Opplev toppkamper på en fotballtur til Madrid

Fotballreiser til Madrid

Metropolen Madrid frister med alt mellom himmel og jord – også fotballkamper. Gå ikke glipp av en kamp med enten Real Madrid FC eller Atlètico Madrid i hovedrollene. Kanskje du velger å se nettopp disse to lagene utfordre hverandre på stadion? Finn hvilke flyavganger og hotell du vil ha, og legg til kampbilletter. Så enkelt – og garantert spennende!Andre spanske lag

Det er jo flere topplag i andre spanske byer også, deriblant i Barcelona. Du kan selvsagt bestille reise for å gå på kamp med:


Andre aktuelle ligaer

Fotballnasjonen England er der vi har flest kamper for salg, i tillegg til PSG i den franske Ligue1. Se for eksempel:

Viktig informasjon:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag, noen ganger også til mandag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp, og tirsdag til fredag for en midtukekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Fotballreise med ApolloKun offisielle leverandører

Fotballreise med ApolloKampbilletten reserveres i sanntid – ingen ventetid på bekreftelsen

Fotballreise med ApolloPakk reisen selv, og velg fritt ditt eget hotell

Fotballreise med ApolloDu kan ha ulikt antall billetter i forhold til antall reisende i bestillingen*

*Kun færre billetter enn reisende, ikke motsatt

Fotballkamper i Madrid

I Madrid er det Real Madrid og Atlètico Madrid FC som er byens (og landets) to store lag. Real Madrid er også på verdensbasis en av de aller største og fyller 85 000 på tribunene på Estadio Santiago Bernabéu. Atlètico Madrid FC anser Real Madrid som sin sin hovedmotstander. En av mange kamper som er verdt å få med seg.