1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 144 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Henning,
Ørsta

+
Beliggeheit ved stranda og servicen
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Roger,
Stavanger

+
Beliggenhet og service. God mat
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


9 av 10

Line,
Oslo

+
Hyggelig betjening, god mat, kort vei til basseng, strand og taxibåt
-
Bedre WIFI (var kun i resepsjonen og veldig ustabilt) Røykeforbud i restauranten (selv om det var ute under tak var røyking tidvis plagsomt)

Bekreftet gjest: 2019-08-03


6 av 10

alexander,
Oslo

+
beliggenheten med et par strandrestauranter og fin strand.
-
rommene kunne med enkle grep blitt gjort mer tiltalende. litt bedre senger, lysere farger etc.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


7 av 10

Edna,
Haugesund

+
Nærhet til strand
-
Oppgradere bad på rom 603, + sikkert andre rom. Bad var uten lufting, råtten dør, råtten listverk treverk. Fuktig klima, mugg / sopp ? Trenger renovering. Klimaanlegg virket bra , men var fullt av skitt i kanaler. Trenger rengjøring / vedlikehold

Bekreftet gjest: 2019-07-13


6 av 10

Laura,
Haugesund

+
Beliggenhet, renhold, hyggelig personale, kjekt basseng og strandområde, transportmuligheter.
-
Nye senger. Klesnor til å henge opp vått badetøy og håndkle. Savnet vannkoker. Greit å kunne lage egen kaffe/te. Flere solsenger ved bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

Paul ,
Stavanger

+
Beliggenhet & service
-
Litt mykere senger.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


5 av 10

Julie,
Oslo

+
Beliggenhet
-
Under frokostservering fikk jeg ekkel behandling av en mannlig ansatt ved hotellet, det var ingen synlig dresskode, men jeg hadde kjole på meg over bikinien hver dag til frokost. Han tok tak i armen min foran andre og ba meg om å dekke til kløften som var et resultat av kjolen. Han tok i tillegg på meg som jeg fant ubehagelig. Merk at jeg hadde gått i det samme ved frokosten også en uke i forkant. Jeg ble veldig sint over ufin behandling og droppet frokosten den dagen.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


10 av 10

Therese,
Fredrikstad

+
beliggenheten, utrolig hyggelige kelnere og veldig god og variabel middag. God service generelt.
-
kaffen var grusom, også skulle de hatt mere gr.saker til frokost, som tomater og agurker.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


9 av 10

Aud ,
Saksvik

+
Betjeningen var meget hyggelige over alt. Veldig god mat og god service i restauranten. Fantastisk med brygge og båt som går inn til byen hver time..
-
Flere solsenger ved bassenget. La merke til at de samme personene var og kapret/reserverte de beste plassene hver morgen kl 0800. Skulle ønske det var noe mer underholdning på kveldene. Gresk aften en gang i uka blir litt lite. Hotellet ligger såpass øde til at det blir så en holder seg der på kveldene.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

807 vurderinger
Utmerket
 
287
Veldig bra
 
306
Bra
 
148
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

29.09.2018

Innlegg av bjoovreb

En uke ferie

Dette hotel har sett sine bedre dager, det var nedslitt, harde senger. Ekstra service fra resepsjonen var heller dårlig. Bare 10 solsenger som ble tatt med håndkle kl0600 av eldre som ikke trenger så mye søvn. Svært nær stranden 4 euro pr seng. Mat på hotell og strandbar veldig god. Kun en dag med underholdning. Grill vær lørdag. Båt inn til byen 3 euro fungerte svært bra. Stor spisesalen. Hyggelige kenllere.

 
31.08.2017

Innlegg av Nina R

Ikke 4stjerner-max 3!

Hotellet er gammelt og slitt. Litt trist atmosfære. Mørke rom og harde senger. Vi syntes rengjøringingen var bra. Nye håndklær hver dag. Frokosten var helt grei. Vi har ikke brukt stranden nedenfor hotellet. Den er liten og trang. Bassenget er heller ikke noe å skryte av. Dette er ikke et 4sjerners hotell! Vi leide bil å kjørte rundt på øya. Anbefales! Da finner du mange pærler. Et pluss er at det går taxibåt fra hotellet og inn til Skiathos by. Den brukte vi hver dag. Det går også buss til byen og til strendene hele veien bort til banana beach og kokonaeres. Ferien har vært fin, men vi kommer ikke til å bo her neste gang.

 
15.08.2017

Innlegg av 413j_rnk Oslo, Norge

Fint hotell rett ved stranden

Vi har hatt et veldig fint 14 dagers opphold, en familie på 5 fordelt på to dobbeltrom med en ekstraseng på det ene rommet. Ekstrasengen er vel omtrent det eneste vi ikke var helt fornøyde med, den var litt kort for en stor14 åring, og madrassen litt tynn, men samtidig var vi ikke smarte nok til å tenke på å spørre om en ekstra madrass heller... Vi savnet også et rom med biljard, bordtennis, og evnt andre aktiviteter. Ellers har jeg bare positive erfaringer og opplevelser med hotellet og oppholdet. Hotellet er ikke nytt, men velholdt, og det var rent og pent over alt, med veldig nøye rengjøring av rommene hver dag. Alle rom har balkong med grei størrelse og havutsikt, med finest utsikt i de øverste etasjene. Hyggelig og imøtekommende betjening fra de ansatte - rengjøringspersonale, de i resepsjonen, og ikke minst alle kelnerne. Vi hadde halvpensjon. Frokosten var bra med et lite minus på at egg fikk de ikke til i noen former. Middagsbuffetten var bra og variert, med med skikkelig vekt på gresk mat. Nå skal det sies at jeg i utgangspunktet hater buffet, men jeg syntes dette var bedre enn et betydelig finere all inclusive hotell jeg var på tidligere i sommer på en annen gresk øy. Vi spiste halvpartene av middagene på hotellet, og det virkelig ny rekord for meg da jeg elsker å spise på forskjellige lokale restauranter. Svømmebassenget var greit i følge de som brukte det, jeg var kun i havet som var 30 meter fra bassenget. Hotellet hadde en enkel fin strandbar / restaurant helt nede ved stranden, med 2 tilsvarende strandbarer /restauranter uavhenging av hotellet ved siden av det igjen. Med andre ord var det ikke noe problem å spise lunch på området, eller bare sitte i skyggen på en av barene og nyte noe godt å drikke. Fra min "faste" plass på "min" strandbar, var det 15 meter til vannkanten, og det var virkelig avslappende å sitte der å bare se utover havet og øyene som lå omkring. Fra brygga som lå ved strandbaren går taxibåten inn til Skiathos by, en koselig båttur på 15-20 minutter. Det var også nok av solsenger og parasoller å leie på strendene der. Oppsummert så var dette full klaff for vår del og våre preferanser, og vi kommer garantert til å besøket dette stedet og hotellet ved en annen anledning.

 
11.09.2016

Innlegg av Male4online Tromsø, Norge

Male4online

Skikkelig dårlig valg. Dårlige mørke og små rom. Forhistoriske tekniske løsninger på rommet. TV tilhørende teknisk museum, uten bilde som var mulig å se på. Hjemmesnekra inventar. Ikke barnevennlig. Upersonlig betjening. Meget lite gresk. Bra resepsjon og uteareal.,

 
08.08.2016

Innlegg av 225karis Stavanger, Norge

Gammelt og slitt.

Triste rom, harde madrasser. Gulvet var skittent når vi kom, måtte be om at det ble vasket. Sand på gulvet. Dårlig frokost og middag, men hyggelig betjening. AC kun på rommene. Forferdelig klamt og varmt i spisesal og i resten av hotellet. Dårlig wifi forbindelse som bare virket i resepsjons område. Lite basseng område. Flott beliggenhet ved stranden, hvor en betalte 8 auro for 2 stoler/parasoll. Hotellet har maks 3 stjerner ikke 4 som det vises til. Kommer ikke tilbake til dette hotellet.