Restaurant i Khao Lak

Restauranttips i Khao Lak

Det er mange hyggelige lokale restauranter og strandbarer i Khao Lak, med et variert tilbud fra fisk og skalldyr og internasjonale retter til det lokale thaikjøkkenet. Her tipser vi om noen av våre favoritter.

Bestill reise til Khao Lak >>

Les flere reisetips

Strandbar Khao Lak Strandbar Khao Lak

Fersk fisk i solnedgang

På svenskeide Green Pepper on the Beach i Bang Niang serverer de herlig fersk fisk. Dette kan nytes til den fantastiske solnedgangen på Bang Niang-stranden til lyden av bølgene som slår mot stranda. For den som vil ha skikkelig god thaimat kan vi anbefale søsterrestauranten Green Pepper The Restaurant.

Spis som en konge på gata

Slå deg ned på en plaststol på ett av de små lokale utsalgene langs hovedveien i Khao Lak. Her får du den beste ”Tom Yam Gungen” og papayasalaten i hele Khao Lak!

Restaurant Bussaba

På hovedgata i det sentrale Khao Lak ligger Bussaba som er en finere thairestaurant med stort utvalg av retter på menyen. Det er hyggelig atmosfære, god service og den gode maten danderes lekkert på tallerkenen. Det perfekte stedet om dere har noe spesielt å feire eller bare er ute etter en skikkelig god middag.

Fritert snacks Fritert snacks

Smaker fra nordre Thailand

Innehaverne av Hill Tribe Restaurant kommer fra Chiang Mai og restaurantens meny preges av retter som er populære i den nordre delen av Thailand. Supergod mat og topp service! Vær litt vågal å prøv retten ”Larb” – en rett som kommer fra Laos og består av hakket kjøtt blandet med lime, chili, lime-blad, rødløk og fiskesaus. På hovedveien fra Khao Lak mot Bangniang Beach og Takuapa ligger restauranten på høyre side, ved siden av hotellet RT.

Som Tom Ponlamai Ruam

Smaksrik og velkrydret mat fra de nordøstre delene av Thailand serveres på Khao Niaw Restaurant. Se nøye på menyen innen du bestiller og spør gjerne personalet om råd. Prøv gjerne ”Som Tom Ponlamai Ruam” – krydret salat med eple, grønn mango, ananas, tørkede minireker og mye mer. Khao Niaw ligger på hovedveien Bang Niang Beach i Khao Lak.

 


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise