Restaurant i Khao Lak

Restauranttips i Khao Lak

Det er mange hyggelige lokale restauranter og strandbarer i Khao Lak, med et variert tilbud fra fisk og skalldyr og internasjonale retter til det lokale thaikjøkkenet. Her tipser vi om noen av våre favoritter.

Bestill reise til Khao Lak >>

Les flere reisetips

Strandbar Khao Lak Strandbar Khao Lak

Fersk fisk i solnedgang

På svenskeide Green Pepper on the Beach i Bang Niang serverer de herlig fersk fisk. Dette kan nytes til den fantastiske solnedgangen på Bang Niang-stranden til lyden av bølgene som slår mot stranda. For den som vil ha skikkelig god thaimat kan vi anbefale søsterrestauranten Green Pepper The Restaurant.

Spis som en konge på gata

Slå deg ned på en plaststol på ett av de små lokale utsalgene langs hovedveien i Khao Lak. Her får du den beste ”Tom Yam Gungen” og papayasalaten i hele Khao Lak!

Restaurant Bussaba

På hovedgata i det sentrale Khao Lak ligger Bussaba som er en finere thairestaurant med stort utvalg av retter på menyen. Det er hyggelig atmosfære, god service og den gode maten danderes lekkert på tallerkenen. Det perfekte stedet om dere har noe spesielt å feire eller bare er ute etter en skikkelig god middag.

Frittert snacks Frittert snacks

Smaker fra nordre Thailand

Innehaverne av Hill Tribe Restaurant kommer fra Chiang Mai og restaurantens meny preges av retter som er populære i den nordre delen av Thailand. Supergod mat og topp service! Vær litt vågal å prøv retten ”Larb” – en rett som kommer fra Laos og består av hakket kjøtt blandet med lime, chili, lime-blad, rødløk og fiskesaus. På hovedveien fra Khao Lak mot Bangniang Beach og Takuapa ligger restauranten på høyre side, ved siden av hotellet RT.

Som Tom Ponlamai Ruam

Smaksrik og velkrydret mat fra de nordøstre delene av Thailand serveres på Khao Niaw Restaurant. Se nøye på menyen innen du bestiller og spør gjerne personalet om råd. Prøv gjerne ”Som Tom Ponlamai Ruam” – krydret salat med eple, grønn mango, ananas, tørkede minireker og mye mer. Khao Niaw ligger på hovedveien Bang Niang Beach i Khao Lak.

 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseguider – våre beste reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her