Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 55 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Turid,
Nesbyen

+
Rent og ryddig. Blide og hyggelige betjening...
-
Måtte ut av rommene kl.10. avreise dag, ingen mulighet for å betale for å ha rommet lengre selv om det ikke ble leid ut før vi dro kl.17.00. Fikk lov til å dusje i utedusjen v/solsengene..... Bassenget og solsengene ble ryddet/stengt kl.18.00 hver dag !!

Bekreftet gjest: 2019-07-23


9 av 10

Gunn,
Stamsund

+
Rengjøringen og betjeningen
-
Litt dumt å måtte sjekke ut klokken 10 for så gå og vente i 7 timer før bussen hentet oss. Spurte om å få beholde rommet lenger mot betaling, men det gikk ikke. så det ble en lang dag uten mål og mening

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

Anita,
Nordfjord

+
Godt reinhald og hjelpsame, blide tilsette. Ligg ved sjøen. Fint å bade sjølv om der ikkje er strand. Gode solsenger. Eignar seg godt for større born, ungdom og vaksne.
-
Grovbrød eller rundstykker på frukosten, Juice (det som var der var meir som saft) Hadde vore fint med litt meir hyller på badet, med plass til toalettveske på. Badebrygga var ok, men treng litt vedlikehald på trinna. Nokre armeringsjern som stakk opp her og der i sjøkanten kan vere farlege.

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

Marit,
Oslo

+
Fantastisk beliggenhet; stille og rolig helt nede ved sjøen med gangavstand inn til sentrum, sjøutsikt fra alle rom, stranddekk med gratis solstoler og brygge/badetrapp, stort badebasseng for de som ønsker det,
-
Litt mer utvalg når det gjelder påleggsalternativ til frokosten, grovere brød eller knekkebrød.

Bekreftet gjest: 2019-07-02


9 av 10

,

+
Renslighet
-
Etter å ta dusj er hele gulvet på badet vått. Men terkes fort.

Bekreftet gjest: 2019-06-25


10 av 10

Aurora,
Nesbyen

+
Rengjøringen var super.
-
Det ble spilt av høy musikk alt for tidlig på morgenen.

Bekreftet gjest: 2019-06-25


10 av 10

Bibbi ,
Larvik, Norge

+
Renslig, veldig hyggelig og stor service av personalet.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-25


8 av 10

Marit,
Oslo

+
Fantastisk beliggenhet helt ned til havet, samt sentralt. Utrolig bra rengjøring.
-
Det meste av drikke kunne ha vært bedre. Dette gjelder særlig cocktails.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


10 av 10

Unni,
Sarpsborg

+
Nydelig beliggenhet og hyggelig personale. Vi vil spesielt berømme rengjøringspersonalet. Vi har aldri opplevd renere hotell!
-
Rommene er små, men det fungerte likevel greit. Vi skulle ønske at det var en vannkoker på rommet

Bekreftet gjest: 2019-06-04


9 av 10

Grethe,
Sarpsborg

+
Rom ved havet
-
Frokost til 10.30 og utsjekking 12

Bekreftet gjest: 2019-06-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

55 vurderinger
Utmerket
 
29
Veldig bra
 
13
Bra
 
6
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

31.07.2017

Innlegg av toresuul Herceg-Novi, Montenegro

Nært perfekt

Lite familiedrevet hotell som ligger bittelitt utenfor midten av sentrum. Meget serviceinnstilte medarbeidere. Fikser bortimot alt. Har sjeldenhet sett ett så rent hotell, det vaskes hele tiden. Transport til diverse ordnes på ett blunk. Bra mat har de også. God frokost der du kan bestille omelett etc. Flott bassengområde. Bassengbaren ivaretok også ungdommene i reisefølget veldig bra. Anbefales LETT!

 
20.07.2015

Innlegg av Morkalisa Volda, Norge

Barracuda Apartments, ikke trygt!

Leiligheten ligger i 3. etg på Barracuda hotel og er privat eid. Vi leide leilighet gjennom booking.com. Da vi kom frem fik vi beskjed pr e-post om å ring et nr for å få tilgang til leiligheten. Etter noe om og men (dårlig engelsk) kom det en housewife og vi fikk nøkkel. I annonsen stod det at kjøkkenet skulle være fullt utstyrt, internett var inkludert, hageområde skulle der være osv. Vi måtte be om at det ble redd opp en ekstra seng, vi måtte be om to håndklær til så vi hadde ett hver. Der var ikke sittegruppe som forespeilet i annonsen, og utemøbleirngen var vaklevorne trekrakker. Fin utsikt og tilgang til basseng var der, men om du bor i leilighet (ikke inne i hotelldelen) må du betale for solsenger eller bruk av bassenget (60-80 nkr) alt etter som hvem som er på jobb i bassengbaren. Veldig hyggelig betjening der, og bassengområdet er veldig rent og fint. Wifi-kode fikk vi ved å bruke bassenget. Den 5. natten vi lå i leiligheten hadde vi innbrudd. Det kom inn en mann klokken halv fire om natten. Han låste seg inn med nøkkel. Jeg våknet av at han var i rommet og brølte, så mannen fikk panikk og stakk. Nøkkelen hans stod igjen i døren på utsiden. Da vi ringte Natalia for å fortelle om dette, blåste hun av oss, og sa det var helt normalt at folk låste seg inn midt på natten får å "sjekke at alt er ok". Vi byttet hotell på sekundet og fikk kranglet oss til å få igjen penger for tre netter som vi ikke fikk brukt. Dette er useriøst og leiligheten holder ikke det annonsen lover. Hagen så vi aldri noe til. Det er et godt stykke å gå inn til sentrum fra hotellet (ca 15. minutt), på smalt fortau. Private beach area egner seg ikke til bading, men det er sikkert fint til soling.

 
15.07.2015

Innlegg av Hilde L Voss, Norge

Kjempegod lunsj og ypperlig service

Svært god mat og god service av flinke og raske servitører. Grilla grønnsaker, fetaost og cæsarsalaten var kjempegod. fin plass, flotte solsenger. Har ikkje budd på hotellet. Fint basseng. Ikkje strand, men klipper med trapp. Bar ved solsenger ved sjøen.

 
17.07.2019

Innlegg av Gardiage

Last minute disappointment

Average price hotel, very nice view from the pool area. For us it was very annoying to listen that kind of music they was playing almost around the clock. The music was noisy, boring and 90’s disco and from back in the 2000’s; Rihanna’s first hits, Coco Jambo and so on. That kind of beautiful scenery would have deserved more variaton of music and absolutely more like ambient music (chill out, jazz, etc). In the last morning there was also one huge disappointment for us; we had very early check out time (because the bus pick-up) and the hotel stuff had promised to make us some breakfast package that we could take with us, but they only made those for few residents, not all of us. They also said that they ”do not know anything about the breakfast package”, although they had already made them for some residents. Big minus for that!

 
09.07.2019

Innlegg av zasar82

Great hotel with super friendly and helpful staff

Great hotel with super friendly and helpful staff. Location just 10 minutes of the beach walk with great breakfast and food for lunch and evening served at the restaurant. Plenty of sun beds by the pool and on the terrace at the ocean front.