Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist

  • • Rolige omgivelser
  • • Kort vei til stranda

På moderne Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-5 personer, hvorav 3 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea er et mindre resort med moderne design i gangavstand fra Hua Hins lange, fine sandstrand. Her er stemningen familiær og du kommer rask i feriemodus ved det fine bassengområdet, bassenget har barneseksjon. Ved bassenget er det gratis solsenger, parasoller og håndkleservice samt en pool-/snackbar med enklere måltider og snacks.

Hotellets bufférestaurant The Captain serverer frokost og lunsj. Du kan også velge å spise middag i strandrestauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort. I Squid Ink Bar serveres varme og kald drikke. A Caravan er hotellets lille minimarked der du kan kjøpe enkle retter og snacks.

I hotellets spa tilbys blant annet massasje mot avgift. Det er også et mindre treningsrom med  noen få maskiner. For barna er det et lekerom. Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Romservice.

Det er gratisbuss til shoppingsenteret Market Village. Vil du oppdage omgivelsene rundt Hua Hin låner hotellet ut sykler helt gratis. Ta for eksempel en tur til en av de fine golfbanene som ligger i nærheten, og øv litt på svingen!

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • I Hua Hin er det stor forskjell mellom flo og fjære, og stranda kan nærmest forsvinne helt eller delvis når det er flo.
  • Hotellet består av tre bygninger der en har seks etasjer og to har tre etasjer. Merk at det er heis kun i bygningen med seks etasjer.
  • Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea tar et depositum pr. rom/opphold ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellet foretrekker bruk av kort. Depositumet betales tilbake ved utsjekking.

Alle hoteller – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett alarmen tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Intercontinental Hua Hin Resort

Lengter du etter en luksuriøs ferie, ja da er kanskje eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort noe for deg. Spaavdelingen tilbyr velgjørende behandlinger og ved bassengområdet er det behagelige solsenger – til og med ute i vannet. Etter en god middag kan du fylle på med litt kultur og lytte til jazz, som spilles live ett par kvelder i uka.