1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Skjærgårdscruise med MS Arca

Bli med på sommerens nye cruise om bord i yachten Arca. Her venter nasjonalparkene Krka og øyparadiset Kornati, noe av det vakreste den kroatiske kysten og Adriaterhavet har å by på. Kysten har over tusen øyer og turen tar deg med til øyene Hvar, Vis og Brac, hver og en med unikt særpreg. Opplev Mamma Mia-øya Vis før resten av verden gjør det

Reiserute

Split – Nationalparken Krka – Šibenik  – Zadar – Sali – Nasjonalparken Kornati – Primošten – Vis – Biševo – Vis – Hvar – Brač – Split​​

Livet om bord MS Arca

En helt moderne motoryacht med elegant maritimt interiør. Båten har plass til 38 personer samt et personale på seks som skaper en hyggelig atmosfære om bord. MS Arca har tre dekk og et 250(!) kvadratmeter stort soldekk som også har et mindre basseng, dusjer og solstoler til alle passasjerer. Fra badeplattformen bak på båten kan du stupe ut i det vakre, turkise vannet. 

Mat og drikke

På øvre dekk ligger en ca. 100 kvm stor restaurant med bar/lounge, og deler av restauranten er utendørs. Restauranten har luftkondisjonering, så på varme dager er det deilig å ta et avbrekk fra sola og slappe av i loungen. Her er det også gratis wifi og tv tilgjengelig for alle gjester.

Hver dag serveres frokost med nybakte brød, mens til lunsj serveres velsmakende retter fra Middelhavet med en lokal touch. Enkelte dager kan du nyte dagsfersk fisk på menyen. Foruten velkomstmiddag og kapteinens middag er ikke middag inkludert.

Livet i land

Tidlig på morgenen hver dag setter kapteinen kurs mot neste havn. Underveis kan du ta et forfriskende bad i sjøen når vi tar et badestopp på veien. Vel fremme har du mulighet til å utforske havnen og områdene rundt. Flere steder er det muligheter for å leie sykkel og sykle til nærliggende byer og strender. På Brač legger båten til ved Bol, like ved en av Kroatias mest kjente strender Zlatni Rat. I Split by er det gode shoppingmuligheter og et større utvalg av restauranter.

Lugarene

På Arca finnes det 18 romslige lugarer med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lugarene varierer noe i størrelse, men er omtrent 13-15 kvm og har garderobeplass samt plass til å legge kofferter under senga. Moderne bad med toalett og dusj. På lugarene har du tv med satellittkanaler, gratis luftkondisjonering, gratis deponeringsboks og hårføner. Strøm: 220V.

Fakta

Båtnavn: Arca
Antall passasjerer: 38
Bredde: 8 meter
Lengde: 48 meter
Byggeår: 2016

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon.
  (frokost og lunsj).
 • Velkomstmiddag & kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter. 
 • Gratis WiFi om bord (dekning varierer).
 • Seks utflukter: Krka Nasjonalpark, bytur i Zadar, Kornati Nasjonalpark, Vis, Hvar og Split.

Ikke inkludert i prisen:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transfer mellom flyplass og havn.
 • Entré til Krka Nasjonalpark (20€ som betales om bord).
 • Tips til personalet (vi anbefaler 50€ per reisende).