En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

384 vurderinger
Utmerket
 
171
Veldig bra
 
123
Bra
 
39
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

06.05.2019

av G836SIannev Ringsaker, Norge

Ferietur på Kata Beach , Phuket, Thailand.

Fantastisk koselig Hotel med dyktige folk, god service, god mat, fine rom og alt du trenger👍😃🌺 Bra beliggenhet og kort vei til det meste. Kjempeherlig (og masse) frokostbuffet. Hyggelig bassengbar med herlig musikk på kveldene, og fin stemning💃🎤🎸🎼 Anbefales 😍

 
13.03.2019

av Skogset

Flott hotell på Kata Beach

Vi hadde et flott opphold her på hotellet. Da vi ankom Kata Beach var vi begge kjempeforkjølet og vi er skjønt enig om at når først galt skulle være så er The Beach Height et perfekt hotell å ta seg igjen på. Fantastisk frokost, flotte folk som jobber der og mulighet til å finne både sol og skygge rundt bassenget. Kunne gjerne vært flere solsenger rundt bassenget. Flott drinkmeny i baren. Rommet er helt greit, ikke noe å klage på. Lunch og middagsmenyen kan med fordel gis litt mer kjærlighet, noe er veldig bra men mye er sånn passe. Spesielt thaimaten synes vi var litt kjedelig. Hotellet ligger veldig sentralt. Kort vei til stranden, nattmarked,restauranter,skredder osv. Vi er veldig fornøyde og kan godt tenke oss et nytt opphold.

 
15.01.2019

av D3186LIthomasf Oslo, Norge

Nyttårsuke på et godt hotell.

Hotellet hadde en god restaurant som også serverte god frokost. Hotellrommet hadde god størrelse med en stor dobbelseng! Personalet var proffe og serviceinstilte og vi hadde et godt inntrykk av stedet. Middagsbuffeten på nyttårsaften var stor og variert, med masse god mat!! Skal det være noe å trekke så var det at hotellet ligger i et noe traffikert område med byggeaktivitet i umiddelbar nærhet og vi så ikke noe til nyttårsakettene, fordi det var høye gjerder rundt hotellet, vi hørte smellene. Det var også et lite stykke å gå til stranden, ikke at det gjorde oss noe for vi trengte å bevege oss!

 
01.02.2017

av elisehazela Vest-Hollywood, California

Fine rom og bra beliggenhet

Veldig sentralt og ikke beliggende i noen bakke eller slikt. Rommene er ganske bra - romslige/store og med helt Ok bad. senga er virkelig gigantisk og har meget gode madrasser til Thailand å være. Dessverre får dere bare en (diiiger) dyne på deling, og de nekter å gi dere flere. Bassengene er små og ikke særlig bra å svømme i. Treningsrommet er avkjølt, men lite, luktende, og ingen av de to pittesmå løpe-møllene virker. Lekerommet for barn er like ved. Det er helt Ok utstyrt, men stusselig plassering og omgivelser. IKKE gå snarveien til stranda, den går ved kloakken og det lukter helt forferdelig og ser grusomt ut. Det tar TO minutter mer å heller gå rundt. Aircondition er bra. Frokosten er veldig god og de varierer litt for hver dag. Litt trangt og lite sol/mye skygge i området ved bassengene. Vi fant flere pupper/dyr på rommet vårt. Rengjøringen var grei, men langt fra super - dyna var deilig og myk, men litt skitten.

 
28.03.2016

av anesus Oslo, Norge

Perfekt beliggenhet

Vi fikk en god velkomst av hyggelige mennesker i resepsjonen. Og gjennom våre to uker på hotellet ble vi alltid møtt av smilende og behjelpelige resepsjonister. Vi bodde på hotellets suite, to etasjer, kjøkken, to soverom og to bad. Flott suite, men der var det ikke vaskemaskin som vi ble informert om i forkant. Ikke bra. Det var også informert om at det var en stue i suiten, det stemte ikke. Det var en slags gang med en stol, mulig det var stuen? Suiten var smakfullt innredet, og sengene var veldig gode. En king size dobbeltseng og en vanlig dobbeltseng. Vi sov riktig så godt. Utsikten var tragisk, ut mot et påtenkt byggeområde. Men, slik er det og det trekker på ingen måte ned hvordan vi hadde det de to ukene. Hotellet hadde flere basseng, både for store og små. Et minus må være at det ikke var noen form for solskjerming i barnebassenget inne på hovedbassengområdet. Det burde det være. Det ble derfor til at vi benyttet oss av et tilhørende bassengområde hvor det var skygge. Det var inne på nabohotellet, det hørte til Beach heights resort. Alt i alt er vi kjempefornøyde med bassengfasilitetene. Rent og pent, gode solstoler. I følget vårt har vi litt ulik mening om frokosten. Tenåringen og mannen likte frokosten kjempegodt, jeg syns den var god, men ikke imponert. Variert utvalg, men lite vanlig pålegg og juicen var alt for konsentrert. Syns jeg. Terningkast 4 av 6. Personalet under frokosten var de eneste av de ansatte på hotellet som fremsto som litt labre i humøret. Spesielt en utmerket seg og det preget min frokost. Uansett, så burde jeg nesten ikke nevne på det, for alle andre var så utrolig hyggelige. Rengjøringen av rommet var bra. De redde senger og ga oss nok håndklær, riktignok så måtte vi innimellom etterspørre det, -men de kom på døra med det vi trengte. Rengjøringen var i seneste laget, det var flere ettermiddager vi skulle inn og dusje og la 2-åringen sove, hvor vi kræsja med rengjøringspersonalet i døra. Da måtte vi bare gå ut igjen og vente. Etter å ha vært i vannet/saltvann i flere timer ønsker man raskest mulig å få tatt en dusj, så det var kjipt å måtte vente. All honnør til vaske-personalet likevel, de var så blide og hyggelige. Til og med wifi-en fungerte tilfredsstillende, litt av og på men helt greit. Litt vansker med å komme på nett om kvelden, men det antar jeg er pga stor pågang i den tiden. Beliggenheten til hotellet var veldig bra. Nært det meste, kort vei til stranda. Midt i smørøyet, men likevel en rolig oase. Apropos stranda, "snarveien" til stranda var direkte ekkel. Den gikk langsmed en kloakkelv. Man kan velge å gå veien rundt, litt lengre, -men noen vil nok si at det er verdt de ekstra skrittene. Det har uansett ikke noe med hotellet å gjøre. Oppsummering: Jeg anbefaler absolutt dette hotellet. Rent og pent, hyggelig personale, jevnt over veldig god service og sist men ikke minst et supert lekerom som 2-åringen satte stor pris på :-)