Le Meridien Lav

Le Meridien Lav

  • • Førsteklasses strandhotell i Podstrana
  • • Luksuriøst spa med herlige behandlinger
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Luksuriøse Le Meridien Lav i Split er et meget godt valg for deg som setter krav til kvalitet. Her er det flere restauranter og barer, et herlig bassengområde, strand og egen marina. I hotellets spa kan du unne deg en deilig behandling eller to.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Renoverte dobbeltrom for 2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God frokost
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Le Meridien Lav ligger i Podstrana utenfor Split. Meget pent bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Poolbaren Laguna serverer drikke, enkle retter og snacks. Egen strand med vannsport (mot avgift).

PÅ hotellet er det fire restauranter. Spalatum byr på panorama utsikt over Adriaterhavet og har et moderne kjøkken med inspirasjon fra Middelhavet samt en stor vinkjeller. Gooshter Beach Club serverer Asian fusion og street food. Conlemani er en italiensk restaurant med herlig atmosfære og flott utsikt over marinaen. Strandbaren 7 Palms Bar & Grill serverer grillretter og lettere måltider. Det er flere barer med blant annet en champagnebar for aperitiff og et glass vin i luksuriøse omgivelser. I Arte Café henger moderne kunstverk av lokale kunstnere og det serveres kaffe, te, kaker og småretter.

Nyrenovert Cupera Wellness and Spa med oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi og massasje mot avgift. Treningsrom og badstue. Tennis mot avgift. Basketball. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og barnepass mot avgift.

Gratis wifi i fellesområdene og døgnåpen resepsjon. Room service. Privat marina, flere butikker og kunstgalleri. Hotellbuss til Split i juli og august (cirka 20 minutter) mot avgift. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon består av frokostbuffé og middag i restaurant Spalatum. Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-12 år gratis.