Jobb i Apollo – ledige stillinger

Jobb i Apollo Travel Group

Er du på utkikk etter en ny jobb? Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere. På denne siden vil du til enhver tid finne informasjon om våre ledige stillinger.

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører. Vi arrangerer charterreiser, cruise, treningsreiser og rundreiser. Reiser med fleksibel reiselengde inngår også i utvalget – da velger du selv hvor du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Apollo i Norge, Sverige, Danmark og Finland sammen med flyselskapet Novair, spesialarrangørene Golf Plaisir, Lime travel og treningsanlegget Playitas på Fuerteventura, utgjør DERTOUR Group. Gruppen har nærmere 900 medarbeidere og 1 million reisende hvert år. 

Les mer om våre stillinger i utlandet 
 

Ledige stillinger i Apollo Travel Group:

 

Våre varemerker


 

Apollo logo
Novair logo
Playitas logo
Xtravel logo
Krone golf logo
Golf Plaisir logo
Lime Travel logo

 

Apollo og DER Touristik Nordic AB

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med omtrent 500 medarbeidere og en million reisende hvert år. Med oss kan kunden reise til hele verden, uansett om denne vil reise på en avslappende sol- og badeferie, ta en treningsuke i varmen eller tilbringe en weekend i en spennende storby.
Vi arrangerer charterreiser, treningsreiser, storbyreiser og cruise, samt at vi tilbyr sikker bestilling av fly og hotell separat om kunden foretrekker selv å sette sammen reisen.

Apollo danner, sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir og Lime Travel, samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Siden 2015 er vi en del av det privateide tyske konsernet REWE med over 300 000 medarbeidere. Apollo jobber aktivt med bærekraftige reiser og sosialt ansvar og vi samarbeider med SOS Barnebyer, Ecpat, og Apollo ble Travelifesertifisert i 2016.

Våre samarbeidspartnere

Apollo samarbeider med Ecpat, SOS Barnebyer og er Travelifesertifisert.