1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 61 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
6,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

10 siste vurderinger


3 av 10

Arild,
Brønnøysund

+
Hotellet har en meget bra beliggenhet
-
- servicen kunne vært bedre, både i restauranten ved hotellet og i resepsjonen - renholdet på rommet var ok, men ikke noe mer. Brukte glass ble ikke byttet eller vasket før vi ba om det - rommet var lite, vi fikk ikke plass til begge koffertene på gulvet - det var innsyn fra begge nabobalkongene. ikke noe stor sak, men når andre ting ikke er ok irriterer det noe

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Tom,
Bergen

+
Frokost, god service, god betjening.
-
Forheng i dusj mangler, enkelte okkuperte solsenger med håndkle.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


9 av 10

Nina,
Stavanger

+
Frokosten
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

Karl ,
Aurskog

+
Nydelig frokost, trivelig personale, rent og ryddig.
-
Balkong rett inn i ei palme. Kjedelig å kjøre buss på kryss og tvers for å få med alle.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


8 av 10

Ellinor,
Horten

+
Det var en fantastisk frokost
-

Bekreftet gjest: 2019-06-01


7 av 10

Anita,
Vestby

+
Hyggelig betjening og god frokost
-

Bekreftet gjest: 2018-10-06


7 av 10

Alf,
Hamar

+
Beliggenhet! Egne solsenger på stranda, håndklær for bading utdelt i resepsjonen. Bra frokost, men det ble en overraskelse hver dag at det etterhvert ble tomt for både glass, kopper og kniver....
-
Rommet var ganske lite, og badet var supertrangt! 47cm mellom vasken og dorullen, ikke mye å plassere en klosett på! Vann overalt når du dusjet... Åpne rør og koblinger, og MEGET kreative elektriske koblinger! Det var et lite kjøleskap på rommet, men det manglet hyller både i skapet og i døra. Det bør være dobbeltseng, ikke to separate! Det står "Terrasse/balkong", og det var det, men mikroliten, innvendig og nærmest overgrodd av et tre. Ikke akkurat som på bildene!

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Trude,
Gran

+
Fin frokost, stort sett stille hotell. som i fjor var Stavros, nattevakt der og derfor bor vi på dette hotellet.
-
Kunne vel vært bedre senger og litt bedre bad. Nytt dusjforheng kunne vært en fordel.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


1 av 10

Arnold,
Hitra

+
Kort vei til stranda
-
Renovering og større veranda

Bekreftet gjest: 2018-09-01


6 av 10

Kjersti,
Halden

+
Beliggenheten
-
Vi hadde bestilt frokost og middag. Middagen var ikke å anbefale så vi spiste ikke middag på hotellet til tross for at vi hadde betalt for halvpensjon.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

268 vurderinger
Utmerket
 
100
Veldig bra
 
92
Bra
 
39
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

23.08.2018

Innlegg av Unni Aasheim M

Dårlig rengjøring

Grei frokost, fin beliggenhet på hotellet. MEN rommet ble ikke rengjort i det hele tatt den uken vi var der. Vasken og toalettet ble ikke vasket, det ble kun tømt søppel og vi fikk rene håndklær hver dag. Små og trange rom.....selv om vi hadde oppgradert rom.

 
18.07.2017

Innlegg av Nina E Jessheim, Norge

Stor skuffelse

Vi hadde bestilt superior rom med havutsikt. Det ble en skuffende opplevelse. Rommet vi først fikk var et ordinært lite dobbeltrom med en balkong som knapt rommet 2 stoler. Det var som å sove i en bunker. Rommet var heller ikke skikkelig rengjort. Vi klagde og måtte vente til neste dag, da fikk vi byttet til et rom 2-3 kvm større og større balkong. Men rengjøringen var like dårlig. Hankler som engang hadde vært hvite, var flekkete, det samme var laken. Vi bodde der 1 uke, håndklende ble skiftet 3 ganger, sengetøy ble ikke skiftet, gulvene ble aldri vasket og balkongen ble sopet 1 gang. Solsengene som var gratis for hotellets gjester har nok sett sine bedre dager. Dette var ikke verdt pengene sine og hotellet trenger å bli pusset opp. Personalet på hotellet var helt topp, utrolig søte og hyggelige alle sammen. Frokosten var også bra.

 
03.08.2012

Innlegg av SUNROAD Bergen, Norge

14-28 Juli-2012

Blei skuffa når vi kom,fordi de hadde dobbelbokka,og vi ikkje fikk rommet vårt,men etter 1 time ordnet det seg. Hotellet var supert,flott beliggenhet rett ved Kamari stranden :)Reint og fint over alt. rommene blei tatt kvar dag. service innstilt personale. Leo i frokost buffe`n vil bli savnet. Kan gjerne komme tilbake på dette hotellet,Santorini og Kamari var heilt fantastisk

 
21.05.2012

Innlegg av sirijann Bergen, Norge

Deilig hotell nær stranden

Vi var tre venninner som reiste sammen til Kamari Beach på Santorini. Øyen kan anbefales alle som ønsker å kose seg, nyte sol, hav og oppleve imponerende ruiner fra flere tusen år før vår tidsregning. Hotellet er lavt og koselig med flott betjening som gjør alt for at gjestene skal trives. Frokost-buffeten har både varm og kald mat og lunsjrettene kan anbefales. Både strandstoler og tilgjengelige badehåndklær er inkludert i prisen. Avstanden til stranden er rett over strandpromenaden og vannet er deilig og klart. Et flott basseng frister ved hotell-inngangen, men ble ikke brukt på denne turen. Det er lett og rimelig å komme seg til den hvite hovedstaden på fjelltoppen med buss og vi kan anbefale både turen til vulkanøyen som stikker opp midt i "calderaen" og til ruinene av den store byen Acrotiri fra ca. 3000 f.Kr.

 
10.09.2019

Innlegg av Traceybol Playa del Secreto, Mexico

Tracey

We came to this hotel back in may 2018 and had a fab time it was well situated right on beach front with all bars tavernas just walking distance we only stayed for 5 days so thought we’d come back again this year so booked for sept for a week ,well.....it wasn’t the same at all I requested a ground floor room as I’m not good with heights when I booked it back in January ...and didn’t get it told me they were booked up but I booked it ages ago so why couldn’t they accommodate me....the room was very small,towels were rock hard and disgusting ,reception staff were miserable there was only a couple of staff that actually smiled, cleaners were friendlier...!!!breakfast was basic and the same every day nothing different and didn’t serve til 8.30!!!couldnt even get a coffee which is absolutely rubbish....beach beds are included but couldn’t have front row had to pay for those we fancied some snacks on beach crisps etc only to be told we couldn’t take them on beach what the hell...!!!Santorini is a beautiful place and kamari is lovely so would reccomend a visit but stay somewhere else there are lots of nice hotels and apartments on the beach front just do your research because I wish I’d of paid extra and stayed somewhere nicer