Skjærgårdscruise i Kroatia med MS Captain Bota

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Bli med oss på et herlig skjærgårdscruise i Kroatia med yachten Captain Bota. Underveis nyter du sjølivet i komfortabel lugar, med badestopp og late dager på soldekk. Båten legger til kai tidlig ettermiddag og ligger i havn natten over. I havnene finner du restauranter med lokale spesialiteter, og middagen velger du selv hvor du vil innta.


Livet om bord og i land

MS Captain Bota har tre dekk i tillegg til et stort soldekk med jacuzzi, solsenger og dusjer. Her kan man nyte late dager i sola eller i skyggen mens båten glir forbi den vakre skjærgården i Kroatia. Badeplattformen bak byr på forfriskende bad i sjøen når båten gjør badestopp underveis til ny havn. En flott, stor restaurant som både er inne- og utendørs med panoramavinduer så du alltid har utsikt. WiFi og storskjerm er også tilgjengelig i restauranten/loungen. 

Cruiset byr på mange gode opplevelser også på land. I flere av havnene kan du være med på en utflukt til fots, og det er også mulighet for å leie sykler om du ønsker å utforske områdene rundt. Spesielt Korcula og Mljet egner seg perfekt for en sykkeltur. Uansett kan du benytte tiden til det du ønsker; sol & bad, shopping, naturopplevelser og kulinariske opplevelser. Ikke minst er solnedgangen en vakker opplevelse på enhver øy!

Førsteklasses mat og service

Hver morgen får vi servert helt ferskt brød og til lunsj serveres deilige retter fra Middelhavet. Foruten velkomstmiddag og Captains Dinner er ikke middager inkludert. Vi anbefaler å prøve en lokal restaurant i havnen/byen vi har lagt til kai i. Båten ligger alltid til kai natten over, så du har god tid til å utforske havneområdet.

Komfortable lugarer

M/S Captain Bota har 18 komfortable lugarer på 14-15 kvm med smakfullt interiør innredet med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lugarene på dekk 1 har to koøyer. På dekk 2 er det inngang til lugarene fra dekk; med vindu i døren. Det går en bratt trapp mellom 1. og 2. dekk. I løpet av cruiset er det ett håndkleskift.

Satellitt-TV, minisafe, luftkondisjonering, hårføner, garderobe og plass til bagasje under sengen. Strøm: 220V.

Fakta

Båtnavn: MS Captain Bota ****
Antall passasjerer: 38
Antall lugarer: 18
Lengde: 40,6 meter 
Bredde: 8,1 meter
Byggeår: 2015
Generatorer: 3
Maks hastighet: 9 knop
Motor: 2 x 386 hp

Prisen inkluderer:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon (frokost og lunsj). 
 • Velkomstmiddag og Captains Dinner.
 • Turistskatt og havneavgifter.
 • Gratis wifi om bord. (Dekning varierer).
 • Byrundtur til fots i Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split.

Prisen inkluderer ikke:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transport mellom flyplass og havn. 
 • Inngangsbillett til nasjonalparken Mljet, prisen er 20-25 euro og betales i havna, i euro eller i kuna.
 • Tips/serviceavgift til personalet.
  (Vi anbefaler 50 euro/reisende.)