Makarios

Makarios kan friste med et herlig bassengområde og fine rom. Her kan du tilbringe dagen ved bassenget i en deilig solseng og etterpå ta en avstikker til stranda med svart lavasand i Kamari, for å fortsette å koble av og bade eller teste ut en vannsport. Frokostbuffé inkludert!

UKENS DEAL

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til:

Santorini Skiathos Kos
Limnos Samos Epirus
Lefkas Korfu Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabatten gjelder også på kombinasjonsreiser på disse reisemålene. Rabatten gjelder alle avreiser gjennom hele sommersesongen 2023 . Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Trippelrom for 3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent , hyggelige ansatte .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Makarios ligger perfekt til i gangavstand til både den svarte lavastranda og spisestedene i Kamari. Der kan du nyte greske spesialiteter og kanskje starte middagen med en herlig gresk salat, tzatziki og nystekt brød. Lei en bil og oppdag postkortvakre Santorini med sine karakteristiske bygninger med hvite vegger og blå vinduskarmer og dører.

Hotellet har et fint bassengområde med busker og trær med et stort basseng, et separat lite barnebasseng, en jacuzzi, solsenger og bassenghåndklær. I poolbaren kan du på dagtid for eksempel kjøpe en god gresk salat med tzatziki, kald drikke og andre lettere måltider og snacks.

Her kan du spille tennis og bordtennis, mot avgift. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bagasjerom. Vaskeriservice. Parkering. Hotellet ligger nært flyplassen og flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Kamari & Agia Paraskevi

Sunshine (Santorini)

Nyt livet på bassengkanten på Sunshine eller gå de få skrittene til den spesielle, brunsorte lavastranda. De svalere kveldene innbyr til deilige spaserturer på den livlige strandpromenaden i Kamari.

Afroditi Venus Beach Resort

Afroditi Venus Beach Resort ligger ved den den sorte lavastranda i Kamari og herfra har du kort vei til det meste. Hotellet har et pent bassengområde omgitt av palmer, en à la carte-restaurant med flott havutsikt og spa for litt ekstra luksus. Velkommen!

La Mer

Aldersgrense på hotellet: 16 år Som navnet tilsier er havet nærmeste nabo til tiltalende La Mer. Stranda i Kamari ligger bare noen få skritt unna, men her er det også basseng med solsenger og parasoller.

Aegean Plaza

Aegean Plaza er et fint hotell som ligger i rolige omgivelser i Kamari. Her er det flere basseng, vennlig personale og pene rom. Til stranda er det bare 50 meter, og en kort spasertur unna venter restauranter og barer. Om kveldene kan du slappe av på rommets balkong eller terrasse, etter enda en deilig dag på Santorini.

Alesahne Beach

Det lille hotellet Alesahne Beach har en perfekt beliggenhet ved stranda der lyden av bølgene skaper den herlige feriefølelsen du lengter etter. Hotellet et basseng der du kan tilbringe late feriedager. Om kvelden er det bare å ta turen langs strandpromenaden i Kamari der det er flere tavernaer og restauranter å velge mellom.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel ligger fint til ved stranda i Kamari og nede ved strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Her kan du tilbringe dagene ved det hyggelige bassengområdet med solsenger, parasoller og poolbar. Like rundt hjørnet finner du Kamaris sentrum med godt utvalg av restauranter og butikker.

Iris

Iris er et hyggelig, enkelt hotell. Hotellet ligger nært sentrum og den sorte lavastranda i Kamari. Her finnes et bassengområde med barnebasseng og en snackbar.

Sigalas

Velger du Sigalas i Kamari velger du et hyggelig hotell med mye gresk sjarm. Dette lille familieeide hotellet er bygd i klassisk kykladisk stil med hvite og blå detaljer. Her finnes et basseng å avkjøle seg i og stranda ligger like nedenfor.

Alexandra

Familieeide Alexandra er et enkelt hotell i Kamari på Santorini. Her er det et bassengområde med stort basseng samt solsenger og parasoller. Det er gangavstand til den sorte lavastranda og strandpromenaden i Kamari. Her kan du velge å bo i dobbeltrom eller i leilighet.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites er et lite hotell av høy klasse i Kamari, bygd i klassisk kykladisk stil. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en vakker panoramautsikt over Kamari by og havet. Her kan du bestille komfortable rom med jacuzzi.

Polydefkis

På Polydefkis bor du midt i Kamari. Foretrekker du bassengbading, er det bare å rusle ned i det hyggelige bassengområdet, men skulle savnet av bølgeskvulp og salte dukkerter bli for stort, så tar det ikke stort lenger tid å gå ned til stranda.

Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spa er et flott anlegg på den sorte stranda i Kamari. Det er et elegant hotell som ligger nydelig til der du kan nyte av solfylte dager på stranda og varme kvelder med en drink i hånda.

Imperial Med

Velkommen til Imperial Med som ligger på stranda i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i vakre bygninger med havutsikt som ligger omkranset av fine gangstier og vakre blomster.

Finikas

Finikas på Santorini er et enkelt hotell med leiligheter og rom for den som setter pris på beliggenhet, og ikke ønsker et hotell med mange fasiliteter. Det er kort vei både til sentrum og strand, og nærmeste supermarked ligger cirka 250 meter fra hotellet.

Joanna

Leilighetshotellet Joanna i Kamari på Santorini består av fire bygninger som ligger i en frodig hage med flotte trær som gir behagelig skygge. Her bor du i enkle leiligheter og familien som driver hotellet gjør sitt for at du skal trives og ha et herlig opphold. Hotellet ligger sentralt med Kamaris restauranter, barer og butikker rett rundt hjørnet.

Antinea

På Antinea på Santorini bor du med en strålende utsikt over Kamari og havet. Dessuten kan du skjemme bort deg selv med en velgjørende behandling i hotellets spa. For litt ekstra luksus anbefaler vi en juniorsuite eller et superiorrom med egen jacuzzi.

Kamari Beach

Kamari Beach er nesten synonymt med hav. Hotellet ligger på andre siden av strandpromenaden som går langs den sorte rullesteinstranda i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligger i strandkanten, og fra mange av rommene og fra bassengområdet har du utsikt mot havet.

Rosebay

På Rosebay ligger rommene fordelt i mindre bygninger rundt bassengområdet som danner et hyggelig møtested på hotellet. Her kan du hvile ut ved bassenget i de herlige solsengene og unne deg noe å spise eller drikke fra snackbaren. Hvorfor ikke smake en øl fra ett av Santorinis mikrobryggerier?

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et sentralt beliggende hotell, et par minutters gange fra stranda i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bokstaveligtalt rundt hjørnet og den herlige rullesteinstranda bare et steinkast unna.

Andreas

Aldersgrense på hotellet: 12 år Andreas er et lite og hyggelig hotell med nærhet til både sentrum og lavasandstranda i Kamari. Her kan du tilbringe late feriedager ved bassenget og ta egne oppdagelsesferder rundt omkring Santorini.

Mohitero

Mohitero er et lite familieeid hotell i de roligere delene av Kamari. Her bor du i funksjonelle dobbeltrom, bader i bassenget og tar kveldspromenader inn til Kamari for å spise noe godt på en av uteserveringene. Kanskje du ønsker å leie bil eller en terrengsykkel og oppdage Santorini på egen hånd.

Anamar Santorini

Aldersgrense på hotellet: 16 år Anamar Santorini er en deilig og avkoblende oase i byen Monolithos på Santorini. Ta et morgenbad i bassenget før frokost og etter frokost er det på tide å oppdage den vakre øya Santorini.

Strogili

Aldersgrense på hotellet: 18 år Strogili er et stilig hotell med lys og fin innredning, bygd i kykladisk stil. Hotellet har knapt 40 rom, hvilket gir en personlig og familiær atmosfære. Slapp av ved ett av de to bassengområdene eller ta den korte turen ned til lavastranda i Kamari.

Poseidon Beach (Santorini)

Poseidon Beach er et lite og hyggelig hotell som ligger på strandpromenaden ved en av Santorinis sorte strender. Fantastisk utsikt over havet og Kamaris barer, butikker og restauranter i passende avstand. Frokosten kan du innta i restauranten ved stranda.