1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 339 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Service
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

Irene ,
Sauda

+
Det var greit å få servert frokost, selv om utvalget var nøyaktig det samme hver dag
-
Det var veldig dårlig service på hotellet. Damen som jobbet i baren var lite imøtekomme. Hun stod mye å hang på telefonen og snakket lite med gjestene. Opplevde ikke mange smil fra henne. Vaske hjelpene var respekterer ikke at du ba dem vente 5 minutter om de kom å skulle rengjøre rommene. Gikk bare inn. Hadde vært greit om en følte seg litt mer mottatt.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


5 av 10

Helge,
Karmøy

+
Rengjøringen og frokosten. Sentralt til sentrum og strand og gode bussbuligheter.
-
Bedre WIFI, små rom, dårlig aercondition. Utydelig ved hjemreise og levering av koffert. Kunne kommet en påminning i felles meldingen.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


5 av 10

Tove ,
Jaren

+
Beliggenhet, frokost og renhold. Vi fikk behov for legehjelp, og noen fra personalet, eller innehaver stilte opp og kjørte til lege.
-
Personalet generelt virket uhøflige og sure, bortsett fra hun i bassengbaren. De hilste sjelden, og brukte kjeft pga flytting av seng pga sykt barn, Av samme grunn ble det bedt om et nytt håndkle, noe de forlangte ekstra betaling for. noe de ikke fikk. Vi fikk litt følelsen av at gjestene var til bryderi. Ei i reisefølget satt på rommet og ammet, og hadde et håndkle over seg. da det var tid for håndklebytte, men var ikke villig til å vente til ammingen var over, hun nappet bare håndkleet til seg, har aldri opplevd make. Dette drar ned karakteren til hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

Catrine,
Farsund

+
Kort vei til stranden, sentrum og matbutikker.
-
Kjøkkenet kunne trengt en oppfriskning. Det hang litt på halv tolv. Det var tomt i skapene med kjøkkenutstyr og det som var kunne vært byttet ut.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Vidar,
Oslo

+
Rent, bytte av håndklær hver annen dag. Vi bodde i leilighet og spiste ikke på hotellet. Var rent og ryddig
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


5 av 10

Kristin ,
Kristiansand

+
Hagen og svømmebassenget
-
Wifi virket ikke store deler av oppholdet. Mye bråk fra utvendige air-condition enheter. Måtte til tider sove med støy-dempende headset. De ansatte var lite engasjert i jobben sin og utstrålte på ingen måte at de likte seg på jobb eller syntes det var hyggelig med gjester. Veldig lydt fra gangen og mellom rommene. Våknet på natten når naboen var på toalettet.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


5 av 10

Baard,
Skien

+
-
Hotellet har en fin hotell bar . Denne har alltid hatt god service tidligere og hyggelig atmosfære . Nå var det utrolig dårlig service og ingen atmosfære.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Heidi,
Lørenskog

+
Beliggenhet
-
Air condition. Veldig bråkete så kunne ikke bruke den.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


6 av 10

,

+
Sentralt, nærme strand
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


2 av 10

Julie,
Bergen

+
Sentralt
-
- nye solstoler ved bassenget - bedre håndtering av skadedyr - smilende personale - personale som snakket engelsk før kl 11 på formiddagen - oppheng til dusjhodet i dusjen - fjerne flekkete sengetøy og håndklær

Bekreftet gjest: 2019-07-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

56 vurderinger
Utmerket
 
17
Veldig bra
 
26
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

03.10.2018

Innlegg av Globetrottergry Arendal, Norge

Veldig hyggelig og svært imøtekommende personale

Flott lite hotell drevet av en familie. Rent og pent, noe slitte bad og en relativt dårlig do som trekker dårlig ned. Vi hadde terrasse mot bakhage, og det var stille og fredelig. Ganske lytt mellom rommene og fra gangen. Svært hyggelig og serviceminded personale, spesielt barkeeper. Var alltid behjelpelig med å bestille billetter, taxi og gi tips og råd.

 
31.07.2018

Innlegg av johnnyvelde

Ferie

Galini hotel er ett lite og koseligt hotel. Vi var to par som sjekket inn her, plassen var helt etter våres smak, litt oppe i åsen og vekke fra veien. 10 min gangvei fra byen. Bystranda ligger rett nedenfra hotellet ca 5 min å gå. Frokosten var helt ok. Bar personalet var veldig hygelige. Dette er et hotel eg kan anbefale på det varmeste.

 
02.09.2017

Innlegg av JanQ733AN Elverum kommune, Norge

Bra hotell med rolig beliggenhet

Vi reiste 3 personer, hadde romslig leilighet med ekstra seng.Kjøkkenkrok med litt utstyr og kjøleskap. AC koster 35 euro pr. uke. Pent bassengområde med solsenger,og bar med rimelige priser.Det serveres også noen middagsretter ved baren. Dimitris i baren var morsom, hjelpsom og hyggelig, alltid i godt humør. 10-15 minutters gåtur til den fine stranda, Megali Ammos. 20-25 minutter til havna i Skiathos by.

 
29.07.2017

Innlegg av carolinewZ280AF Førde, Norge

Koselig hotell på Megali Ammos

Koselig hotell i gangavstand frå Megali Ammos-stranda. Eit lite stykke frå byen slik at ein slepp bybråket, men gangavstand til sentrum på 15-20 min til fots. Romma er ganske små med heilt grei standard. Reint og fint, men ingen luksus. Aircondition koster 35 euro i veka i tillegg. Frokost med det du treng (egg, bacon, brødmat, grønsaker/frukt og joghurt). Pent, fredeleg bassengområde med rikeleg med solsenger. Bra bar med gode priser. Dimitris som styrer baren er fantastisk, hjelpsam og alltid blid. Anbefaler Greek night på hotellet ein gong i.l.a. opphaldet. Alt i alt fint hotell vi gjerne ville komt tilbake til!

 
25.11.2016

Innlegg av axelson Oslo, Norge

Rent og hyggelig

Var her en uke i August med min far og min datter. Vi hadde hvert vårt rom med terrasse ut mot bassenget. Veldig avslappet atmosfære, god frokost og hyggelig bassengbar. Kort vei til strand og Skiathos sentrum med mange gode spisesteder og mye liv😀. Rommene var moderne og rene, men badet var litt lite. Sengen var meget god å sove i.