Ringo

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Ringo ligger like ved stranda i den lille landsbyen Podstrana, en mil fra Split. Leilighetene er lyse og moderne og på taket ligger det lille bassenget. Det er flere hyggelige restauranter og tavernaer i Podstrana.

Ukeans Deal

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Kroatia! 

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill senest 30. juni 2024.

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Mindre toromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nytt og delikat, god standard, hadde alt man trenger og vel så det.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ringo er et moderne leilighetshotell som består av to bygninger. Et lite basseng på taket med noen solsenger og parasoller. Hotellet ligger rett ved stranda cirka 1 kilometer utenfor den lille byen Podstrana. Håndkleservice på stranda mot avgift.

Minimarked i nærheten. Hovedvei må krysses for å komme til stranda. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Cirka 10 kilometer til de sentrale delene av Split. Bussholdeplass like ved hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Split & Podstrana

Le Meridien Lav

Luksuriøse Le Meridien Lav i Split er et meget godt valg for deg som setter krav til kvalitet. Hotellet ligger sør for Split og er det flere restauranter og barer, et herlig bassengområde, strand og egen marina. I hotellets spa kan du benytte innendørsbassenget, flere badstuer og unne deg en deilig behandling eller to.