Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,9 av 10 Basert på 32 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,9 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Service
 
9,9 / 10
Fasiliteter
 
9,7 / 10
Mat og drikke
 
9,8 / 10
Rom / leilighet
 
10,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,6 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Heidi,
SKIEN

+
Personale, privat strand, beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-10


8 av 10

,

+
Kosligt
-
Gymet og treningsaparaterne var gammle og fungerte ikke, fra 80 talet

Bekreftet gjest: 2019-07-03


10 av 10

Kari,
Oslo

+
Morsomt med de fire heisene! Stranden/vannet var fantastisk, naturlig strand og krystallklart og stille vann i bukta, flott å legge ut på lange svømmeturer.
-
Anlegge noen turstier rundt, for hiking, hvis mulig?

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

Torill,
Jessheim

+
Alt! Fasiliteter, stemning, service, personalet, mat & drikke, og atmosfære.
-
Forbedre Wi fee.

Bekreftet gjest: 2019-05-15


10 av 10

Jens ,
Bergen

+
Vanvittig god service, perfekte fasiliteter, nydelig utsikt og beliggenhet. Kunne ikke vært bedre.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-12


10 av 10

Rune,
Trondheim

+
Personlig og god service på alle nivåer. Meget høy standark på alle måltider, svært god servering. Fin beliggenhet, men litt vanskelig å gå til Lindos.
-
Ingen egentlig.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


10 av 10

Anne-Lise ,
Drammen

+
Har bodd der flere ganger
-
Et sted å tørke vått badetøy ute

Bekreftet gjest: 2018-09-17


10 av 10

Alexander ,
Oslo

+
Betjening, plassering og hotellet
-

Bekreftet gjest: 2018-08-08


9 av 10

Dag ,
Drammen

+
Betjening og service. Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2018-08-06


10 av 10

,

+
Totalen ovenfor, sandstrand, fred og ro
-

Bekreftet gjest: 2018-08-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

97% anbefaler hotellet

1621 vurderinger
Utmerket
 
1491
Veldig bra
 
104
Bra
 
20
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

16.08.2018

Innlegg av Stig K Oslo, Norge

Super service

Hotellet ligger i en åsside to kilometer utenfor Lindos city (nord). Dette er vårt tredje besøk ¨på dette hotellet, og nok en gang ble det fullstendig avkobling hvor vi fikk oppleve service i særklasse. Hotellet har en diskret front ut mot gaten. Utsikten når du kommer inn er imponerende, og det er faktisk vanskelig å slutte å smile når du først er inne. Innsjekking håndteres (også denne gangen) på en meget vennlig og profesjonell måte. Rommet vi fikk denne gangen var helt i bunnen av hotellkomplekset og hadde ikke samme "wow-faktor" som ved tidligere besøk. Men, innholdet på rommet var det samme med en stor seng, et flott separat bad med både boblebad, separat toalett og separat dusj. Rommet hadde utsikt over stranden og strandområdet som ligger nedenfor. Det er godt med skapplass, en fin minibar, flatskjerm-TV, og et salong område med utgang til til balkongen. Den store restauranten serverer god mat, både frokost, lunsj og middag. Denne gangen var kvaliteten på maten dårligere enn hva vi har opplevd ved tidligere besøk. Buffeten var ikke like tiltrekkende (bade frokost og middag), og noen av rettene var ikke helt bra tilberedt. Noe skuffende faktisk. Hotellet har i tillegg en restaurant som, blant annet, har en spesielt hummerkveld (mandager), samt ála carte (tasting menu) andre dager. Det største bassengområdet ligger rett utenfor hotellets hovedrestaurant, og har en egen bar som server dette området. Det er andre bassenger lett tilgjengelig på forskjellige nivåer av hotellet som du kan bruke. Servicen her er upåklagelig. I tillegg har hotellet har sin egen private strand som er tilgjengelig ved å ta ulike heiser ned til 1.etasje (avhengig av hvilket nivå rommet ditt er plassert på). Stranden er dedikert Lindos Blu sine gjestene, og tilbyr et greit utvalg av mat og drikke. Stranden er en sandstrand og har få steiner i motsetning til andre deler av stranden . Hotellet har også en lite boutique som tilbyr beachwear og andre nødvendigheter. Luksuriøse rom med utsikt, på et lite luksushotell, er ikke billig, men det er faktisk verdt det når både servicenivået og alt annet de tilbyr er meget bra. Vi kan anbefale dette hotellet, spesielt hvis du vil ha en avslappende og ukomplisert ferie for voksne på Rhodos.

 
28.08.2017

Innlegg av Stig K Oslo, Norge

Enestående service og fullstendig avkobling

Hotellet ligger i en åsside to kilometer utenfor Lindos city (nord). Dette er vårt andre besøk av dette hotellet, og nok en gang ble dette fullstendig avkobling hvor vi nok en gang fikk oppleve service i særklasse. Hotellet har en diskret front ut mot gaten, men med en gang du er innenfor i den delikate resepsjonen åpner det seg opp mot området nedenfor og sjøen. Dette gir en pekepinn om hva man har i vente. Utsikten er imponerende, og det er faktisk vanskelig å slutte å smile når du først er inne. Innsjekking håndteres på en meget vennlig og profesjonell måte. Mens bagasjen vår ble fraktet til rommet, ble vi plassert på terrassen utenfor baren med et glass musserende vin. Flott utsikt over området og hotellets fasiliteter. Rommet vi hadde denne gangen var det samme som sist, og var fantastisk med en stor seng, et flott separat bad med både boblebad, separat toalett og separat dusj. Rommet hadde en fantastisk utsikt over stranden og strandområdet som ligger nedenfor. Det er godt med skapplass, en fin minibar, flatskjerm-TV, og et salong område med utgang til til balkongen. Den store restauranten serverer utmerket mat, både frokost, lunsj og middag. Hotellet har i tillegg en restaurant som, blant annet, har en spesielt hummerkveld (mandager). Vi anbefaler å prøve dette måltidet. Det største bassengområdet ligger rett utenfor hotellets hovedrestaurant, og har en egen bar som server dette området. Det er andre bassenger lett tilgjengelig på forskjellige nivåer av hotellet som du kan bruke. I tillegg har hotellet har sin egen private strand som er tilgjengelig ved å ta ulike heiser ned til 1.etasje (avhengig av hvilket nivå rommet ditt er plassert på). Stranden er dedikert Lindos Blu sine gjestene, og tilbyr et greit utvalg av mat og drikke. Stranden er veldig (sandstrand) og har ingen steiner i motsetning til andre deler av stranden utenfor Lindos Blu sitt område. Hotellet har også en lite boutique som tilbyr beachwear og andre nødvendigheter, samt et eget kontor for leiebil. Luksuriøse rom med fantastisk utsikt, på et luksushotell, er ikke billig, men det er faktisk verdt det når både servicenivået og alt annet de tilbyr er fremragende. Vi kan anbefale dette hotellet på det sterkeste, spesielt hvis du vil ha en avslappende og ukomplisert ferie på Rhodos.

 
04.09.2015

Innlegg av Sigmund A Stavern, Vestfold, Norway

FULLSTENDIG AVKOBLING !

Lindos Blu er et fantastisk hotel, beliggende 2 km fra Lindos by. Absolutt luksus, hvor man blir ivaretatt så godt som det bare er mulig. Fantastisk personale overalt, som gjør sitt ytterste for at man skal trives og ha det behagelig. Rommet vårt var stort og delikat, deilig bad og balkong med en flott utsikt. Hotellet i seg selv er ganske unikt, der det ligger i en helling ned mot sjøen og stranda. Restaurant med en fantastisk utsikt, som det forøvrig er overalt i hotellet - flink arkitekt ! nydelig mat og super service. Flere bassenger, et stort med maks lengde 25 m - hvor jeg svømte 1000 m hver dag ! Et mindre lenger ned i hotellet, og ett på laveste nivå mot stranda. Hvor det forøvrig også var en deilig lunsj-restaurant med kjempegod mat. Treningsstudio med det du trenger av apparater for å holde formen ved like, sauna og steamrom, som vi brukte hver dag etter trening - deilig ! Vi dro inn til Lindos by 3 kvelder og spiste middag. Det var kjempekoselig ! Flotte tak restauranter - roof gardens - med god gresk mat. Kan absolutt anbefales. Og så var det jo deilig da - når man har blitt voksen - å slippe barn og unger :-) Privat strand med flotte fasiliteter, hyggelig servering og deilig vann. Kan man ønske seg noe mer ?

 
01.10.2014

Innlegg av focus1232013 Lillehammer

Luksus

Jeg og min kone var på Lindos Blu fra 7 sep 2014, ble møtt av en fantastisk service, vi fikk omvisning fra resepsjonen ved ankomst og kunne slappe av med hvitvin i resepsjonen, vi ble fulgt til rommet der kofferten våre da hadde blitt plassert. Vi hadde halvpensjon, og middagen var variert og tre retters, med suppe til forrett-salat som mellomrett-valg mellom to middagsretter-dessertbaren til slutt. Min kone har nøtteallergi og hun ble passet på veldig av ei fantastisk jente i inngangen til restauranten, som forklarte hva hun ikke kunne spise. Egen strand med kelnere som tok opp bestilling av drikke og event. lunsj. La igjen håndkle på solsenga, da lå det nytt på rommet når vi kom opp igjen + vi fikk nye håndkle på kvelden på rommet med en overraskelse som sjokolade eller lignende. Absolutt alle som jobbet der var fantastisk blide og alt var skinnende reint. Kan anbefales hvis du vil ha stillhet og god service.

 
17.08.2014

Innlegg av Inahj Oslo, Norge

Et fantastisk feriested for voksne

Vi bodde på Lindos Blu i juli/august 2014. Det er det fineste hotellet vi noen gang har vært på. Personalet gjør en eksemplarisk jobb og vi har aldri opplevd bedre service! Jeg har cøliaki og dette er den eneste ferien hvor jeg har kunnet spise uten å uroe meg for å bli dårlig. Begge restaurantene serverer mat av høy kvalitet, men gourmetrestuaranten ga oss en smaksopplevelse vi aldri har opplevd maken til. Det eneste skuffende på turen var selve Rhodos som feriested. Så om vi skal tilbake til Rhodos, så er det kun for å bo på Lindos Blu.