Weekend i Palma

Weekend i Palma

Palma – reisemålet vi reiser tilbake til gang på gang. Kun en kort flyreise unna, nyter du et behagelig klima, fantastisk shopping og hyggelige restauranter i tillegg til Middelhavets fristelser. Det er ikke rart at en langhelg i Palma alltid er populært. En weekend til Palma pakker du selv, og velger reiselengde, hotell og fly – akkurat slik det passer deg.


Reisetips for Palma

Palmas beste restauranter

Her har vi samlet noen av Palmas beste restauranter hentet fra TripAdvisor 2017.

Badal Burger serverer velgjorte hamburgere med godt tilbehør. Ligger i nærheten av salgshallen Mercat de l'Olivar.

Marsim Bistrobarante har mottatt priser for sitt hyggelige personale og sine spennende smaksopplevelser. Serverer sunne hamburgere.

Restaurante Toque er en familiedreven restaurant med mange stamgjester. I tillegg til vellaget mat har Toque en rolig atmosfære og et dyktig personal.

Sandro er Palmas beste italienske restaurant. Bra service og smakfull, god mat.


Shopping i Palma

Palma bugner av butikker! Her finnes alt fra eksklusive merkebutikker til butikkjeder som Zara, HM og Mango. Mange med lavere priser enn her hjemme. Er du ute etter bra shopping i Palma skal du begi deg til shoppinggaten Avinguda Jaume III. Her finnes blant annet varehuset El Corte Ingles som har alt fra klær og sminke til hjemmeinnredning og klokker. Butikkjeden har to varehus i Palma, derav et på Avinguda Jaume III.

 

Cruise i Middelhavet

Oppdag Middelhavet fra sjøsiden! Reis fra Roma, Venezia, Den franske riviera eller Barcelona – cruise er den beste måten å oppleve Middelhavet.

Les mer om, eller bestill Middelhavscruise

 

Bestill kun fly eller hotell på Mallorca:

Bestill kun fly Bestill kun hotell