Fly til London

Flybilletter til London

Når du bestiller flybilletter til London kan du velge mellom et stort antall avganger daglig fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Du flyr direkte til London med SAS, Norwegian og British Airways. Alle de store flyplassene i London-området har gode og raske forbindelser til sentrum.

Flyplasser i London

Når du bestiller flyreiser til London er det greit å tenke gjennom hvilken flyplass du vil fly til. Da er det fint å vite at med SAS og British Airways flyr du som oftest til Heathrow (LHR), mens Norwegian flyr til Gatwick (LGW). Det finnes flere flyplasser i London-regionen - Stansted, Luton og London City. London City er en liten flyplass som stort sett blir brukt av forretningsreisende. Både Heathrow og Gatwick har har meget gode transportmuligheter, og det går raskt å ta seg til London. Ruteplanlegger og mer informasjon om Londons kollektivtilbud finner du hos London Transport.

Heathrow

Heathrow er en av verdens største og travleste flyplasser og har 5 terminaler. Fra Heathrow tar man seg enkelt til sentrale deler av London med undergrunnsbanen Piccadilly line, eller med ekspresstoget Heathrow Express som går direkte til Paddington stasjon. Undergrunnsbanen er billigst i pris men bruker også lengst tid. Taxi er et dyrere alternativ, men kan absolutt være prisgunstig om man er flere som reiser og at reisen er utenfor rushtrafikken. 

Gatwick

Gatwick er Londons nest største flyplass og brukes først og fremst av Norwegian fra Norge. Flyplassen har to terminaler, North og South. Med Gatwick Express reiser du direkte til den store togstasjonen Victoria. Det går også lokaltog fra Gatwick til både Victoria og London Bridge.

Reisetid til London

  • Fra Oslo: cirka 1 time 50 minutter
  • Fra Bergen: cirka 1 time 40 minutter
  • Fra Stavanger: cirka 1 time 35 minutter
  • Fra Trondheim: cirka 2 timer 5 minutter