Reiser til magiske Muscat

Muscat

  • • Muscat – Et skattekammer
  • • Ligger vakkert til mellom fjell og hav
  • • Topp moderne blandet med historiske kvartaler

Muscat – Et skattekammer! I denne historiske havnebyen møter øst og vest hverandre. Dette er hjemstedet til overdådige palasser, festninger og en av de eldste markedsplassene i den arabiske verden.Fakta om Muscat

Mat og drikke

Oman har mange restauranter, men de fleste gode restaurantene i Muscat er tilknyttet de beste hotellene. Her kan man velge mellom blant annet omansk, indisk, libanesisk og meksikansk mat. Det er også mulig og finne gode fiskerestauranter. Den gode maten fra Midtøsten inntas gjerne med levende musikk og uteservering.

Strender

Muscat byr også på andre ting enn gode sightseeing- og shoppingmuligheter. Her finner du en rekke fine sandstrender der du kan slappe av og nyte solen og hvor du er garantert høye badetemperaturer. En av de bedre strendene finner du i den hotellrike bydelen Al Qurm. Det finnes også flere andre strender der korallrevene ligger bare noen svømmetak ute, så husk å ta med snorkel og dykkemaske.

Mer fakta

Været

jan 25°c
feb 26°c
mar 28°c
apr 32°c
mai 36°c
jun 37°c
jul 36°c
aug 35°c
sep 34°c
okt 33°c
nov 29°c
des 26°c

Alle reisemål Oman

Salalah

Reis til Salalah og bli kjent med Omans nest største by. Salalah byr på både lange sandstrender og dykking, og et travelt byliv blant souker og kaféer. Dra på hvalsafari, sov under stjernene i ørkenen og nyt luksusen på ett av de flotte hotellene i byen. Spennende, annerledes og eksotisk!