Bahia Flamingo

Bahia Flamingo ligger bare en kort spasertur fra den sorte lavastranda Playa de la Arena og vender seg til et voksent publikum. I nærheten av hotellet er det restauranter, kaféer, barer og butikker. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for å oppdage den dramatiske kysten på Tenerife.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Suite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At jeg bodde der julen 1998 med hele svigerfamilien, min daværende mann, mine to gutter på rundt...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bahia Flamingo har et stort bassengområde med et basseng med barneseksjon Solsenger og parasoller. Fra poolbaren har du en fantastisk utsikt over havet og naboøya La Gomera samt en fin solnedgang. Bassenghåndklær mot avgift og depositum.

Hotellets bufférestaurant serverer frokost, lunsj og middag. I hotellets pool- og snackbar serveres drikke samt småretter på dagtid.

Wifi inkludert i resepsjonen. Heisen går fra resepsjonen til andre etasje der bassenget ligger. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Vei med gjennomfartstrafikk må krysses for å komme til stranda.

Det er cirka 500 meter til stranda Playa de las Arena og 1,5 kilometer til sentrum av Puerto de Santiago. Her finner du naturperlen Mascadalen for fine turer og byen Puerto de la Cruz på nordsiden av øya med de fine havbassengene Lago Martianez.

Ved ankomst stopper bussen cirka 250 meter fra hotellet og gjestene må selv ta med bagasjen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middagsbuffé).

Legger du til halvpensjon før avreise er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle hoteller – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige Los Gigantes. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet strekker strandpromenaden seg helt inne til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!