Strender i Khao Lak

Khao Laks strender

Langs Khao Laks kyst strekker den lange herlige sandstranda seg. Siden den er så lang så er det enkelt å finne akkurat den delen av stranda som passer deg best. Deilige salte bad kombinert med god drikke fra serveringene på stranden legger forholdene til rette for en avslappende ferie. 

Bestill reise til Khao Lak >>

Les flere reisetips

Strand i Khao Lak Strand i Khao Lak

White Sand Beach

White Sand Beach lokker mange besøkende med sin herlige atmosfære. Stranda er litt hvitere og bredere enn mange av de andre stedene i Nang Thong og Bang Niang. Her er det først og fremst avkobling som gjelder.

Small Sandy Beach

Ved stranda Small Sandy Beach i Lamrus nasjonalpark i Khao Lak er vannet litt klarere enn andre steder. På stranda er det ikke solsenger, men god plass til å boltre deg på. Mot en liten inngangsavgift kan du nyte flere timer på denne koselige lille stranda. Det er også en tursti inne i nasjonalparken der du kan gå noen kilometer i vakker natur.

Hapla Beach på Koh Kho Khao

Fra Khao Lak kan du ta en tuk tuk til Nam Kem og så en longtailbåt over til Koh Kho Khao. Med ytterligere en tuk tuk kommer du helt frem til paradis! Stranda Hapla Beach har en fantastisk atmosfære og lever opp til bildet av det paradisiske Thailand.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise