LACASA Cotillo

LACASA Cotillo er et pent leilighetshotell i utkanten av den lille fiskerlandsbyen El Cotillo. rett nedenfor hotellet ligger stranda Playa de Los Lagos. Du bor i fine toromsleiligheter og ordner maten selv om du vil. Her kan du dykke, windsurfe eller sykle.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter superior for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring og utmerket leilighet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 3 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

LACASA Cotillo ligger ovenfor stranda rett utenfor byen El Cotillo på Fuerteventura. Hotellet ble bygd så sent som i 2022 og har et herlig bassengområde med en solterrasse, solsenger og parasoller samt badehåndklær.

Treningsrom. Hotellet passer for deg som vil oppleve Fuerteventura og fikse maten selv. Vil du se deg omkring på øya så leier hotellet ut sykler.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-16.00. Parkering mot avgift. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet ved hotellet. Det er aktivitet mellom kl. 8.00-19.00. Støy fra byggingen kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hotell – El Cotillo & Majanicho

Coral Cotillo Beach

Coral Cotillo Beach er et pent hotell et stort bassengområde og den fine stranda Los Lagos Beach på Fuerteventura ligger bare et steinkast unna. På noen få minutter går du inn til den sjarmerende fiskerlandsbyen Cotillo. For en ekstra komfortabel ferie - legg til halvpensjon!