Saranda – spennende og prisgunstig

Saranda

  • • Krystallklart vann
  • • Her rekker pengene langt

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og langs strand ligger restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.

Viktig informasjon vedrørende passopplysninger for reisende til Saranda.Fakta om Saranda

Valuta

ALL= Albanske Lek

  • Det er minibanker i Saranda der du kan bruke VISA og Mastercard. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • I restaurantene i Saranda kan du ikke betale med kort.
  • Det er flere vekslingskontor i Saranda.

Transport t/r hotell

Strender

Den smale, hvite grusstranda ligger midt i Saranda. Vannet er krystallklart; solsenger og parasoller kan leies. Til sandstranda i Ksamil tar det cirka 20 minutter å kjøre.

Mer fakta

Været

jan 12°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 17°c
des 13°c
8,0 av 10 Saranda
Våre gjesters vurdering, Basert på 1112 vurderinger

Alle reisemål Albania

Durres Riviera

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner sola over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!

Dhermi

Sjarmerende Dhermi lokker stadig flere besøkende med sin herlige, hvite strand og klare vann. Her bor du i en by med lokalt preg som ligger mellom kysten og fjellet. Dhermi er også et trendy sommersted for den albanske eliten og byr på heftig natteliv og mange utesteder.