Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 25 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Perfekt beliggenhet, hyggelige folk som ga god servise, god mat. Kunne ikke vært bedre.
-
Kunne hatt dusjforheng, men fungerte greit uten.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


7 av 10

+
billig å greit
-
hotellet må rengjøre basengene oftere, å rundt bassengområdene, baksiden var veldig skittent

Bekreftet gjest: 2019-08-17


7 av 10

+
God mat, hyggelig service.
-
Dem skiftet ikke sengetøy under hele opphold, det var ubehagelig å ligge på skitten sengetøy.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


3 av 10

+
Hotellet har en meget bra beliggenhet
-
- servicen kunne vært bedre, både i restauranten ved hotellet og i resepsjonen - renholdet på rommet var ok, men ikke noe mer. Brukte glass ble ikke byttet eller vasket før vi ba om det - rommet var lite, vi fikk ikke plass til begge koffertene på gulvet - det var innsyn fra begge nabobalkongene. ikke noe stor sak, men når andre ting ikke er ok irriterer det noe

Bekreftet gjest: 2019-08-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

302 vurderinger
Utmerket
 
112
Veldig bra
 
103
Bra
 
43
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

23.08.2018

av Unni Aasheim M

Dårlig rengjøring

Grei frokost, fin beliggenhet på hotellet. MEN rommet ble ikke rengjort i det hele tatt den uken vi var der. Vasken og toalettet ble ikke vasket, det ble kun tømt søppel og vi fikk rene håndklær hver dag. Små og trange rom.....selv om vi hadde oppgradert rom.

 
18.07.2017

av 722ninae Phuket, Thailand

Stor skuffelse

Vi hadde bestilt superior rom med havutsikt. Det ble en skuffende opplevelse. Rommet vi først fikk var et ordinært lite dobbeltrom med en balkong som knapt rommet 2 stoler. Det var som å sove i en bunker. Rommet var heller ikke skikkelig rengjort. Vi klagde og måtte vente til neste dag, da fikk vi byttet til et rom 2-3 kvm større og større balkong. Men rengjøringen var like dårlig. Hankler som engang hadde vært hvite, var flekkete, det samme var laken. Vi bodde der 1 uke, håndklende ble skiftet 3 ganger, sengetøy ble ikke skiftet, gulvene ble aldri vasket og balkongen ble sopet 1 gang. Solsengene som var gratis for hotellets gjester har nok sett sine bedre dager. Dette var ikke verdt pengene sine og hotellet trenger å bli pusset opp. Personalet på hotellet var helt topp, utrolig søte og hyggelige alle sammen. Frokosten var også bra.

 
03.08.2012

av SUNROAD Bergen, Norge

14-28 Juli-2012

Blei skuffa når vi kom,fordi de hadde dobbelbokka,og vi ikkje fikk rommet vårt,men etter 1 time ordnet det seg. Hotellet var supert,flott beliggenhet rett ved Kamari stranden :)Reint og fint over alt. rommene blei tatt kvar dag. service innstilt personale. Leo i frokost buffe`n vil bli savnet. Kan gjerne komme tilbake på dette hotellet,Santorini og Kamari var heilt fantastisk

 
21.05.2012

av sirijann Bergen, Norge

Deilig hotell nær stranden

Vi var tre venninner som reiste sammen til Kamari Beach på Santorini. Øyen kan anbefales alle som ønsker å kose seg, nyte sol, hav og oppleve imponerende ruiner fra flere tusen år før vår tidsregning. Hotellet er lavt og koselig med flott betjening som gjør alt for at gjestene skal trives. Frokost-buffeten har både varm og kald mat og lunsjrettene kan anbefales. Både strandstoler og tilgjengelige badehåndklær er inkludert i prisen. Avstanden til stranden er rett over strandpromenaden og vannet er deilig og klart. Et flott basseng frister ved hotell-inngangen, men ble ikke brukt på denne turen. Det er lett og rimelig å komme seg til den hvite hovedstaden på fjelltoppen med buss og vi kan anbefale både turen til vulkanøyen som stikker opp midt i "calderaen" og til ruinene av den store byen Acrotiri fra ca. 3000 f.Kr.

 
07.10.2021

av O2152OBmichelleh

Lovely hotel

Stayed for a week, lovely staff, printed out passenger locator forms, organised a room for late flight. Plenty of choice for breakfast, opposite beach, great location. Would definitely stay here again. Thank you for a lovely holiday!