Le Meridien Lav

Le Meridien Lav

  • • Førsteklasses strandhotell i Podstrana
  • • Luksuriøst spa med herlige behandlinger

Luksuriøse Le Meridien Lav i Split er et meget godt valg for deg som setter krav til kvalitet. Hotellet ligger sør for Split og er det flere restauranter og barer, et herlig bassengområde, strand og egen marina. I hotellets spa kan du benytte innendørsbassenget, flere badstuer og unne deg en deilig behandling eller to.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og pent over alt og et flott hotell, men veldig dyrt der. Et minus🤔
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Meridien Lav er et luksuriøst hotell som ligger i Podstrana utenfor Split. Meget pent bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Poolbaren Laguna serverer drikke, enkle retter og snacks. Egen strand med vannsport (mot avgift).

På hotellet er det fire restauranter. Spalatum byr på panorama utsikt over Adriaterhavet og har et moderne kjøkken med inspirasjon fra Middelhavet samt en stor vinkjeller. Gooshter Beach Club serverer Asian fusion og street food. Conlemani er en italiensk restaurant med herlig atmosfære og flott utsikt over marinaen. Strandbaren 7 Palms Bar & Grill serverer grillretter og lettere måltider. Det er flere barer med blant annet en champagnebar for aperitiff og et glass vin i luksuriøse omgivelser. I Arte Café henger moderne kunstverk av lokale kunstnere og det serveres kaffe, te, kaker og småretter.

Fine Cupera Wellness and Spa med oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi og massasje mot avgift. Treningsrom og badstue. Tennis mot avgift. Basketball. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og barnepass mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon. Romservice mot avgift. Parkering mot avgift. Strykejern og -brett kan lånes. Privat marina, flere butikker og kunstgalleri. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon ( frokost- og middagsbuffé i restaurant Spalatum).

Tidlig og sent på sesongen (mai, juni, september og oktober) kan middag serveres som treretters middag i stedet for buffé.

Verdt å vite

  • Noen barer, snackbarer og restauranter er kun åpne i høysesong.
  • Ved innsjekk tar hotellet ut et depositum. Det er mulig å betale kontant eller med kredittkort (400HRK/rom og natt). Depositumet refunderes ved utsjekk.

Alle hoteller – Split & Podstrana

Ringo

Leilighetshotellet Ringo ligger like ved stranden i den lille landsbyen Podstrana, en mil fra Split. Leilighetene er lyse og moderne og på taket ligger det lille bassenget. Det er flere hyggelige restauranter og tavernaer i Podstrana.