Polydefkis

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På koselige og familiære Polydefkis i det sentrale Kamari bor du i frodige omgivelser med basseng i hotellhagen, og stranda i Kamari er bare et steinkast unna. Restauranter, barer, butikker og fornøyelser venter rett rundt hjørnet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Renoverte toromsleiligheter for 1-4 personer. Renoverte toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sentralt og avskjermet samtidig. Rent, skift hver dag. Hyggelig pool miljø med service innstilt d...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

I salg fra 14. november 2019


Beskrivelse

Leilighetshotellet Polydefkis er et koselig og familiært hotell som ligger sentralt i Kamari. Her bor du i frodige omgivelser cirka 30 meter fra stranda. Her er det både et bassengområde med solsenger og parasoller samt et område med jacuzzi. Badehåndklær kan lånes. Poolbar.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Kort vei til restauranter, barer, butikker og stranda. Rolig område men det er lokaltrafikk. Hotellet ligger nært flyplassen og flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kamari & Agia Paraskevi

Sunshine (Santorini)

Nyt livet på bassengkanten på Sunshine eller gå de få skrittene til den spesielle, brunsorte lavastranda. De svalere kveldene innbyr til deilige spaserturer på den livlige strandpromenaden i Kamari.

Afroditi Venus Beach Resort

Afroditi Venus Beach Resort ligger ved den den sorte lavastranda i Kamari og herfra har du kort vei til det meste. Hotellet har et pent bassengområde omgitt av palmer, en à la carte-restaurant med flott havutsikt og spa for litt ekstra luksus. Velkommen!

La Mer Deluxe Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Som navnet tilsier er havet nærmeste nabo til tiltalende La Mer Deluxe Hotel & Spa. Stranda i Kamari ligger bare noen få skritt unna, men her er det også basseng med solsenger og parasoller.

Aegean Plaza

Aegean Plaza er et fint hotell som ligger i rolige omgivelser i Kamari. Her er det flere basseng, vennlig personale og pene rom. Til stranda er det bare 50 meter, og en kort spasertur unna venter restauranter og barer. Om kvelden kan du slappe av på rommets balkong eller terrasse, etter enda en deilig dag på Santorini.

Alesahne Beach

Det lille hotellet Alesahne Beach har en perfekt beliggenhet ved stranda der lyden av bølgene skaper den herlige feriefølelsen du lengter etter. Hotellet et basseng der du kan tilbringe late feriedager. Om kvelden er det bare å ta turen langs strandpromenaden i Kamari der det er flere tavernaer og restauranter å velge mellom.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel ligger fint til ved stranda i Kamari og nede ved strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Her kan du tilbringe dagene ved det hyggelige bassengområdet med solsenger, parasoller og poolbar. Like rundt hjørnet finner du Kamaris sentrum med godt utvalg av restauranter og butikker.

Iris

Iris er et hyggelig, enkelt hotell. Hotellet ligger nært sentrum og den sorte lavastranda i Kamari. Her finnes et bassengområde med barnebasseng og en snackbar.

Sigalas

Velger du Sigalas i Kamari velger du et hyggelig hotell med mye gresk sjarm. Dette lille familieeide hotellet er bygd i klassisk kykladisk stil med hvite og blå detaljer. Her finnes et basseng å avkjøle seg i og stranda ligger like nedenfor.

Alexandra

Familieeide Alexandra er et enkelt hotell i Kamari på Santorini. Her er det et bassengområde med stort basseng samt solsenger og parasoller. Det er gangavstand til den sorte lavastranda og strandpromenaden i Kamari. Her kan du velge å bo i dobbeltrom eller i leilighet.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites er et lite hotell av høy klasse i Kamari, bygd i klassisk kykladisk stil. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en vakker panoramautsikt over Kamari by og havet. Her kan du bestille komfortable rom med jacuzzi.

Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spa er et flott anlegg på den sorte stranda i Kamari. Det er et elegant hotell som ligger nydelig til der du kan nyte av solfylte dager på stranda og varme kvelder med en drink i hånda.

Antinea

På Antinea på Santorini bor du med en strålende utsikt over Kamari og havet. Dessuten kan du skjemme bort deg selv med en velgjørende behandling i hotellets spa. For litt ekstra luksus anbefaler vi en juniorsuite eller et superiorrom med egen jacuzzi.

Kamari Beach

Kamari Beach er nesten synonymt med hav. Hotellet ligger på andre siden av strandpromenaden som går langs den sorte rullesteinstranda i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligger i strandkanten, og fra mange av rommene og fra bassengområdet har du utsikt mot havet.

Rosebay

På Rosebay ligger rommene fordelt i mindre bygninger rundt bassengområdet som danner et hyggelig møtested på hotellet. Her kan du hvile ut ved bassenget i de herlige solsengene og unne deg noe å spise eller drikke fra snackbaren. Hvorfor ikke smake en øl fra ett av Santorinis mikrobryggerier?

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et sentralt beliggende hotell, et par minutters gange fra stranda i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bokstaveligtalt rundt hjørnet og den herlige rullesteinstranda bare et steinkast unna.

Andreas Hotel

Aldersgrense på hotellet: 12 år Andreas er et lite og hyggelig hotell med nærhet til både sentrum og lavasandstranda i Kamari. Her kan du tilbringe late feriedager ved bassenget og ta egne oppdagelsesferder rundt omkring Santorini.

Makarios

Makarios kan friste med et herlig bassengområde og fine rom. Her kan du tilbringe dagen ved bassenget i en deilig solseng og etterpå ta en avstikker til stranda med svart lavasand i Kamari, for å fortsette å koble av og bade eller teste ut en vannsport. Frokostbuffé inkludert!

Anamar Santorini

Anamar Santorini er en deilig og avkoblende oase i byen Monolithos på Santorini. Ta et morgenbad i bassenget før frokost og etter frokost er det på tide å oppdage den vakre øya Santorini.

Strogili

Aldersgrense på hotellet: 18 år Strogili er et stilig hotell med lys og fin innredning, bygd i kykladisk stil. Hotellet har knapt 40 rom, hvilket gir en personlig og familiær atmosfære. Slapp av ved ett av de to bassengområdene eller ta den korte turen ned til lavastranda i Kamari.

Radisson Blu Zaffron Resort

Velkommen til Radisson Blu Zaffron Resort i kystbyen Kamari på Santorini. Hotellets hvitkalkede bygninger står i vakker kontrast til den mørke sanden og det asurblå havet. Slapp av ved bassenget, spis noe godt i restauranten eller ta en treningsøkt i det velutstyrte treningsrommet.

Smy Mediterranean White Santorini

Aldersgrense på hotellet: 16 år Smy Mediterranean White Santorini er en stille oase med bohemske detaljer fint. Hotellet ligger i et rolig område ett par hundre meter i fra Agia Paraskevi-stranda. Her bor du omgitt av vingårder og frisk havluft cirka 3 kilometer utenfor Kamari.

Imperial Med

Velkommen til Imperial Med som ligger på stranda i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i vakre bygninger med havutsikt som ligger omkranset av fine gangstier og vakre blomster. Her kan du ta et bad i havet, nyte ved bassenget og skjemme deg bort med en spabehandling. Her har du mulighet til å bo i deluxerom Unique – i en gammel vindmølle!

Hotel Zeus

Hotel Zeus ligger bard en kort spasertur fra den sorte lavastranda i Kamari. På hotellet er det basseng og poolbar. Nyt gode middager på en gresk taverna og varme kvelder på balkongen.