Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

  • • Gangavstand til Mall of the Emirates
  • • Gratisbuss til Jumeirah Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har perfekt beliggenhet i Dubai Al Barsha for deg som ønsker å besøke både Dubai Downtown og Dubai Marina. Fra hotellet er det kun noen minutters gange til det enorme shoppinggalleriet Mall of the Emirates. Midt i av hotellet er det et lite bassengområde, og to ganger om dagen går gratisbussen til Jumeirah Beach.

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beligenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 15 km
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har et lite bassengområde i midten av hotellet med et temperaturregulert basseng med barneseksjon. Beliggenheten gjør at bassengområdet er litt skyggefullt. Noen få solsenger og parasoller.

Frokost og middag serveres i bufférestauranten The Garden Grille. På The Garden Bar kan du se sport og ta deg noe å drikke.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Gratis treningsrom. Spa mot avgift. Minimarked. Gratis vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig. Døgnåpen resepsjon. Gratis hotellbuss to ganger om dagen til Jumeirah Beach. Gangavstand til Mall of the Emirates.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg. Tilleggsmåltider serveres enten som buffé eller fast meny (avhengig av belegget). Når voksne legger til måltider, spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.