1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Anita,
Vestby

+
Hyggelig betjening og god frokost
-

Bekreftet gjest: 2018-10-06


7 av 10

Alf,
Hamar

+
Beliggenhet! Egne solsenger på stranda, håndklær for bading utdelt i resepsjonen. Bra frokost, men det ble en overraskelse hver dag at det etterhvert ble tomt for både glass, kopper og kniver....
-
Rommet var ganske lite, og badet var supertrangt! 47cm mellom vasken og dorullen, ikke mye å plassere en klosett på! Vann overalt når du dusjet... Åpne rør og koblinger, og MEGET kreative elektriske koblinger! Det var et lite kjøleskap på rommet, men det manglet hyller både i skapet og i døra. Det bør være dobbeltseng, ikke to separate! Det står "Terrasse/balkong", og det var det, men mikroliten, innvendig og nærmest overgrodd av et tre. Ikke akkurat som på bildene!

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Trude,
Gran

+
Fin frokost, stort sett stille hotell. som i fjor var Stavros, nattevakt der og derfor bor vi på dette hotellet.
-
Kunne vel vært bedre senger og litt bedre bad. Nytt dusjforheng kunne vært en fordel.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


1 av 10

Arnold,
Hitra

+
Kort vei til stranda
-
Renovering og større veranda

Bekreftet gjest: 2018-09-01


6 av 10

Kjersti,
Halden

+
Beliggenheten
-
Vi hadde bestilt frokost og middag. Middagen var ikke å anbefale så vi spiste ikke middag på hotellet til tross for at vi hadde betalt for halvpensjon.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


7 av 10

Tore,
Bergen

+
Beliggenheten
-
Dusjforhenget var altfor kort. Vannet fløt over hele gulvet etter hver dusj. Ingen såpekopp i dusjen. Dårlig avtrekk. Dette er små ting som betyr mye i negativ retning. Og bør være enkelt å rette på.

Bekreftet gjest: 2018-07-07


6 av 10

Gerd,
Trondheim

+
Rom ved trivelig bakgård med basseng.
-
Større variasjon i frokostbuffet.

Bekreftet gjest: 2018-06-30


5 av 10

Wenche,
Steinkjer

+
Nær strand
-
Dusj og bad

Bekreftet gjest: 2018-06-30


7 av 10

,

+
Service og plassering
-
Dusj/bad trenger å oppgraderes

Bekreftet gjest: 2018-06-23


7 av 10

Terje,
Rælingen

+
Sentralt,god service og god frokost
-
Mer varm mat på hotellet.Servering på strandområdet.Billigere drikke fra poolbaren,lik nabohottellene.

Bekreftet gjest: 2018-06-23


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

244 vurderinger
Utmerket
 
94
Veldig bra
 
85
Bra
 
34
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

23.08.2018

Innlegg av Unni Aasheim M

Dårlig rengjøring

Grei frokost, fin beliggenhet på hotellet. MEN rommet ble ikke rengjort i det hele tatt den uken vi var der. Vasken og toalettet ble ikke vasket, det ble kun tømt søppel og vi fikk rene håndklær hver dag. Små og trange rom.....selv om vi hadde oppgradert rom.

 
18.07.2017

Innlegg av Nina E Jessheim, Norge

Stor skuffelse

Vi hadde bestilt superior rom med havutsikt. Det ble en skuffende opplevelse. Rommet vi først fikk var et ordinært lite dobbeltrom med en balkong som knapt rommet 2 stoler. Det var som å sove i en bunker. Rommet var heller ikke skikkelig rengjort. Vi klagde og måtte vente til neste dag, da fikk vi byttet til et rom 2-3 kvm større og større balkong. Men rengjøringen var like dårlig. Hankler som engang hadde vært hvite, var flekkete, det samme var laken. Vi bodde der 1 uke, håndklende ble skiftet 3 ganger, sengetøy ble ikke skiftet, gulvene ble aldri vasket og balkongen ble sopet 1 gang. Solsengene som var gratis for hotellets gjester har nok sett sine bedre dager. Dette var ikke verdt pengene sine og hotellet trenger å bli pusset opp. Personalet på hotellet var helt topp, utrolig søte og hyggelige alle sammen. Frokosten var også bra.

 
03.08.2012

Innlegg av SUNROAD Bergen, Norge

14-28 Juli-2012

Blei skuffa når vi kom,fordi de hadde dobbelbokka,og vi ikkje fikk rommet vårt,men etter 1 time ordnet det seg. Hotellet var supert,flott beliggenhet rett ved Kamari stranden :)Reint og fint over alt. rommene blei tatt kvar dag. service innstilt personale. Leo i frokost buffe`n vil bli savnet. Kan gjerne komme tilbake på dette hotellet,Santorini og Kamari var heilt fantastisk

 
21.05.2012

Innlegg av sirijann Bergen, Norge

Deilig hotell nær stranden

Vi var tre venninner som reiste sammen til Kamari Beach på Santorini. Øyen kan anbefales alle som ønsker å kose seg, nyte sol, hav og oppleve imponerende ruiner fra flere tusen år før vår tidsregning. Hotellet er lavt og koselig med flott betjening som gjør alt for at gjestene skal trives. Frokost-buffeten har både varm og kald mat og lunsjrettene kan anbefales. Både strandstoler og tilgjengelige badehåndklær er inkludert i prisen. Avstanden til stranden er rett over strandpromenaden og vannet er deilig og klart. Et flott basseng frister ved hotell-inngangen, men ble ikke brukt på denne turen. Det er lett og rimelig å komme seg til den hvite hovedstaden på fjelltoppen med buss og vi kan anbefale både turen til vulkanøyen som stikker opp midt i "calderaen" og til ruinene av den store byen Acrotiri fra ca. 3000 f.Kr.

 
15.11.2018

Innlegg av Purcellprincess Ontario, Canada

Great staff

Rated as a 4-star hotel, this accommodation has a very good restaurant (the pizza is delicious!) and extremely helpful, friendly, professional staff. Overall, though, the 4-star rating is exceptionally generous. It is an older building that lacks character. The rooms are in need of significant maintenance and thorough cleaning. For example, the toilet does not flush properly, there is a persistent sewer smell (which we resolved by covering up the floor and shower drains) and there is build-up of debris and scum in the corners and edges of the floor, especially in the bathroom. The sheets are incredibly thin and the towels are gray and frayed. Vehicles are not permitted on the street in front of the hotel; thus, there is a three-block walk from the street to the hotel.  There is a refrigerator in the room and bottled water is provided on the first day, but not replenished daily.