En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

5246 vurderinger
Utmerket
 
3323
Veldig bra
 
1089
Bra
 
475
Mindre bra
 
179
Dårlig
 
180

Fem siste vurderinger

14.08.2016

av kloseth77 Orkdal, Norge

Kjempefint hotell😃

Kjempefint hotell. All inclusive maten var meget god, mye å velge i😃 Rommene var fine, og rengjøringa var god. Var de to første dagene på hotellstranda, det var vel det dårligste med hotellet. Men det var gratis solsenger på alle strendene i rundt, så det er vel egentlig ikke et stort problem. All inclusive gjelder jo ikke på stranda uansett. Vi brukte stranda til Talk of the town, og anbefaler den😃 Apache og gutta som jobba der var veldig serviceinnstilte og greie👍🏼 Vil dere spise ute, men ikke dra inn til "byen", anbefaler vi Demir på det sterkeste😃 kjempegod mat og norsktalende kelnere👏🏼👏🏼

 
21.07.2016

av RandiS118 Oslo, Norge

Anbefales!

Helt perfekt familieferie! God mat og drikke dagen lang! Masse underholdning for store og små! De minste kommer til å elske det! Mine jenter på 12 og 16 hadde den beste ferien og vil gjerne tilbake! Var noen dager litt slett arbeid fra hushjelpen som skulle rengjøre, men da klaget vi og de fikset det med engang! Zeynel Kaya er en av de flinke servitørene som jobber inne i restauranten, der de fleste er superhyggelige og veldig serviceminded😊👍🏻

 
17.07.2016

av 351hermans Haugesund, Norge

Skittent og lite familievennlig

Hotellet oppfattes som skittent og er ikke spesielt barnevennlig, området med vannrutsjebanene så forferdelig ut. Dette området ble ikke vasket en eneste gang mens vi bodde her og var så skittent at vi ikke orket å benytte det. De resterende bassengene er 1.5m dype som igjen vil si at barn ikke kan stå i bunn på disse. Dessverre kan ikke disse heller påstås å være spesielt rene. Hvis du skal benytte disse bør du for all del ikke bruke svømmebriller... Selve rommet var bra, men heller ikke dette ble skikkelig rengjort. Rengjøring av rommet var begrenset til å re opp sengen, nye håndklær og vann de fleste dager. Det tok 5 dager før vi klarte å få dem til å vaske gulvet og badet... Balkongen ble ikke rengjort de 2 ukene vi var her. Underholdningen er stort sett rettet mot voksne der kvelden avsluttes med bar til bar runde i barstreet i gamle byen. De har et bra SPA, treningsrom, beliggenhet og all inclusive. Kanskje litt lite variert matutvalg for barn til middag. Vi kommer ikke tilbake hit med barn.

 
15.02.2016

av kariannevedin Helsingborg, Sverige

Super fresht hotell närme stranden!

Vi besökte dette hotellet og ble veldig overrasket hvor fint det var overalt. Minuset er den höye musikken hele dagen ved det störste bassenget. Så vi la oss hver dag ved den lille opp mot gaten. Der var det stille og behagelig. Buffeten var FANTASTISK, mye å velge på og veldig stor. Man fikk mat hele tiden, når hoved restaurangen var stengt fikk man lettere måltider ved den store poolen. Internettet kostet xtra om man ville ha det på rommet, og det fungerte ikke spesiellt bra! Pluss at det ligger närme strandpromenaden. Kan anbefales!

 
19.06.2015

av Bosnian37 Fredrikstad, Norge

Både og

Beligenhet : Ganske langt å gå til selve sentrum eller til hotellets strand. Er i nærheten av moske som kan oppfattes forstyrende for norske turister som ikke er vant med dette. Mat og drikke : Utrolig bra og variert. Likte spesielt kokteller de beste barmenn på hotellet kan lage. Med litt tips kommer man langt ( noe som forøvrig gjelder de fleste av disse all inclusive hotellene der man ikke betaler for mat ergo ingen mulighet for tips ) Strand : Likte dårlig selve kvaliteten på strand i Marmaris som jeg hadde store foventninger til. Kan hende at åpen sjø gir kaldere strøming men likevell selve stranden var ikke noe å skryte av. Rundt hotellet og mot sentrum : Litt pågående selgere av alt mulig rart. De er ikke tillatt i hotelets område men med en gang man kom seg ut av hotellet var de på en spesielt med tanke på restauranter. Man kan finne overprisede kopier i store mengeder langs hovedgaten som fører til byen. Et lite stykke til byen jan man også finne mange gullsmedbutikker som selger relativt billig gull. Billig med tanke på norske priser men dyrt om man for eksempel sammenligner Istambul. Dette gjelder forøvrig alt siden dette er prisene tilpasset vestlige turister. For det meste så kjøpes det ting fra Istambul som selges videre i Marmaris... Turer : Vi tok oss en helfdags jeep safari som tok oss til mange severdigheter rundt omkring. De fleste er av åpen type og hele turen filmes av en dedikert kameramann som til slutt klipper turen til en 20 minutters presentasjon som kan kjøpes for ytterligere 30 euro. Selv om jeg finner pris for litt stiv så er det verdt å ha disse minnene bevart. Jeg har derimot tatt med egen kamera og gjett om jeg ble overasket da en med brannslange og full guffe sto bak en sving for å kjøle oss ned. Heldigvis fikk jeg dekket kamera i tide... Ellers gikk det mye på vannkrig mellom bilene noe større barn fant utrolig morsomt. Og det var det for oss voksne og men da måtte man komme med "våpen" på forhånd. Service : Hotellet har en god del butikker som gullsmed, frisør ( en av de beste i Marmaris - med tilhørende priser ) som er verdt å besøke. Kelnerene står på og virkelig prøver å gjøre en innsats men de yngste kan vell bli overivrige til tider. Rene rom som holdes rene men med litt tips på sengekanten så blir man positivt overasket dagen etter. Heisen var litt tragisk da dette er et stort hotell og den var opptatt når mange skulle spise samtidig. Underdimensjonert er kanskje det beste uttrykket. Totalt en god opplevelse med mange positive og en del greie erfaringer men ikke noe som gjør at jeg absolutt vil tilbake hit.