Bali – ikke et sted men en stemning!

Hva får du hvis du kombinerer solkysset hud, saltvannshår, postkortvakre strender, hellige templer, duften av røkelse, chicke strandbarer, stråtekte bungalows, Spa, evighetsbassenger, sjokkrosa smoothiebowls, eviggrønne rismarker, surfing, meditasjon og yoga? Du får Bali-vibben.

Bo dypt inni jungelen i Ubud.

Drømmen om Bali

Bali er nemlig ikke bare et sted – det er en stemning. Har du sett filmen Eat, Pray Love, så skjønner du hva det er snakk om. Den magiske øya tiltrekker seg både backpackere på dannelsesreise, ivrige surfere, yogaentusiaster, luksusturister og familier på jakt etter den hvite stranddrømmen. For øya er litt det du gjør den til selv. Her kan du leve som en moderne hippie i jungelen eller bo på luksuriøse strandhotell. Og uansett hvor på øya du ender opp er du omgitt av den unike atmosfæren, herlige mennesker og eksepsjonelt god mat.

Langt inn i jungelen

Langt inne i jungelen, blant Ubuds eviggrønne rismarker, finner du balansen med meditasjon, yoga og hellige kilder. Her blomstrer den balinesiske kulturen i all sin prakt blant palmeskog og helbredende planter. Overalt på bakken ligger fargerike ofringer, mens duften av røkelse og skrikene fra apekatter følger deg fra markedene i byen til hotellene i ytterkanten. Her får du den tradisjonelle, balinesiske opplevelsen.

Uluwatu Temple på klippesatsen.

Surfevibben i Uluwatu

Frister det hippe surfemiljøet deg skal du reise til Uluwatu, der bratte klipper stuper ned i de store, turkise bølgene. Hit valfarter de proffe surferne fra Australia og stemningen er en blanding av avslappet og spennende. Du bor i stråtekte bungalower på stranda eller på lekre og bohemske hoteller på klippesatsene med fantastisk panoramautsikt. Vanvittig vakkert.

Hippiedrømmen på Gili-øyene

Kipp av deg skoene og gjør deg klar for en barføtt ferie. Her får du den tropiske øydrømmen med hvite sandstrender, svaiende palmer, vakre solnedganger og bilfrie gater. Skal du ta deg rundt på øyene må du gå, sykle eller benytte det lokale taxisystemet – en tradisjonell hest-og-kjerre. Gili er stedet du reiser til for strand- og latmannsliv, og du tar ikke på deg skoene igjen før du skal hjem.

Perfekt for familier eller for deg som søker fred og ro.

Fredfulle Sanur

Lydnivået, stemningen og til og med sjøen er roligere her. Det er fredfullt. Dette er grunnen til at Sanur er populær blant barnefamilier, nyforelskede par og andre som er ute etter ro og avslapping. Strendene er nydelige og solnedgangen vil ta pusten fra deg. På kvelden åpner nattmarkedet som serverer deilig, lokal mat.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Bali, finn og bestille en reise til Bali eller abonnér på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Bali

Her finner du våre beste tips til de fineste strendene, besta naturopplevelsene, herlige eksotiske smaker og mye mer!

Se alle våre reisetips til Bali

Bali – ikke et sted men en stemning

  • Fantastiske strender
  • Frodig øy, rik på opplevelser 
  • Spennende kultur og natur

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.