Deluxerom

Deluxerom med balkong og havutsikt. Rommene ligger i etasjene 9. til 14. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Kaffemaskin. TV. Vegg-til-vegg-teppe. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. To servanter, badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og havutsikt. Rommene ligger i etasjene 6. til 8. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Kaffemaskin. TV. Vegg-til-vegg-teppe. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. To servanter, badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Plaza Duce, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong og begrenset havutsikt. Rommene ligger i etasjene 1. til 5. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Kaffemaskin. TV. Vegg-til-vegg-teppe. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. To servanter, badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3