1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Per ,
Uthaug

+
Service , frokostbord .
-
Apollo bør undersøke hvilke rom deres gjester blir plassert . Det passer liksom ikke vi som er 77 - 75 år gamle blir plassert rett over barne bassenget , kunne ikke bruke terrassen dagtid . Ved innsjekking ble vi plassert i en leilighet på marknivå lengst unna . Apollo hadde ved bestilling nesten et år i forkant , ved telefon at leilighet på marknivå ikke var aktuelt. Slike ting bør Apollo ha bedre kontroll på ,dette til ettertanke .

Bekreftet gjest: 2019-03-16


9 av 10

Eiliv ,
Bergen

+
Veldig god service, flott rom i 9. etasje.
-
Wifi-kontakten enda ikke helt god, men bedre enn tidligere.

Bekreftet gjest: 2019-03-16


8 av 10

Preben,
Trondheim

+
Luftige rom og gode badefasiliteter
-
Unødvendig med cordial bånd på armen. Dårlig Internett

Bekreftet gjest: 2019-02-23


8 av 10

Ragnhild,
Bærum

+
Blid og hyggelig betjening, romslig og praktisk leilighet
-
Sykkelutleie på hotellet Steikovn istedenfor mikroovn i leiligheten

Bekreftet gjest: 2019-02-23


8 av 10

Erik,
Arendal

+
Utforming, store verandaer, bra frokost
-
større hastighet på wifi, mykere senger, dører til bad som kan låses

Bekreftet gjest: 2019-02-23


7 av 10

,

+
Fin beliggenhet. Hyggelig personale
-
Dårlig Internett. Fungerte bare ute på terrassen og i resepsjonen. Uoversiktlig og stort hotell

Bekreftet gjest: 2019-02-23


5 av 10

Morten,
Stavanger

+
Frokosten, lekeplass for barn.
-
Liten og dårlig utstyrt gym, tok seg betalt, ikke opplyst på deres sider. Elendig utvalg av snacks/mat i Pool bar, kun mat i lounge bar fra 13-1530, minimalt utvalg der og.

Bekreftet gjest: 2019-02-16


10 av 10

Ivar,
Ytre Arna

+
Fin beliggenhet. Stille og fredelig
-
Savner litt bedre utstyr på kjøkken. Burde være flere kasseroller. Dårlige stekepanner. Savner mugge og litermål. Ellers bra.

Bekreftet gjest: 2019-02-16


9 av 10

Tor,
Stavanger

+
Beliggenhet. Rolig område.
-

Bekreftet gjest: 2019-02-09


6 av 10

Kristian,
Tiller

+
Den store terassen.
-
Møbler og gardiner var langt under pari. Gardinene var ikke til å rikke hverken for eller fra, og sofaen var så nedslitt at vi satt nesten på gulvet.

Bekreftet gjest: 2019-01-26


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2648 vurderinger
Utmerket
 
1169
Veldig bra
 
1105
Bra
 
273
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

05.03.2019

Innlegg av 875ragnhildw Norge

Fin ferie, fint hotell.

Først gang vi var på dette hotellet og angrer ikke. Fin, stor og oppusset leilighet. Gode senger, stille og rolig. Stor balkong med solsenger og dusj. Kjempefint, men pga et par palmer og en busk like utenfor balkongen var det nesten ikke sol der. Disse palmene kunne med fordel vært fjernet, ikke var de fine heller. Hagemøblene hadde sett sine beste dager, men de fungerte. Rent og fint, det sørget trivelige og serviceinnstilte renholdere for. I det hele tatt var alle som jobbet på hotellet blide og serviceinnstillte. Til og med de håndverkerne som drev og skiftet fliser i gangene var hyggelige og hilste når vi kom trampende. Vi hadde frokost og middagsbuffee på hotellet, og var kjempegodt fornøyd. Vi syntes begge deler var veldig bra, med stort utvalg. Har opplevd mye dårligere middagsbuffeer enn dette. Kokk sto klar til å steke den fiskefileten eller kjøttstykket man pekte på, i tillegg var det godt utvalg i buffeen, både av kjøtt og fisk i forskjellige former, samt grønnsaker og flere salater. Desserter var også bra. Kelnerne var hyggelige og oppmerksomme. Vi kommer gjerne tilbake hit.

 
15.02.2019

Innlegg av Lars Erik L

Ferie

Flott ny oppusset leilighet. Romslige rom og en deilig terrasse m dusje. Vi valgte halvpensjon, frokost og middag. Flott frokostbufe med stort utvalg, middagen var midt på treet. Matsalen kunne kanskje blitt gjort noe koseligere på kvelden. Betjeningen var super bra.

 
13.02.2019

Innlegg av Tinapatur

Et flott opphold!

2. Gang jeg besøker dette hotellet. Flott hotell med romslige leiligheter og hyggelige ansatte. Vi liker å sove til 11 og fikk tilbud om renhold senere på dagen, som passet oss ypperlig. Vi prøvde buffe én dag, og det ble med den ene gangen. Det var svært skuffende med kald mat, som hadde stått på varmen så lenge at det satt fast til fatet sitt, pluss dårlig utvalg. Drikke kostet mer enn på resturanter og var ikke inkludert. Heldigvis er leilighetene utstyrt med det man trenger for å lage egen frokost/lunsj osv. Alt i alt et svært fint opphold på en vakker og rolig plass.

 
04.02.2019

Innlegg av Knut H Vikersund, Norge

Avslappende og fint

Her var det bra. Nyoppussede, rene og velstyrte leiligheter med stor terrasse og gode senger. Vi bodde på toppen og det medførte endel gåing/heising for å komme ut og til måltidene da vi hadde bestilt halvpensjon. Heis systemet var en litt rar affære og virket når de ville av og til. Det samme med varmeanlegget som ikke ville varme når vi ville men når anlegget ville. Maten var ypperlig, variert og smakfullt. Meget hyggelig og service vennlig betjening hele veien. En bra ferie og vi kommer sikkert tilbake. Anbefales

 
22.01.2019

Innlegg av _yvindv2015 Haugesund, Norge

SKUFFENDE

Besøkte hotellet for 4. gang. Ble tatt godt i mot av hyggelig og serviceinnstilt betjening som alltid. Fikk en litt slitt leilighet 839 men med gode solforhold og flott utsikt. Ferien var perfekt de første 12 dager men ble helt ødelagt de 2 siste da det flyttet inn et par i leiligheten over som festet og spilte høy musikk hele døgnet. Umulig å få sovet! Tre personlige henvendelser og to telefoner til resepsjonen hjalp dessverre ikke. Ba om å få snakke med manager ved utsjekk. Fikk ikke snakke med ham men la igjen mitt visittkort og ble lovet at han skulle ta kontakt. Har ikke hørt noe fra hotellet etterpå. Har vært veldig fornøyd med hotellet tidligere og anbefalt det til venner og kjente. Veldig trist å se at de nå ikke er i stand til å rydde opp og ta grep når det er nødvendig.