Babaylon Hotel

All Inclusive-hotellet Babaylon Hotel ligger like utenfor Cesme og har en egen del av stranda som også er miljømerket Blått Flagg. Her kan du bade i havet, i bassenget og nyte god mat, spille tennis og oppdag Tyrkias store utvalg av historiske severdigheter, som Efesus og Pamukkale.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Babaylon Hotel er et fint All Inclusive-hotell like ved stranda med miljømerket Blått Flagg. På hotellets private del av sandstranda er det en badebrygge, garderobe, dusjer, toalett, solsenger med madrasser, parasoller og strandhåndklær. På stranda samarbeide hotellet med selskap som tilbyr dykking, windsurfing og leksjoner i kitesurfing, alle mot avgift.

På hotellet er det et bassengområde med vakker utsikt over havet med et utendørsbasseng, et separat barnebasseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær.

I hotellets bufférestaurant inntar du frokost, lunsj og middag. På dagtid og om kvelden kan du ta noe å drikke og et lettere måltid om ettermiddagen i Snack Bistro Bar. Hotellet har tre barer, en ved bassenget, en i lobbyen og en i Snack Bistro Bar.

Her er det tennis, bordtennis, biljard, basketball, sandvolleyball og vannpolo. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Arkadespill.

Wifi inkludert i fellesområdene. Avstanden til stranda varierer avhengig av hvor på hotellet du bor. Til Cesme er det cirka 7 kilometer og til småbåthavna i Cesme er det drøyt 6 kilometer. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Trapper til stranda.

Hotellets egne strand har det internasjonale miljømerket Blått Flagg. Det garanterer for vannkvaliteten, god badesikkerhet, god miljømessig informasjon for de som besøker stranda, en korrekt behandling av den lokale naturen samt flere andre miljø- og kvalitetsrelaterte kriterier. Blått Flagg er et av verdens mest anerkjente miljømerker som tildeles strender, småbåthavner og båtturismeoperatører som jobber på en bærekraftig måte.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.00-13.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.30-21.30.
  • Pita, pizza, hamburger, salat og pasta i Snack Bistro Bar kl. 13.30-16.00.
  • Ettermiddagskaffe i Snack Bistro Bar kl. 17.30-18.00.
  • Suppe kl. 23.30-00.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Cesme

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa ligger omtrent 600 meter fra Cesmes småbåthavn og har to utendørsbasseng og et barnebasseng. Hotellet har også et herlig spa med et oppvarmet basseng, tyrkisk bad og en privat badebrygge for late dager i sola. Halvpensjon inkludert for en ekstra komfortabel ferie!

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

På Ilica Hotel Spa & Wellness Resort i Cesme trives hele familien. Her er det et herlig bassengområde, en egen strand for late dager og du virkelig slå deg løs med badingen ligger det et badeland ved siden av hotellet. Bestill halvpensjon og så er det bare å nyte en komfortabel ferie med sol og glede!