Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 28 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Veldig hyggelig personale. God frokost. Rent rom. Alt var bra på hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
Beliggenheten i forhold til stranden
-
På grunn av at vi var 3 voksne bestilte vi superior rom, men fikk et standard dobbeltrom, som dem mente var superior standard. Snakket med Apollo og fikk nytt rom, all ære til dere.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


5 av 10

+
-
Fikk ett dobbeltrom som skulle være ca 17 kvm, det var ca 10, med enn trang altan ca 80 cm bred ,2 meter lang ,minus varmepumpe,jeg forespurte rom bytte,men det var ikke mulig, dette gjelder rom nr 20 på alesahne beach,maling i tak på badet er løsnet,ankomst rommet var via altan,eneste utgang, inngang.og de forlangte vi skulle fylle ut skjema med kontonr.og sikkerhetskode på bankkort,vi har tros alt betalt på forskudd

Bekreftet gjest: 2023-05-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

346 vurderinger
Utmerket
 
142
Veldig bra
 
109
Bra
 
45
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

23.08.2018

av Unni Aasheim M

Dårlig rengjøring

Grei frokost, fin beliggenhet på hotellet. MEN rommet ble ikke rengjort i det hele tatt den uken vi var der. Vasken og toalettet ble ikke vasket, det ble kun tømt søppel og vi fikk rene håndklær hver dag. Små og trange rom.....selv om vi hadde oppgradert rom.

 
18.07.2017

av 722ninae Phuket, Thailand

Stor skuffelse

Vi hadde bestilt superior rom med havutsikt. Det ble en skuffende opplevelse. Rommet vi først fikk var et ordinært lite dobbeltrom med en balkong som knapt rommet 2 stoler. Det var som å sove i en bunker. Rommet var heller ikke skikkelig rengjort. Vi klagde og måtte vente til neste dag, da fikk vi byttet til et rom 2-3 kvm større og større balkong. Men rengjøringen var like dårlig. Hankler som engang hadde vært hvite, var flekkete, det samme var laken. Vi bodde der 1 uke, håndklende ble skiftet 3 ganger, sengetøy ble ikke skiftet, gulvene ble aldri vasket og balkongen ble sopet 1 gang. Solsengene som var gratis for hotellets gjester har nok sett sine bedre dager. Dette var ikke verdt pengene sine og hotellet trenger å bli pusset opp. Personalet på hotellet var helt topp, utrolig søte og hyggelige alle sammen. Frokosten var også bra.

 
03.08.2012

av SUNROAD Bergen, Norge

14-28 Juli-2012

Blei skuffa når vi kom,fordi de hadde dobbelbokka,og vi ikkje fikk rommet vårt,men etter 1 time ordnet det seg. Hotellet var supert,flott beliggenhet rett ved Kamari stranden :)Reint og fint over alt. rommene blei tatt kvar dag. service innstilt personale. Leo i frokost buffe`n vil bli savnet. Kan gjerne komme tilbake på dette hotellet,Santorini og Kamari var heilt fantastisk

 
21.05.2012

av sirijann Bergen, Norge

Deilig hotell nær stranden

Vi var tre venninner som reiste sammen til Kamari Beach på Santorini. Øyen kan anbefales alle som ønsker å kose seg, nyte sol, hav og oppleve imponerende ruiner fra flere tusen år før vår tidsregning. Hotellet er lavt og koselig med flott betjening som gjør alt for at gjestene skal trives. Frokost-buffeten har både varm og kald mat og lunsjrettene kan anbefales. Både strandstoler og tilgjengelige badehåndklær er inkludert i prisen. Avstanden til stranden er rett over strandpromenaden og vannet er deilig og klart. Et flott basseng frister ved hotell-inngangen, men ble ikke brukt på denne turen. Det er lett og rimelig å komme seg til den hvite hovedstaden på fjelltoppen med buss og vi kan anbefale både turen til vulkanøyen som stikker opp midt i "calderaen" og til ruinene av den store byen Acrotiri fra ca. 3000 f.Kr.

 
01.04.2024

av Inspire594902

🥴🥴

Frühstück sehr gut Abwechslungsreich und sehr frisch ! Die Zimmer so klein das man sich ständig irgendwo gestoßen hat Es gab nicht mal einen Schrank sondern nur eine Stange mit Vorhang! Wer mehr als 45 Kilo wiegt hat Schwierigkeiten beim Duschen. Entweder stößt der Po an die Wand oder klebt am Duschvorhang (Ich 60 kg!) Leider gab es im Restaurant kein griechisches Essen Pizza!? Hab ich am Nebentisch gesehen! Billige Fertigpizza! 3Sterne? Ein B&B ist bestimmt besser Der Strand ist sehr steinig 🥴🥴