1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Clubrom med 2 ordinære senger

Eksklusive clubrom med moderne utstyr og tradisjonell stil. Dobbeltseng eller to større separate senger. Ekstraseng i sovesofa. Stor TV, DVD-spiller og lydsystem. Espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Som gjest i et clubrom har du tilgang til Club Lounge med gratis forfriskninger, ettermiddagste og cocktail samt noe å bite om kveldene, Det finnes også en à la carte meny hele dagen (mot avgift). Du får også en Club Lounge-internettaccess og 24-timers butlerservice. Du kan velge mellom flere ulike frokostalternativ og har tilgang til et ekstra basseng. Bor du i et Clubrom har du i tillegg en egen inspirerende lounge med lokal informasjon om øya og en agenda med ulike arrangementer og aktiviteter.
Romstørrelse: Ca. 58 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Deluxerom

Deluxerom. Elegant innredet med en genuin balinesisk stil. Dobbeltseng eller to separate senger. Mulighet for ekstraseng. TV, kaffe- og tefasiliteter. Te, kaffe, frukt og kaker er tilgjengelig døgnet rundt. Gratis WiFi og safe. Gratis luftkondisjonering med bevegelsesensor. Badekar, dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 er barn

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er innredet med mørkt tre og med badeværelser av marmor. Dobbeltseng eller to separate senger. Muligheter for ekstraseng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar, dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr./uke.
Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Superiorrom

Superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar, dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn