Beste restauranter i Palma

Beste restauranter i Palma

I Palma finnes alt fra tapasbarer og restauranter med genuin spansk mat til luksuriøse gourmetrestauranter med asiatisk inspirasjon. Ni restauranter på Mallorca har blitt tildelt en stjerne i Michelinguiden, og hele fire av dem finner du i Palma! Vi har samlet våre tips til de beste restaurantene i Palma!

Lokale restauranter i Palma

1. Celler Sa Premsa - Lokal og rustikk restaurant med fantastisk tapas til gode priser.
Adresse: Plaça Obispo Berenguer de Palou 8.

2. Café Ca'n Toni - ved første øyekast ser ikke dette stedet ut som noe spesielt, men her får du ekte Mallorkinsk mat servert av et vennlig personale i en herlig atmosfære. På sommeren er terrassen åpen og man bør bestille bord i forveien om du ønsker å nyte middagen her. Dette er et populært sted for lokalbefolkningen og turister.
Adresse: Costa de Santa Creu 5. 

3. Sa Vida Palma har en enkel innredning, men maten smaker fantastisk! Sa Vida Palma ligger litt utenfor bykjernen, men er vel verdt spaserturen. Både personalet og prisene er alltid hyggelige her! 
Adresse: Calle Industria 8

4. Gaudeix er en liten tapasrestaurant, elsket av både spanjoler og turister. På den store, svarte tavlen står kveldens retter. Her kan du også la kokken bestemme hvilke tapasretter du får servert. Merk at restauranten er stengt på mandager og søndager.
Adresse: Carrer de Can Sales 2.

Restauranter i Palma

Palmas beste restauranter ifølge TripAdvisor 2019:

  • Millo Cocina Mestina er en liten kolombiansk restaurant som henter inspirasjon fra det kolombianske kjøkkenet.
  • La Nueva Burgusa serverer herlige hamburgere med godt tilbehør. Her er det også gode vegetarianske alternativer. Restauranten ligger i Santa Catalina-området.
  • Vagabundes by STHLM Tapas - tapas med inspirasjon fra hele verden. STHLM tapas finnes du også to steder i Stockholm. 
  • Hungry Gasto Food bar er en nyåpnet restaurant som ligger sentralt i Palma. Restauranten har på kort tid fått et velfortjent rykte som en av Palmas beste restauranter.
  • Xoriguer - velkjent restaurant som har servert mat i Palma i over 40 år. Her får du god og vellagd mat.
Restaurant i Palma

Restaurant utenfor Palma

Er du på utkikk etter en spesiell matopplevelse du sent kommer til å glemme, anbefaler vi restauranten Il Paradiso, ca. 20 minutter utenfor Palma by. I en storslagen bygning med stor terrasse mot havet, ligger Il Paradiso. Menyen består av middelhavsinspirerte retter som smaker helt fantastisk! På sommeren kan det være lurt å bestille bord i forveien, spesielt om du ønsker å sitte ute på terrassen. Innendørs er det også vakkert, med høyt under taket og dempet belysning. 

Adresse: Av. Joan Miró 243.