Uteliv i Palma

Uteliv i Palma

Uansett om du vil gå ut og danse eller bare ta en leskende drink med herlig utsikt så leverer Palma! Her kan du høre på jazz til et glass vin eller du kan drikke drinker i en stor villa. Vi har samlet noen av våre favoritter nedenfor. 

Bestill reise til Palma her

Flere reisetips til Palma

Takbarer i Palma

1. Hotel Can Alomar - en bortgjemt perle er takbaren til boutiquehotellet Hotel Can Alomar! Den ligger like ovenfor en av Palmas mest livlige gater, men har likevel en harmonisk atmosfære.
Adresse: Carrer de Sant Feliu 1.

2. Hostal Cubas Sky Bar - En annen populær takbar ligger på hotellet Hostal Cubas Sky Bar. Her har du panoramautsikt over havna, Middelhavet og Palma by. Fra mars til november har takbaren åpent for den som ønsker en "cocktail with a view". 
Adresse: Carrer de Sant Magí 1.

3. Es Baluard - Palmas beste utsikt får du fra restauranten Es Baluard, som tilhører kunstmuseet med samme navn. Den store terrassen har plass til mange og gir utsikt over Palmas flotte katedral, Bellver-slottet og havna. Helt magisk på kveldstid! Restauranten har åpent mellom kl. 10.00 til 24.00.
Adresse: Plaça de la Porta de Santa Catalina 10.

Bar Abaco – Palmas best bevarte hemmelighet

Den store tredøren som leder inn til Bar Abaco er lett å overse. Men når du kommer inn den store porten venter en unik bar. Overalt brenner lys i store lysekroner, klassisk musikk spilles over høyttalerne og store fruktklaser ligger utspredt i lokalet. Personalet i baren er staselige herrer som gir følelsen av at de har jobbet i denne baren hele sitt liv. På sommeren er bakgården åpen, med kvitrende fugler, en fontene og statuer. En drink her er noe stiv i prisen, men et besøk til Bar Abaco er et "must" mens du er i Palma!
Adresse: Calle San Juan 1.

Vin på tapp - Wineing

En restaurant og bar som som er noe utenom det vanlige er Wineing midt i Palma. Langs veggene står nemlig mengder med flasker i vinsmakingsmaskiner. Du kan velge blant over 50 viner - og ta deg en sipp, et glass eller mer. Perfekt for vinkjenneren eller alle som er glad i vin! Her får du rødvin, v\hvitvin, rosé og bobler. 
Adresse: Calle Apuntadores 24.

Uteliv i Palma