for de yngre gjestene. En poolbar som serverer enklere snacks finnes også der.

Hotellet har ytterligere barer og flere restauranter, som Day and Night som serverer internasjonale retter til lunsj og middag. Det er også enklere retter som pasta, pizza, salater og sandwicher. Det er også her du inntar frokosten. The Exit Sports Bar har skjermer der ulike sportsbegivenheter vises og for de som vil slappe av og kanskje se fotball til lunsjen eller Formel 1 til middagen er dette stedet å komme til. På Code 8 Mixolounge kan du more deg og slå deg løs på dansegulvet mens du venter på maten og du kan du spise og drikke godt til sent ut i de små nattetimer. I lobbyen ligger Café Social der du kan få noe lettere å spise fra morgen til kveld akkompagnert av noe fra en meny av mocktails og kaffe.

I nærheten av bassengområdet finnes det et treningsrom og en squashbane som kan benyttes mot avgift. Vil du skjemme deg selv bort har hotellet et spa med velgjørende spabehandlinger mot avgift.

Wifi er inkludert på hele hotellet.

Velger du Mercure Barsha Heights får du et hotell med en strategisk plassering, nært mange av de store attraksjonene – du kommer ikke til å gå glipp av noe av det denne livlige byen har å tilby! Det er kort vei til undergrunnen som går til attraksjoner som Mall of Emirates med Ski Dubai, Wild Wadi Water World og Burj Al Arab, alle i en fem kilometers avstand fra hotellet. Litt lenger er det til Burj Khalifa og The Dubai Fountain ved The Dubai Mall. Taxi er den enkleste måten å komme seg rundt og det er fremdeles ganske billig å kjøre taxi i Dubai.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- samt lunsj- eller middagsbuffé).

Legger du til halvpensjon og er på hotellet nyttårsaften serveres halvpensjon som frokost og lunsj.

Alle hotell – Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har perfekt beliggenhet i Dubai Al Barsha for deg som ønsker å besøke både Dubai Downtown og Dubai Marina. Midt i av hotellet er det et lite bassengområde, og to ganger om dagen går hotellbussen til Jumeirah Beach. Fra hotellet er det kun noen minutters gange til det enorme shoppinggalleriet Mall of the Emirates.