Plaza Duce

Plaza Duce ligger like ovenfor stranda i Duce, noen kilometer vest for byen Omiz. Fra hotellets takterrasse, der bassengområdet ligger, kan du nyte utsikten og herlige bad. Hotellet har et fint spa med et innendørsbasseng og flere typer badstuer og et treningsrom. Ta bussen inn til Split eller til Omiz eller så leie du en sykkel og blir kjent med omgivelsene.

SUPERSALG!

Reis til Kroatia og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Plaza Duce har et stort bassengområde med et basseng med en grunnere del for barn samt en jacuzzi. Bassengområdet ligger på hotellets takterrasse med en strålende utsikt. Solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

I Restaurant & Pool Bar Sunset kan du spise alt fra en god forrett, en pizza, en Caesarsalat til en fiske- eller en kjøttrett og en deilig dessert. Ta en drink og nyte livet. Poolbaren er åpen fra morgen til midnatt og restauranten fra lunsj til sen ettermiddag. Bufférestauranten Plaza fister med en herlig frokost og en velsmakende middag. Hotellet har en strandbar der du kan ta noe frisk å drikke.

I hotellets spa kan du ta badstue, tyrkisk bad, jacuzzi og svømme i et oppvarmet innendørsbasseng uten avgift, aldersgrense 14 år. Spabehandlinger mot avgift. Treningsrom med aldersgrense 16 år. Yoga. Hotellet har utleie av terrengsykler og vanlige sykler. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bankomat. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Stranda er en grovkornet sandstrand og du kan leie solsenger og parasoller. Vannsporter på stranda. Cirka 150 meter til bussholdeplassen der bussen til Omis og Split går omtrent hver halvtime.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj samt middagsbuffé).

Serveringstider i bufférestauranten Plaza:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag 19.00-21.00.

Lunsjen i helpensjonen serveres som en treretters i poolbaren kl. 12.00-15.00.

Alle hotell – Omis Riviera

Plaza Omis

Plaza Omis ligger perfekt til mellom byen Omis, med sine smale og pittoreske gater, og den fine sand- og rullesteinstranda. Rett utenfor hotellet ligger marinaen og de høye, vakre fjellene danner et vakkert bakteppe. Plaza Omis har flere restauranter og et fint spa for avkobling. Nyt den herlige utsikten over havet fra takterrassen, der du også kan ha en deilig stund i jacuzzien.