Le Meridien Lav

Le Meridien Lav

  • • Førsteklasses strandhotell i Podstrana
  • • Luksuriøst spa med herlige behandlinger

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Le Meridien Lav i Split er et meget godt valg for deg som setter krav til kvalitet. Nyt sol og sjø på den deilige hotellstranda og unn deg en luksuriøs behandling eller to i det fine spaet – det fortjener du!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 2 personer. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Renoverte dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Le Meridien Lav ligger i Podstrana utenfor Split. Meget pent bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Poolbaren Laguna.

Hotellet har 4 restauranter: Spalatum med et moderne kjøkken med inspirasjon fra Middelhavet og stor vinkjeller. Gooshter Beach Club byr på Asian fusion og street food. Conlemani er en italiensk restaurant med herlig atmosfære og flott utsikt. 7 Palms Bar & Grill er strandbaren som serverer grillretter og lettere måltider. Det er flere barer med bl. a. en champagnebar for aperitiff og et glass vin i luksuriøse omgivelser. I Arte Café henger moderne kunstverk av lokale kunstnere og det serveres kaffe, kaker og småretter.

Gratis WiFi i fellesområdene. Nyrenovert Cupera Wellness and Spa med oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi og massasje mot avgift. Trimrom og badstue. Tennis mot avgift. Basketball. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og barnepass mot avgift. Flere butikker og kunstgalleri. Room service. Vannsport på hotellstranden, mot avgift. Privat marina. Hotellbuss til Split i juli og august (cirka 20 minutter) mot avgift. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon består av frokostbuffé og middag i restaurant Spalatum. Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-12 år gratis.