Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 171 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

,

+
Lå rett ved stranden. Ryddig og rent. God mat
-
Med halvpensjon MÅ det også være mat for gjester med allergi. Var ikke å oppdrive noe Laktosefri og Glutefri mat :(

Bekreftet gjest: 2019-09-28


9 av 10

Bjørn,
Bogen i Ofoten

+
Rolig atmosfære, god mat
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


5 av 10

Thom,
Randaberg

+
Rolig og nært til strand
-
Nye senger, mer variasjon til middag, flere solstoler ved bassenget og gratis solstoler på stranden.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

Bent ,
Sandefjord

+
Maten, servicen, beliggenheten
-
Balkongene var merkelig bygget; hadde en "betongsofa" ved rekkverket. Nesten ubrukelig som sted for å sitte i lengre tid.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


10 av 10

Anne,
Larvik

+
Har vært der før,så viste hva jeg dro til !
-
Mykere madrasser ! Litt oppgradering av rommene hadde gjort seg,lenge siden sist !

Bekreftet gjest: 2019-09-07


8 av 10

Fred ,
stokke

+
Beliggenheten
-
Hotellet bør restaureres

Bekreftet gjest: 2019-09-07


6 av 10

Thor Willy,
Larvik

+
Beliggenhet,stille og rolig.
-
Oppgradering av rom . Mørke og triste, veldig 70 talls.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


7 av 10

Trond,
Tårnåsen

+
Hyggelig betjening og bra renhold. Hotellet er noe slitt og trenger en oppdatering.
-
Opp-pussing av bad og rom. Satse på mere typisk gresk mat. Frokost var grei, men catering-buffet til middag hver dag blir du lei av. Og det er ikke andre spisesteder i umiddelbar nærhet.

Bekreftet gjest: 2019-08-31


6 av 10

Terje,
Nærbø

+
-
Dårlig internett kom mest ikke inn må gjere noko me de

Bekreftet gjest: 2019-08-17


3 av 10

Cecilie,
Oslo

+
Beliggenheten, stranden, rent, og ofte avganger med båt til byen.
-
Hotellskatten på til sammen 21 euro som måtte betales tilsier at det er et 4-stjerners hotell, det er det tydelig ikke. Det er et veldig nedslitt hotell, og maten var dårlig. Og at det i 2019 ikke er Wifi på rommet er veldig rart. Ikke verdt prisen.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

819 vurderinger
Utmerket
 
287
Veldig bra
 
311
Bra
 
153
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
22

Fem siste vurderinger

29.09.2018

Innlegg av bjoovreb

En uke ferie

Dette hotel har sett sine bedre dager, det var nedslitt, harde senger. Ekstra service fra resepsjonen var heller dårlig. Bare 10 solsenger som ble tatt med håndkle kl0600 av eldre som ikke trenger så mye søvn. Svært nær stranden 4 euro pr seng. Mat på hotell og strandbar veldig god. Kun en dag med underholdning. Grill vær lørdag. Båt inn til byen 3 euro fungerte svært bra. Stor spisesalen. Hyggelige kenllere.

 
31.08.2017

Innlegg av Nina R

Ikke 4stjerner-max 3!

Hotellet er gammelt og slitt. Litt trist atmosfære. Mørke rom og harde senger. Vi syntes rengjøringingen var bra. Nye håndklær hver dag. Frokosten var helt grei. Vi har ikke brukt stranden nedenfor hotellet. Den er liten og trang. Bassenget er heller ikke noe å skryte av. Dette er ikke et 4sjerners hotell! Vi leide bil å kjørte rundt på øya. Anbefales! Da finner du mange pærler. Et pluss er at det går taxibåt fra hotellet og inn til Skiathos by. Den brukte vi hver dag. Det går også buss til byen og til strendene hele veien bort til banana beach og kokonaeres. Ferien har vært fin, men vi kommer ikke til å bo her neste gang.

 
15.08.2017

Innlegg av 413j_rnk Oslo, Norge

Fint hotell rett ved stranden

Vi har hatt et veldig fint 14 dagers opphold, en familie på 5 fordelt på to dobbeltrom med en ekstraseng på det ene rommet. Ekstrasengen er vel omtrent det eneste vi ikke var helt fornøyde med, den var litt kort for en stor14 åring, og madrassen litt tynn, men samtidig var vi ikke smarte nok til å tenke på å spørre om en ekstra madrass heller... Vi savnet også et rom med biljard, bordtennis, og evnt andre aktiviteter. Ellers har jeg bare positive erfaringer og opplevelser med hotellet og oppholdet. Hotellet er ikke nytt, men velholdt, og det var rent og pent over alt, med veldig nøye rengjøring av rommene hver dag. Alle rom har balkong med grei størrelse og havutsikt, med finest utsikt i de øverste etasjene. Hyggelig og imøtekommende betjening fra de ansatte - rengjøringspersonale, de i resepsjonen, og ikke minst alle kelnerne. Vi hadde halvpensjon. Frokosten var bra med et lite minus på at egg fikk de ikke til i noen former. Middagsbuffetten var bra og variert, med med skikkelig vekt på gresk mat. Nå skal det sies at jeg i utgangspunktet hater buffet, men jeg syntes dette var bedre enn et betydelig finere all inclusive hotell jeg var på tidligere i sommer på en annen gresk øy. Vi spiste halvpartene av middagene på hotellet, og det virkelig ny rekord for meg da jeg elsker å spise på forskjellige lokale restauranter. Svømmebassenget var greit i følge de som brukte det, jeg var kun i havet som var 30 meter fra bassenget. Hotellet hadde en enkel fin strandbar / restaurant helt nede ved stranden, med 2 tilsvarende strandbarer /restauranter uavhenging av hotellet ved siden av det igjen. Med andre ord var det ikke noe problem å spise lunch på området, eller bare sitte i skyggen på en av barene og nyte noe godt å drikke. Fra min "faste" plass på "min" strandbar, var det 15 meter til vannkanten, og det var virkelig avslappende å sitte der å bare se utover havet og øyene som lå omkring. Fra brygga som lå ved strandbaren går taxibåten inn til Skiathos by, en koselig båttur på 15-20 minutter. Det var også nok av solsenger og parasoller å leie på strendene der. Oppsummert så var dette full klaff for vår del og våre preferanser, og vi kommer garantert til å besøket dette stedet og hotellet ved en annen anledning.

 
11.09.2016

Innlegg av Male4online Tromsø, Norge

Male4online

Skikkelig dårlig valg. Dårlige mørke og små rom. Forhistoriske tekniske løsninger på rommet. TV tilhørende teknisk museum, uten bilde som var mulig å se på. Hjemmesnekra inventar. Ikke barnevennlig. Upersonlig betjening. Meget lite gresk. Bra resepsjon og uteareal.,

 
08.08.2016

Innlegg av 225karis Stavanger, Norge

Gammelt og slitt.

Triste rom, harde madrasser. Gulvet var skittent når vi kom, måtte be om at det ble vasket. Sand på gulvet. Dårlig frokost og middag, men hyggelig betjening. AC kun på rommene. Forferdelig klamt og varmt i spisesal og i resten av hotellet. Dårlig wifi forbindelse som bare virket i resepsjons område. Lite basseng område. Flott beliggenhet ved stranden, hvor en betalte 8 auro for 2 stoler/parasoll. Hotellet har maks 3 stjerner ikke 4 som det vises til. Kommer ikke tilbake til dette hotellet.