Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa ligger omtrent 600 meter fra Cesmes småbåthavn og har to utendørsbasseng og et barnebasseng. Hotellet har også et herlig spa med et oppvarmet basseng, tyrkisk bad og en privat badebrygge for late dager i sola. Halvpensjon inkludert for en ekstra komfortabel ferie!


Rom/leiligheter

Standardrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Toetasjes suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa er et herlig hotell der du virkelig hviler ut og nyter deilige bad, enten i ett av hotellets basseng, i hotellets spa eller ute på brygga i sjøen. Tren i treningsrommet, ta badstue, få en herlig massasje eller ta et gytjebad. Piril Hotel Thermal & Beauty Spa ligger cirka 5 kilometer fra de varme kildene i Ilıca og 15 minutters biltur fra Alaçati.

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa har fire utendørsbasseng, hvorav ett oppvarmet basseng med jacuzzi og ett separat barnebassengl. Hotellet tilbyr transport til hotellets egen badebrygge ved Dilaila Beach fire ganger daglig om sommeren (1. juni til 30. september). Der er det solsenger med madrasser, parasoller og dusjer samt en bar. Badesko anbefales. Basseng og strandhåndklær inkludert.

I hotellets bufférestaurant Piril spiser du frokost og middag som er inkludert i halvpensjonen og her serveres både internasjonale retter og mat fra det tyrkiske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Dila serveres mat fra det italienske kjøkkenet, bordreservasjon. Pent antrekk, langbukser for menn i restaurantene kveldstid. Pizza, hamburger og pita serveres på dagtid i hotellets kafé. Hotellet har fire barer, hvorav en poolbar og en strandbar ved hotellets egen strand.

Hotellet har et stort og fint spa der du kan tilbringe mange timer om du vil. To oppvarmede innendørsbasseng (badehette kreves), hvorav en med jacuzzi, tyrkisk bad, badstue, dampbadstue og treningsrom inkludert, aldersgrense 12 år. Spabehandlinger og behandlinger i det tyrkiske badet er mot avgift. Biljard og bordtennis. Barneklubb i hotellets regi for barn 4 til 12 år med engelsktalende personale. Barneklubben er åpen 1.6-30.8. Lekeplass.

Wifi i fellesområdene.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) inkl. bordvann.

Halvpensjon inkluderer også følgende:

  • En middag per opphold i hotellets italienske à la carte-restaurant i perioden 1. mai til 30. september. Bordreservasjon kreves.
  • En flaske (1 1/2 liter) vann per dag på rommet.
  • Barneklubb.

Alle hoteller – Cesme

Babaylon Hotel

All Inclusive-hotellet Babaylon Hotel ligger like utenfor Cesme og har en egen del av stranda som også er miljømerket Blått Flagg. Her kan du bade i havet, i bassenget og nyte god mat, spille tennis og oppdag Tyrkias store utvalg av historiske severdigheter, som Efesus og Pamukkale.

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

På Ilica Hotel Spa & Wellness Resort i Cesme trives hele familien. Her er det et herlig bassengområde, en egen strand for late dager og du virkelig slå deg løs med badingen ligger det et badeland ved siden av hotellet. Bestill halvpensjon og så er det bare å nyte en komfortabel ferie med sol og glede!