1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,4 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

John ,
Stavanger

+
Service i resepsjonen
-
Fjerne små svarte dyr fra kjøkken og soverom. Balkong var bra, men 4 palmer foran ødela for sol. Hadde sol kun fra 1500 til 1715. Hva skal vi da med balkong. Må gi bedre informasjon slik at vi kan ta valg. Sol på strand 1 km borte.

Bekreftet gjest: 2018-12-15


8 av 10

,

+
God frokost
-

Bekreftet gjest: 2018-12-15


8 av 10

Brit Marie,
Stavanger

+
flott uteområde, bra bassengområder.
-

Bekreftet gjest: 2018-12-15


7 av 10

LH,
Stavanger

+
Barnevennlig. Rolig.
-
Varmere barnebasseng. Bedre utvalg av kjøkkenutstyr.

Bekreftet gjest: 2018-12-15


7 av 10

Elke,
Heggenes

+
Fantastisk veranda
-
Større fart på oppussing

Bekreftet gjest: 2018-12-08


8 av 10

Tommy,
Karmøy

+
Splash park til unger, frokosten
-
Dyne i steden for tynt sovelaken på sengene (selv om jeg vet at dette ikke er helt standarden på sydenhotell :) Defekt trøbil i barneklubben. Denne hadde vært veldig moro for barna dersom den virket.

Bekreftet gjest: 2018-12-01


9 av 10

Tomm,
Oslo

+
Verandaen
-

Bekreftet gjest: 2018-11-28


5 av 10

Tone,
Ålesund

+
Terassen
-
Utrivelig å spise på uterestauranten når duer driter på bordet vårt. Servitørene såg ikke ut til å synes at det var et problem. Sur og arrogant badevakt ved stillebassenget.

Bekreftet gjest: 2018-11-24


9 av 10

Rolf,
Valestrandsfossen

+
Vennlige i resepsjon og høflige og humørfylte rengjørere og andre ansatte
-
Det hadde vært ok å visst hvor man skulle bo på forhånd og fått oppfylt ønsker på leilighetsplassering da vi tross alt bestiller ferien et halvt år på forhånd.

Bekreftet gjest: 2018-11-17


8 av 10

Jorun,
Oslo

+
Store terrasser, fin beliggenhet for oss, behagelig sted å bo.
-

Bekreftet gjest: 2018-11-17


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2617 vurderinger
Utmerket
 
1158
Veldig bra
 
1087
Bra
 
273
Mindre bra
 
62
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

10.12.2018

Innlegg av Zlyngel Bergen, Norge

Flott beliggenhet, vennlig og serviceinnstilt personale, rene og lekre leiligheter.

Romslige lekre leiligheter som er nylig renovert. Godt renhold, det vi manglet på rommene fikk vi på etterspørsel. Resepsjonistene var serviceinnstilte, gode i engelsk og gav god informasjon når vi ba om hjelp til buss, severdigheter o.l. Barnevennlige fasiliteter. Fine bassengområder for hele familien. God beliggenhet, kort vei til strand (10 min.), buss, dagligvarer og spisesteder. Kommer gjerne igjen hit. Brannsikkert/ gode rømningsmuligheter.

 
01.05.2018

Innlegg av RuneSkj

Barnevennlig leilighetshotell

Med tre små barn var dette leilighetshotellet veldig bra for oss. I tillegg til eget varmt babybasseng hadde de egen sprutepark som var super for 2- og 4-åringen. Tre øvrige svømmebasseng for de litt større (relativt kaldt). Egen barnehage der barn over 4 år uten voksne og under 4 år med voksne er velkomne to økter på tilsammen 3,5 timer hver dag bortsett fra mandag. Stor lekebinge ved den ene baren. Kjøpesenteret over gaten ser veldig kjipt ut, men huser i andre etasje noen veldig gode restauranter, f.eks. N44 og JungleRock som begge virkelig er verdt et besøk. Vi hadde en nyoppusset og stor (plass til seks, to soverom, to bad, stue, kjøkken, stor balkong med dusj) leilighet i syvende etasje. To av de nær 30 heisene måtte brukes for å komme fram trappeløst. Ingen utsikt av betydning i vår etasje. Elendig oppussingshåndtverk med lekkasjer fra servanten, løse lister, fliser som faller ned, skyvedører det knapt er mulig å skyve på osv, men det er vel slik man må regne med. Ikke aircon, men takvifter.

 
01.03.2018

Innlegg av Winnie H

14 dager ferie

Helt ok hotell, dårlig med sol på altan,den kom e kl 13 og vi bodde i 9 etg. Mye støy og bråk i frokost/middags resturanten, dårlig kontroll på regninger...mye av den samme maten... Iskaldt vann nede i splash-parken, så der ville ikke barna være, til tider stengt ved basseng baren når den skulle være åpen.. mye rot og styr når man ankommer hit med heis- systemet..

 
16.02.2018

Innlegg av abaBergen Bergen, Norge

Helt greit.

Vi var to par som bodde her i 14 dager. Fikk rom i G fløyen i 2 etg. med masse palmer foran. Et kronglemerat for å finne frem med alle heiser og lange korridorer. Fikk virkelig godt på Cat Walk. Ingen utsikt. Leiligheten var grei med stor terrasse som solen først kom i 14:30 tiden. Badet var nyrenovert med dusj og godt varmt vann. Men så ødela de hele badet med en glassdør som skrek i hengslene og med stor glip. Kan ikke skjønne hva de skal med de glassdørene til badet. Mye bedre med en dør som kan lukkes. Sengene var også gode. Nytt kjøleskap. Mye katter og duer på terrassen. Vi henvendte oss i resepsjonene og sa vi kunne tenke oss å komme litt høyere opp. De i resepsjonen var fantastisk imøtekommende. Det fikk vi etter 4 dager. Da fikk vi leiligheter i E fløyen. Og måtte på ny finne frem med alle heisene og korridorer. (En skal ha god stedsans for å finne frem på dette hotellet.) Her var utsikten fantastisk. Stor terrasse fikk vi her også. Badet var gammelt med badekar. Utrolig dårlig trykk i dusjen. Dusjslange lakk og de kom å skiftet den med en gang, men trykket var og ble dårlig. Men godt varmt vann. Og så var her en dør som kunne lukket når en var på badet. Pluss. Gode senger men elendige hodeputer som klumpet seg. Her var gammelt kjøleskap som rommet veldig lite. Noen få duer som dukket opp av og til på terrassen men ingen katter. Men derimot var det bittesmå maur i leiligheten. Vennene våre hadde mye mer maur i sin leilighet. Vi ønsket ikke at de sprayet mens vi var der så vi fikk leve med mauren. Vi hadde inkludert frokost og den var god. Her var alt en kunne ønske seg. Kaffen var også god. Men på slutten av oppholdet var det mye støy i frokostsalen da det kom mye barn. De som jobbet i frokostsalen var hyggelig og grei. Litt renoveringsarbeid pågikk mens vi var der. Bassengene og områdene rundt var greit, Stedet kan anbefales og de i resepsjonene var utrolig hyggelige og vennlige. Vi hadde et fint opphold.

 
10.12.2017

Innlegg av Svein F

Flott beliggenhet og kjempestor balkong

Leiligheten var litt slitt men ellers OK. Kjempegode senger - stort fint bad med dusj og badekar. Stue og kjøkken var veldig bra - kjøleskapet kunne godt vært litt større. Flott TV både i stua og på soverom og med både NRK 1 og TV2 . ( stort pluss ) Rengjøring var bra !