Puerto de Soller – fotturer, sol og bad

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

En reise til Puerto de Sóller byr på avslappende dager på stranden kombinert med fotturer gjennom sitron- og appelsinlunder og utflukter til nærliggende byer. Velkommen til ett av Mallorcas vakreste steder!

Populære hoteller – Puerto De Soller

Stranden evd hotellet

Eden (Mallorca)

Fra 6 518 NOK
Utsikten fra hotellet

Los Geranios

Fra 8 148 NOK
Bassenget på hotellet

Eden Nord

Fra 4 498 NOK
Bassengområdet

Es Port

Fra 7 998 NOK

Fakta om Puerto de Soller

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 230 kroner pr. person; en øl koster ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hotell i Puerto de Sóller tar det ca. 30 min. med buss. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster ca. 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du alle kontakte Apollos personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Dersom det blir benyttet et stor transferbuss til Porto Soller (avhengig av antall ankommende gjester), kan den ikke kjøre ned i byen da det er for trangt. Gjestene må derfor gå av bussen ved første hotell og derfra ta en drosje til hotellet sitt. Da det ikke alltid er med en reiseleder fra Apollo på bussen, må gjestene selv legge ut for drosjen som de får refundert på inspirasjonsmøtet eller på første trefftid på hotellet.

Strender

I Puerto de Sóller finnes det to sandstrender.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c
8,6 av 10 Puerto de Soller
Våre gjesters vurdering, Basert på 201 vurderinger