Yoga og surfing på Bali

Bali er verdenskjent for surfing, meditasjon og yoga. Hit kommer surfere og yogautøvere fra hele verden! Bølgene her er fantastiske og det er et en rekke muligheter for meditasjon og gjøre yoga i spektakulære omgivelser. Her kan du lese om de mest kjente yogastedene og surfestrendene på Bali.

Yoga på Bali Yoga på Bali

Yogamekkaet Ubud

Ubud har i løpet av de siste årene blitt Balis fremste yogaby. Her kryr det av kaféer og restauranter med raw food og annen sunn mat. Her finnes det yogasteder som passer for alle typer yogier. Prøv en time eller to på noen av studioene, eller unn deg en natt på et yogaretreat. En favoritt i Ubud er The Yoga Barn, som tilbyr 11 gruppetimer hver dag. Drop in når du føler for det!

BaliSpirit Festival 

Vil du dedikere deg helt og holdent til yoga, meditasjon og healing må du reise til Bali mens BaliSpirit Festival arrangeres i Ubud! Festivalen holdes ofte i slutten av mars. Nyt dager med yogakurs, seminarer, healing og musikkvelder.

Det er lett å ta seg fra sted til sted på Bali, men for ekstra avkobling kan det være deilig å ha et yogastudio i nærhet av hotellet du bor på. Her er populære yogastudioer ved fire av våre feriesteder på Bali. I Sanur finner du Power Of Now Oasis. I Nusa Dua ligger The Temple Lodge, i Kuta er det  Yoga 108 Bali som gjelder og i Jimbaran finner du Balangan Yoga and Love.

Surfing på Kuta Beach 

For nybegynneren er Kuta Beach perfekt. Det sies at Kuta Beach var den første surfestranda på hele Bali. Bølgene er relativt snille og passer derfor perfekt for nybegynnere som vil lære seg å surfe. Langs stranda finnes det flere surfeshops hvor du kan få hjelp til å både leie brett og instruktør. Nær Kuta ligger Seminyak som også er et surfevennlig sted for deg som vil prøve surfing for første gang. 

Canggu - for rutinerte surfere

Bohemske Canggu ligger bare 30 minutter fra Kuta. Her ligger den kjente surfestranda Echo Beach, der både proffe og nybegynnere innen surfing tilbringer lange dager på bølgene.

Mektige bølger i Uluwatu 

Den mest utfordrende surfingen finner du i Uluwatu. Her er bølgene kraftfulle og store. Uluwatu har flere strender – Suluban Beach og Bingin Beach er to strender som har blitt kjent for ekstra bra bølger. Bølgene passer best for erfarne surfere.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Bali, finn og bestille en reise til Bali eller abonnér på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Bali

Her finner du våre beste tips til de fineste strendene, besta naturopplevelsene, herlige eksotiske smaker og mye mer!

Se alle våre reisetips til Bali

Bali – ikke et sted men en stemning

  • Fantastiske strender
  • Frodig øy, rik på opplevelser 
  • Spennende kultur og natur

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.