Parkim Ayaz

Er du ute etter et hotell ved strabda i nærheten av Bodrum i Tyrkia? Da er kanskje dette ditt neste feriereisemål. Hotellet ligger ved sandstranda i Gümbet og på hotellområdet er det flere basseng, mange aktiviteter og All Inclusive er inkludert i prisen. La ferien begynne!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Større dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Parkim Ayaz i Gümbet, like utenfor Bodrum i Tyrkia. Her kommer hele familien til å trives godt, det er ikke mindre enn tre større basseng, hvorav ett med en vannsklie (lengde eller aldersrestriksjoner kan forekomme) og to med jacuzzidel. Utover dette er det to separate barnebasseng for de yngst. Rundt bassengene er det solsenger i sol eller i skyggen. Bassenghåndklær kan lånes mot et depositum. Stranda ved hotellet er en sandstrand med innslag av steiner. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurant og to à la carte-restauranter, en som serverer frisk og en som byr på italienske smaker. Det er også fire barer; lobbybaren, Lady Bird, Cozzy Bar samt Bubble Bar.

Treningsrom, tennis og bordtennis inkludert. Hamam inkludert, eventuelle behandlinger er mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år. Aktiviteter på dagtid og underholdning på kveldstid. En rekke vannsporter tilbys på stranda, mot avgift.

Hotellet ligger ved stranda, sentralt i Gümbet, cirka 3 kilometer fra sentrum av Bodrum. Herfra er det populært å gå langs strandpromenaden der det finnes mange restauranter og kaféer. I nærheten er det også flere minimarkeder. Langs gata som går opp gjennom sentrum er det barer og noen nattklubber.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
  • Frokost i hovedrestauranten kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.00-14.00.
  • Snacks i baren Lady Bird kl. 14.00-18.00.
  • Ettermiddagskaffe med iskrem, kaffe og te i baren Lady Bird kl, 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.30-21.30.
  • En à la carte-middag per uke i enten restaurant Terrace Fish eller Italiano kl. 19.30-21.30. Bordreservasjon kreves.
  • Kveldssuppe i hovedsrestauranten kl. 23.30-24.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Bodrum

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotell der hele familien vil storkose seg! Her er det flere basseng, vannsklier for både store og små samt en perfekt beliggenhet – bare noen minutters gange fra stranda. En kort spasertur unna venter restauranter, barer og shopping, eller kanskje tar du turen bort mot Bodrums berømte vindmøller en ettermiddag.

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun – et All Inclusive hotell i Bodrum med herlig familieatmosfære. Her er det et stort bassengområde for late dager i sola og det er bare en kort spasertur til stranda. De som ønsker det kan en hotellbuss til stranda et par ganger om dagen.

Salmakis Resort & Spa

Like ved stranda i Bodrum ligger Salmakis Resort & Spa. Hotellet har en herlig beliggenhet og tilbyr er rekke aktiviteter. Du kan selv velge de måltidene du ønsker å spise på hotellet, halvpensjon er inkludert, men All Inclusive kan legges til. Hotellet har et eget spa der du kan skjemme deg bort med deilige og velgjørende behandlinger.

Siesta Beach

I utkanten av Gümbet, omtrent en halv mil fra Bodrum, ligger Siesta Beach helt inntil stranda. Hotellet består av flere mindre bygninger i en herlig hage. Lengst ned mot stranda er det et basseng og en koselig poolbar for deilig avkobling.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotell for deg som vil ligge ved bassenget og ha det deilig på dagtid. Hotellet har tre basseng, hvorav et barnebasseng med vannsklie. All Inclusive inkludert så det er komfortabelt å feriere her, og det er valg mellom å bo i rom eller i leilighet. For den som vil oppleve futt og fart – Bodrum er kjent for sitt uteliv...