Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,8 av 10 Basert på 13 vurderinger
Total vurdering
 
9,8 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,9 / 10
Fasiliteter
 
10,0 / 10
Mat og drikke
 
9,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,8 / 10
Service
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Vi har vært på Lindos Blu 6 ganger og det forteller litt om hvor fornøyd vi er👍
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


10 av 10

+
Atmosfæren, rommet, maten............
-

Bekreftet gjest: 2022-07-03


10 av 10

+
De ansatte
-
Ingenting

Bekreftet gjest: 2021-10-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

97% anbefaler hotellet

1920 vurderinger
Utmerket
 
1788
Veldig bra
 
105
Bra
 
20
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

10.08.2020

av 706cathrinet Hamar, Norge

Avslapping/kjærlighetstur

Herlighet for et enestående hotell!! Vanskelig å vite hvor man skal begynne her. Vanligvis så har man positive og negative ting man kan dra frem på en anmeldelse, men er er det ingenting å sette fingeren på. Og da mener jeg ingenting. Ankomst på hotellet (ca 1 time fra flyplassen) blir du mottatt av et extremt hyggelig og service-innstilt personale. Innsjekk var enkelt og raskt, og vi ble vist ut på terrassen med servering av et glass prosecco mens vi ventet på at bagasjen ble levert på rommet vårt. Vi ble personlig fulgt på rommet av resepsjonisten og på rommet ventet iskald rosevin lagt i isbøtte. Terrasse og endeløs utsikt over middelhavet. Stor juniorsuite som virkelig var ren og i orden. Lite visste vi at dette skulle bli en uke i luksus. Utsikten og beliggenheten av hotellet utmerket seg veldig, kort vei ned til stranden for den som ønsker det. Kort vei til Lindos By (ca 5 min med taxi) og resepsjonen sørger for bestillinger av taxi og leie av bil evt mc levert på døren av hotellet. Alt for at vi skulle ha det enklest mulig. Men er er spesielt 2 ting jeg vil trekke frem ved dette hotellet som ingen noen gang kan måle seg med, det er servicen personalet yter og maten. Dette er grunn nok til å dra tilbake. Maken til oppvartning og hyggelige mennesker skal man lete lenge etter. Du får alt du trenger til enhver tid, det du ikke har skaffer de! Maten er av en annen liga, sjefen på kjøkkenet gjør en extremt god jobb. Han er helt rå på ferdigstillelse og veldig kreativ. Alt vi fikk servert på denne uka var helt perfekt, ingenting å utsette. Vi vet at han prøver å få en Michelin stjerne, og hvis ikke han får den bør ingen få den. Vi heier på deg!! Man skal helst ikke nevne navn i slike anmeldelser men jeg klarer ikke la være her. Extra takk til Ivana, Ines, den søte damen som serverte frokost (litt usikker på navn) og sist men ikke minst Mr Theodosis Kovios. Han er helt fantastisk og hotellet er heldig som har han:-) Tusen takk til alle på Lindos Blu som gjorde dette besøket uforglemmelig og at vi mer enn gjerne kommer snart tilbake:-) Hilsen fra Cathrine Og Tom fra Norge, vi kommer tilbake:-)

 
16.08.2018

av Stig K Finstadjordet, Norge

Super service

Hotellet ligger i en åsside to kilometer utenfor Lindos city (nord). Dette er vårt tredje besøk ¨på dette hotellet, og nok en gang ble det fullstendig avkobling hvor vi fikk oppleve service i særklasse. Hotellet har en diskret front ut mot gaten. Utsikten når du kommer inn er imponerende, og det er faktisk vanskelig å slutte å smile når du først er inne. Innsjekking håndteres (også denne gangen) på en meget vennlig og profesjonell måte. Rommet vi fikk denne gangen var helt i bunnen av hotellkomplekset og hadde ikke samme "wow-faktor" som ved tidligere besøk. Men, innholdet på rommet var det samme med en stor seng, et flott separat bad med både boblebad, separat toalett og separat dusj. Rommet hadde utsikt over stranden og strandområdet som ligger nedenfor. Det er godt med skapplass, en fin minibar, flatskjerm-TV, og et salong område med utgang til til balkongen. Den store restauranten serverer god mat, både frokost, lunsj og middag. Denne gangen var kvaliteten på maten dårligere enn hva vi har opplevd ved tidligere besøk. Buffeten var ikke like tiltrekkende (bade frokost og middag), og noen av rettene var ikke helt bra tilberedt. Noe skuffende faktisk. Hotellet har i tillegg en restaurant som, blant annet, har en spesielt hummerkveld (mandager), samt ála carte (tasting menu) andre dager. Det største bassengområdet ligger rett utenfor hotellets hovedrestaurant, og har en egen bar som server dette området. Det er andre bassenger lett tilgjengelig på forskjellige nivåer av hotellet som du kan bruke. Servicen her er upåklagelig. I tillegg har hotellet har sin egen private strand som er tilgjengelig ved å ta ulike heiser ned til 1.etasje (avhengig av hvilket nivå rommet ditt er plassert på). Stranden er dedikert Lindos Blu sine gjestene, og tilbyr et greit utvalg av mat og drikke. Stranden er en sandstrand og har få steiner i motsetning til andre deler av stranden . Hotellet har også en lite boutique som tilbyr beachwear og andre nødvendigheter. Luksuriøse rom med utsikt, på et lite luksushotell, er ikke billig, men det er faktisk verdt det når både servicenivået og alt annet de tilbyr er meget bra. Vi kan anbefale dette hotellet, spesielt hvis du vil ha en avslappende og ukomplisert ferie for voksne på Rhodos.

 
28.08.2017

av Stig K Finstadjordet, Norge

Enestående service og fullstendig avkobling

Hotellet ligger i en åsside to kilometer utenfor Lindos city (nord). Dette er vårt andre besøk av dette hotellet, og nok en gang ble dette fullstendig avkobling hvor vi nok en gang fikk oppleve service i særklasse. Hotellet har en diskret front ut mot gaten, men med en gang du er innenfor i den delikate resepsjonen åpner det seg opp mot området nedenfor og sjøen. Dette gir en pekepinn om hva man har i vente. Utsikten er imponerende, og det er faktisk vanskelig å slutte å smile når du først er inne. Innsjekking håndteres på en meget vennlig og profesjonell måte. Mens bagasjen vår ble fraktet til rommet, ble vi plassert på terrassen utenfor baren med et glass musserende vin. Flott utsikt over området og hotellets fasiliteter. Rommet vi hadde denne gangen var det samme som sist, og var fantastisk med en stor seng, et flott separat bad med både boblebad, separat toalett og separat dusj. Rommet hadde en fantastisk utsikt over stranden og strandområdet som ligger nedenfor. Det er godt med skapplass, en fin minibar, flatskjerm-TV, og et salong område med utgang til til balkongen. Den store restauranten serverer utmerket mat, både frokost, lunsj og middag. Hotellet har i tillegg en restaurant som, blant annet, har en spesielt hummerkveld (mandager). Vi anbefaler å prøve dette måltidet. Det største bassengområdet ligger rett utenfor hotellets hovedrestaurant, og har en egen bar som server dette området. Det er andre bassenger lett tilgjengelig på forskjellige nivåer av hotellet som du kan bruke. I tillegg har hotellet har sin egen private strand som er tilgjengelig ved å ta ulike heiser ned til 1.etasje (avhengig av hvilket nivå rommet ditt er plassert på). Stranden er dedikert Lindos Blu sine gjestene, og tilbyr et greit utvalg av mat og drikke. Stranden er veldig (sandstrand) og har ingen steiner i motsetning til andre deler av stranden utenfor Lindos Blu sitt område. Hotellet har også en lite boutique som tilbyr beachwear og andre nødvendigheter, samt et eget kontor for leiebil. Luksuriøse rom med fantastisk utsikt, på et luksushotell, er ikke billig, men det er faktisk verdt det når både servicenivået og alt annet de tilbyr er fremragende. Vi kan anbefale dette hotellet på det sterkeste, spesielt hvis du vil ha en avslappende og ukomplisert ferie på Rhodos.

 
04.09.2015

av Sigmund A Stavern, Vestfold, Norway

FULLSTENDIG AVKOBLING !

Lindos Blu er et fantastisk hotel, beliggende 2 km fra Lindos by. Absolutt luksus, hvor man blir ivaretatt så godt som det bare er mulig. Fantastisk personale overalt, som gjør sitt ytterste for at man skal trives og ha det behagelig. Rommet vårt var stort og delikat, deilig bad og balkong med en flott utsikt. Hotellet i seg selv er ganske unikt, der det ligger i en helling ned mot sjøen og stranda. Restaurant med en fantastisk utsikt, som det forøvrig er overalt i hotellet - flink arkitekt ! nydelig mat og super service. Flere bassenger, et stort med maks lengde 25 m - hvor jeg svømte 1000 m hver dag ! Et mindre lenger ned i hotellet, og ett på laveste nivå mot stranda. Hvor det forøvrig også var en deilig lunsj-restaurant med kjempegod mat. Treningsstudio med det du trenger av apparater for å holde formen ved like, sauna og steamrom, som vi brukte hver dag etter trening - deilig ! Vi dro inn til Lindos by 3 kvelder og spiste middag. Det var kjempekoselig ! Flotte tak restauranter - roof gardens - med god gresk mat. Kan absolutt anbefales. Og så var det jo deilig da - når man har blitt voksen - å slippe barn og unger :-) Privat strand med flotte fasiliteter, hyggelig servering og deilig vann. Kan man ønske seg noe mer ?

 
01.10.2014

av focus1232013 Lillehammer

Luksus

Jeg og min kone var på Lindos Blu fra 7 sep 2014, ble møtt av en fantastisk service, vi fikk omvisning fra resepsjonen ved ankomst og kunne slappe av med hvitvin i resepsjonen, vi ble fulgt til rommet der kofferten våre da hadde blitt plassert. Vi hadde halvpensjon, og middagen var variert og tre retters, med suppe til forrett-salat som mellomrett-valg mellom to middagsretter-dessertbaren til slutt. Min kone har nøtteallergi og hun ble passet på veldig av ei fantastisk jente i inngangen til restauranten, som forklarte hva hun ikke kunne spise. Egen strand med kelnere som tok opp bestilling av drikke og event. lunsj. La igjen håndkle på solsenga, da lå det nytt på rommet når vi kom opp igjen + vi fikk nye håndkle på kvelden på rommet med en overraskelse som sjokolade eller lignende. Absolutt alle som jobbet der var fantastisk blide og alt var skinnende reint. Kan anbefales hvis du vil ha stillhet og god service.