1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Ellinor,
Horten

+
Det var en fantastisk frokost
-

Bekreftet gjest: 2019-06-01


7 av 10

Anita,
Vestby

+
Hyggelig betjening og god frokost
-

Bekreftet gjest: 2018-10-06


7 av 10

Alf,
Hamar

+
Beliggenhet! Egne solsenger på stranda, håndklær for bading utdelt i resepsjonen. Bra frokost, men det ble en overraskelse hver dag at det etterhvert ble tomt for både glass, kopper og kniver....
-
Rommet var ganske lite, og badet var supertrangt! 47cm mellom vasken og dorullen, ikke mye å plassere en klosett på! Vann overalt når du dusjet... Åpne rør og koblinger, og MEGET kreative elektriske koblinger! Det var et lite kjøleskap på rommet, men det manglet hyller både i skapet og i døra. Det bør være dobbeltseng, ikke to separate! Det står "Terrasse/balkong", og det var det, men mikroliten, innvendig og nærmest overgrodd av et tre. Ikke akkurat som på bildene!

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Trude,
Gran

+
Fin frokost, stort sett stille hotell. som i fjor var Stavros, nattevakt der og derfor bor vi på dette hotellet.
-
Kunne vel vært bedre senger og litt bedre bad. Nytt dusjforheng kunne vært en fordel.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


1 av 10

Arnold,
Hitra

+
Kort vei til stranda
-
Renovering og større veranda

Bekreftet gjest: 2018-09-01


6 av 10

Kjersti,
Halden

+
Beliggenheten
-
Vi hadde bestilt frokost og middag. Middagen var ikke å anbefale så vi spiste ikke middag på hotellet til tross for at vi hadde betalt for halvpensjon.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


7 av 10

Tore,
Bergen

+
Beliggenheten
-
Dusjforhenget var altfor kort. Vannet fløt over hele gulvet etter hver dusj. Ingen såpekopp i dusjen. Dårlig avtrekk. Dette er små ting som betyr mye i negativ retning. Og bør være enkelt å rette på.

Bekreftet gjest: 2018-07-07


6 av 10

Gerd,
Trondheim

+
Rom ved trivelig bakgård med basseng.
-
Større variasjon i frokostbuffet.

Bekreftet gjest: 2018-06-30


5 av 10

Wenche,
Steinkjer

+
Nær strand
-
Dusj og bad

Bekreftet gjest: 2018-06-30


7 av 10

,

+
Service og plassering
-
Dusj/bad trenger å oppgraderes

Bekreftet gjest: 2018-06-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

256 vurderinger
Utmerket
 
97
Veldig bra
 
89
Bra
 
36
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

23.08.2018

Innlegg av Unni Aasheim M

Dårlig rengjøring

Grei frokost, fin beliggenhet på hotellet. MEN rommet ble ikke rengjort i det hele tatt den uken vi var der. Vasken og toalettet ble ikke vasket, det ble kun tømt søppel og vi fikk rene håndklær hver dag. Små og trange rom.....selv om vi hadde oppgradert rom.

 
18.07.2017

Innlegg av Nina E Jessheim, Norge

Stor skuffelse

Vi hadde bestilt superior rom med havutsikt. Det ble en skuffende opplevelse. Rommet vi først fikk var et ordinært lite dobbeltrom med en balkong som knapt rommet 2 stoler. Det var som å sove i en bunker. Rommet var heller ikke skikkelig rengjort. Vi klagde og måtte vente til neste dag, da fikk vi byttet til et rom 2-3 kvm større og større balkong. Men rengjøringen var like dårlig. Hankler som engang hadde vært hvite, var flekkete, det samme var laken. Vi bodde der 1 uke, håndklende ble skiftet 3 ganger, sengetøy ble ikke skiftet, gulvene ble aldri vasket og balkongen ble sopet 1 gang. Solsengene som var gratis for hotellets gjester har nok sett sine bedre dager. Dette var ikke verdt pengene sine og hotellet trenger å bli pusset opp. Personalet på hotellet var helt topp, utrolig søte og hyggelige alle sammen. Frokosten var også bra.

 
03.08.2012

Innlegg av SUNROAD Bergen, Norge

14-28 Juli-2012

Blei skuffa når vi kom,fordi de hadde dobbelbokka,og vi ikkje fikk rommet vårt,men etter 1 time ordnet det seg. Hotellet var supert,flott beliggenhet rett ved Kamari stranden :)Reint og fint over alt. rommene blei tatt kvar dag. service innstilt personale. Leo i frokost buffe`n vil bli savnet. Kan gjerne komme tilbake på dette hotellet,Santorini og Kamari var heilt fantastisk

 
21.05.2012

Innlegg av sirijann Bergen, Norge

Deilig hotell nær stranden

Vi var tre venninner som reiste sammen til Kamari Beach på Santorini. Øyen kan anbefales alle som ønsker å kose seg, nyte sol, hav og oppleve imponerende ruiner fra flere tusen år før vår tidsregning. Hotellet er lavt og koselig med flott betjening som gjør alt for at gjestene skal trives. Frokost-buffeten har både varm og kald mat og lunsjrettene kan anbefales. Både strandstoler og tilgjengelige badehåndklær er inkludert i prisen. Avstanden til stranden er rett over strandpromenaden og vannet er deilig og klart. Et flott basseng frister ved hotell-inngangen, men ble ikke brukt på denne turen. Det er lett og rimelig å komme seg til den hvite hovedstaden på fjelltoppen med buss og vi kan anbefale både turen til vulkanøyen som stikker opp midt i "calderaen" og til ruinene av den store byen Acrotiri fra ca. 3000 f.Kr.

 
23.06.2019

Innlegg av BoxJarv Boxholm, Sverige

Pleasant and friendly

We stayed a week here and thoroughly enjoyed it. The hotel is medium sized Ruth varying types of rooms. Most of them do not but offer views of the sea. Ours didn't but it really didn't matter as you are so close to the sea anyway. Instead, our room 's balcony was in shade during the afternoon and that is most welcome when you come back from the beach. The room (room no. 2) was airy and clean. The AC worked fine and was reasonably quiet. The shower room was ok but for some reason there was no shower curtain which seemed a little odd. Apart from this though it was more than adequate. The breakfast buffet was easily up to standard and the seating mostly in shade so all in all very satisfactory. The restaurant and bar were also very good although we only ate a light lunch a couple of times. The bar/beach staff were friendly and attentive. There are two pools, one at the front and smaller more secluded one at the rear that's a little quieter and peaceful. I would certainly recommend this place!