Bluesun Neptun

Bluesun Neptun er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger på stranda rett utenfor Tučepi. Her er det et stort herlig bassengområde med basseng og et stort barnebasseng. Langs stranda går en strandpromenade i skyggen av pinjetrær og er perfekt for morgenturen. Aktiviteter for store og små.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom, garden wing for 1-2 personer. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Dei som jobba der var hyggelige og serviceinnstilte. Rommet var nyoppusset.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Neptun har et fint og romslig bassengområde med barneseksjon med en liten vannsklie i bassenget. Solsenger og parasoller ved bassenget og på solterrassen. Håndklær mot depositum. Poolbar.

Bufférestauranten Neptun serverer frokost, lunsj og middag. Det er også en à la carte-restaurant nede ved strandpromenaden. Tre barer, hvorav en poolbar. Vegetar og vegan retter på forespørsel.

Aktiviteter for store og små, blant annet basketball, bordtennis, tennis, aerobics, sandvolleyball, dart og et treningsrom. Sykkelutleie, vannski og bananbåt, alle mot avgift. Underholdning om kvelden. Lekeplass. Barneklubb for barn 4-11 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Hotellet har også en ungdomsklubb for ungdommer 12-16 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Stort hotellområde med hage og flere bygninger. Hotellet består av en hovedbygning og fire sidebygninger. Sidebygningene har tre etasjer, hovedbygningen har åtte etasjer. En av sidebygningene er bygd sammen med hovedbygningen, de øvrige ligger cirka 75 meter fra hovedbygningen. Heis kun i hovedbygningen. Musikk fra bassengområdet kan oppfattes som forstyrrede.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokost i hovedrestauranten kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.00-14.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-21.00.
  • Snacks i en av barene kl. 15.00-17.00 & 23.00-24.00.
  • Kaffe, te og kake kl. 15.00-17.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Tučepi

Tamaris

Velkommen til Tamaris, ett av våre mest populære hotell på Makarskas riviera. Tamaris ligger rett ved strandpromenaden i utkanten av Tučepi og har en av rivieraens finere, og velbesøkte restauranter. Hotellet er et Apollo Mondo Local-hotell og familien som eier hotellet gjør alt for at du skal trives her!

Villa Marija

På lille Villa Marija i Tučepi er det lett å trives. Når du ikke tilbringer tiden på den fine rullesteinstranda, kan du nyte sola på takterrassen, ta en dukkert i innendørsbassenget eller ta en økt i hotellets treningsrom.

Flora

Flora er et populært leilighetshotell som ligger ved rullesteinstranda i Tučepi på Makarskas riviera. Du bor i rolige omgivelser, selv om det er midt i smørøyet med alle byens tilbud rett rundt hjørnet. Her er det et lite basseng og våre gjester vet å sette pris på atmosfæren på Flora.

Laurentum

Laurentum er en liten hotellperle med topp beliggenhet ved strandpromenaden, i hjertet av Tučepi . Fra hotellet kan du skimte småbåthavna, rullesteinstranda og Biokovo-fjellene. Til tross for den sentrale beliggenheten er hotellet en oase med et frodig bassengområde og en herlig terrasse der en en drink kan nytes før middagen.

Villa Mare

På Villa Mare bor du med det mektige fjellmassivet Biokovo som bakteppe og det klare, blå Adriaterhavet rett foran hotellet. Her kan du nyte late dager på den deilige stranden, før du slapper av på balkongen om kvelden.

Bluesun Alga

Bluesun Alga er et stort hotell som byr på herlig feriestemning og ypperlig beliggenhet ved strandpromenaden i Tučepi. Her er det mange fasiliteter og både dag- og kveldsaktiviteter samt et treningsrom.