Atlantis The Palm

  • • Familieluksus
  • • Flere enn 20 barer og restauranter
  • • Gratis inngang til badelandet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte.

Atlantis The Palm er det kjente hotellet som er sin egen destinasjon. Her venter en eventyrlig ferie for hele familien! Kulinariske fulltreffere, fine forretninger, akvarium og Midtøstens største badeland taler sitt tydelige språk – på Atlantis The Palm lever du som en greve. Og sist men ikke minst – rett utenfor hotellets porter ligger den kilometerlange stranden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Å reise hjem
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte Atlantis The Palm ligger på den kunstige øya Palm Jumeirah i Dubai. Hotellet har egen strand, i tillegg til et bassengområde med solsenger og parasoller. Over 20 barer og buffé- og à la carte-restauranter med mat fra alle verdens hjørner (noen restauranter har nedre aldersgrense på 10 år). En av restaurantene eies av skuespilleren Robert De Niro, en annen av den britiske stjernekokken Gorden Ramsay. Dessuten er her tesalong og nattklubb. Pent antrekk i alle restauranter. Noen av restaurantene har 10 års grense.

Gratis WiFi i enkelte barer og restauranter. Tennis, massasje og treningsrom, samt spa – noen aktiviteter mot avgift. Muligheter for personlig trener, mot avgift. Room service og vaskeriservice. Dykkesenter. På hotellområdet er der mer enn 30 butikker, blant annet Chanel og Tiffany & Co. Dessuten går det gratis hotellbuss til ulike shoppingsentre i Dubai flere ganger om dagen. Lokaltrafikk.

På hotellområdet ligger The Lost Chambers – et enormt akvarium med over 65 000 fisk, og også haier. Barneklubb i hotellets regi (3-12 år), og "Rush" for tenåringer, med dataspill og PlayStation, filmrom og en bar som serverer milkshakes og alkoholfri drikke. Barne- og ungdomsklubben er mot avgift for gjester i dobbelt- og deluxerom.

Gratis entré til Midtøstens største badeland, Aquaventure, med flere utfordrende vannsklier og privat strand. En av skliene går i tunnel gjennom haiakvariet, eller man kan rafte ned en foss. Her er også et område spesielt for de mindre barna.

Måltider

  • Frokostbuffé eller halvpensjon samt nyttårsmiddag inkludert.
  • Ved halvpensjon er frokost og middag inkludert. Drikke er ikke inkludert. Du kan velge mellom et titalls ulike restauranter på hotellet.

Verdt å vite

Renoveringsarbeidet på hotellet vil pågå frem til slutten av 2019. Gjestene vil bo langt unna delene som er under oppussing. Hotellets fasiliteter er åpne som vanlig.

I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2019/20 har alle rom balkong, noen med havutsikt.