Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

På Ilica Hotel Spa & Wellness Resort i Cesme trives hele familien. Her er det et herlig bassengområde, en egen strand for late dager og du virkelig slå deg løs med badingen ligger det et badeland ved siden av hotellet. Bestill halvpensjon og så er det bare å nyte en komfortabel ferie med sol og glede!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort har alt du trenger for en herlig og lat ferie. Hotellet ligger like utenfor sentrum av Cesme og har en fin design. Nedenfor hotellet ligger en hotellets egen sandstrand der du kan hvile ut og ta noe leskende med deg til solsenga. Ved siden av hotellet ligger et stort badeland der alle badeengler kan boltre seg i fartsfylte vannsklier eller bare flyte sakte rundt i baderinger mot avgift. Nyt en stund i hotellets spa der det er et tyrkisk bad, oppvarmede basseng med helsefremmende mineraler og et treningsrom.

Stort og herlig bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller. Poolbar. Hotellet har også en egen strand der solsenger og parasoller er inkludert. Kald drikke kjøper du i strandbaren. Det finnes også et oppvarmet (35–38 grader) termisk basseng der vannet er fullt av helsefremmende mineraler, mot avgift. Strand- og bassenghåndklær kan lånes.

En bufférestaurant, en à la carte-restaurant, to kaféer, en snackbar og tre barer. I bufférestauranten inntar du frokost- og middagsbuffé med tyrkiske og internasjonale retter. I grillbaren spiser og drikker du godt fra morgen til sen kveld. Baren i resepsjonen er åpen døgnet rundt. Om sommeren er det en cocktailbar som er åpen kl. 10.00-23.00, denne ligger nede ved stranda.

I hotellets spa er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger, massasje, tyrkisk bad. badstue og et oppvarmet Thalasso-basseng med jacuzzi samt et treningsrom, behandlinger mot avgift, aldersgrense i spaet er 12 år. Det er også et lite barnebasseng innendørs med en kort vannsklie. Barneklubb i hotellets regi for barn under 5 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Underholdning med levende musikk noen kvelder i uka.

Wifi inkludert i fellesområdene. Det er cirka 5 kilometer til marinaen i Cesme og til Cesmes sentrum.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30, søndager kl. 8.00-11.00.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Alle hoteller – Cesme

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa ligger omtrent 600 meter fra Cesmes småbåthavn og har to utendørsbasseng og et barnebasseng. Hotellet har også et herlig spa med et oppvarmet basseng, tyrkisk bad og en privat badebrygge for late dager i sola. Halvpensjon inkludert for en ekstra komfortabel ferie!

Babaylon Hotel

All Inclusive-hotellet Babaylon Hotel ligger like utenfor Cesme og har en egen del av stranda som også er miljømerket Blått Flagg. Her kan du bade i havet, i bassenget og nyte god mat, spille tennis og oppdag Tyrkias store utvalg av historiske severdigheter, som Efesus og Pamukkale.